reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Akunia - ja też kupiłam juz koszulę z krainy_snów. Również jestem zadowolona :))) Dokupie sobie jeszcze ze 2 koszule - bo tą, którą juz mam jest w rozm. XL (zapas na brzuszek) - i planuję być w niej na wejściu na porodówkę, a po porodzie pewnie się zmniejsze, więc wezmę L ;)

Slonkoonline - oglądałam fotki :-) super!!! Piękna z Was Para, no i Brzusio takie krąglusie - dobrze tej Julci w środeczku :-D
Bardzo dziekuje... Wlasciwie jak zdjecia wstawialam to dopiero zobaczylam ze mam brzuch taki jakby mocno w dol.
Brzuch kraglusi i mamusia juz teraz tez kraglusia. Chociaz wczesniej tez taka szczupla to ja nie bylam.

to tyle tych stronek wiecej nie mam ale te co wystawialm to polecam ja jestem zadowolona i dzieki tym sprzedawcom juz mam wiekszosc rzeczy kupione. no a co najwazniejsze na u wielu mozesz kupic wiekszosc rzeczy i masz oplate za jedna przesylke.

Po malutku mozesz zawsze sobie cos zamowic. a jest warto bo sa fajne rzeczy takie jak w sklepie a latac nie musisz i sie prosic o zawiezienie itp.

reklama
Wlasnie chcialam zamowic troche body, ale nie wiem teraz jakie... Czy dlugi, czy krotki rekaw. Nie wiadomo jaka pogoda bedzie.... urodzi sie powiedzmy 27 maja, no to juz prawie czerwiec... no wiec niby lato, wiec takie na 0-3 msc powinny byc tez letnie takie z krotkim... Kurde! No nie wiem sama!

Do góry