reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
patusia- kochana u nas licza tydzien ciazowy czyli dokladnie od 1 dnia ostatniej miesiaczki, i tak wpisuja i wyliczaja na tej podstawie termin porodu, ale rzeczywiscie zaplodnienie mialo miejsce gdzies ok 2 tyg od pierwszego dnia miesiaczki :) i to sie nazywa tydzien zaplodnieniowy, chociaz jak wspominalam lekarze biora pod uwage tydzien ciazowy!

Confi POMOCY:-)
Mam już wygenerowany napis ale potrzebuję dalszych instrukcji gdzie mam ten link wkleić ..suwaczki kiedyś sobie umieściłam ale sama nie wiem jak ja to zrobiłam:confused:

hejka dziewczynki, ja dopiero nadrabiam wasze dzisiejsze wpisy :zawstydzona/y:

oj Aga jak ja ci zazdroszcze że byłaś na usg i wdziałaś niusię swoją...
ja dopiero ide za 2 tyg :baffled: i to jeszcze nie do swego gin tylko do innej przychodni do innego gin, tak na kontrole i wogóle mam mase pytań (związanych z moimi oczami itp)...

Czesc Dziewczyny! :tak: Nie za duzo odzywałam sie ostatnio na tym wątku bo cały czas jestem w pracy i cieżko mi nadrabiać ilości które piszecie ;-) No ale postaram sie jakos regularniej zaglądać na ten wątek :tak:
slonkoonline, na którą szkołę rodzenia sie w końcu zdecydowałaś???

mmarta only-ja bym sie bała ze mnie pozacina mąż kurka chyba :-)
Kurcze, ja też sie tego boje.... na razie radze sobie sama...nie wiem co bedzie gdy pomoc męża bedzie konieczna :sorry2:
Ja sie jeszcze zastanawiam nad depilacją do pododu... Jak bardzo nalezy sie ogolić???:sorry2:

paula7, no proszę, gratuluje pokoiku! Koniecznie pokaz nam fotki jak skończycie!:tak:

paula7, patusia którym łóżeczkiem z Ikei jesteście zaintersowane?

aneteczka, gratuluje zdrowej Pociechy! Pieknie :tak: PS Masz słodkiego psiaka ustawionego za portrecik ;-)

Nina27, ciesze sie że z Maluszkiem wszytko dobrze! Obytak dalej!:tak:

Aga_k_m, gratuluje córeczki Jagódki! super że jesteś zadowolona z wizyty. Nieźle że lekarka sama zaproponowała Ci L4... Ja dojezdzam do pracy po 1,5 w każda strone ale dla mojej `świetnej` lekarki to nie ma znaczenia:crazy:

Dziewczyny ja mam jeszcze pytanko do tych które zaczynaja przygotowywac wyprawkę dla Maluszków - Czy wypruwacie wszystkie metki z ubranek????:confused:

Confi POMOCY:-)
Mam już wygenerowany napis ale potrzebuję dalszych instrukcji gdzie mam ten link wkleić ..suwaczki kiedyś sobie umieściłam ale sama nie wiem jak ja to zrobiłam:confused:
na samej górze strony masz ustawienia
kliknij je i wtedy po prawej pokażą Ci się rubryczki...znajdź "edytuj sygnaturę"
jak to klikniesz to pokaże ci się okienko z Twoimi suwaczkami. Link wklej obok dolnego suwaczka.Nie pod spodem a obok :)

Katarzynak83 ja nie wypruwam metek. Nie każdemu dziecku to przeszkadza. Jak zauważę, że małej przeszkadzają to wtedy będę je obcinać. Chociaż znam takie maluszki którym przeszkadzało nawet niewielkie zagniecenie materiału, nie wspominając o metkach. Dla Marcinka miałam parę ubranek zapinanych u góry przy szyjce na plecach ale teraz takich unikam. Szczególnie dla dziecka tylko leżącego.

Dziewczyny ja nie mogę uwierzyć ale dziś zaczęłam 32 tydzień. Jeszcze 5 i mogę rodzić :-) W moim przypadku mówię: byle do końca marca

reklama
Do góry