reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

no wlasnie, laryngolog chcial dac mi na ta fizykoterapie ale ze wzgledu na ciaze nie moze, wiec powiedzial ze on nic wiecej tu nie poradzi i dal mi skierowanie do foniatry, bo byc moze on zaleci jakies nie wiem cwiczenia czy cokolwiek, bo jak tak dlugo bedzie trwalo to moze dojsc do zwiodczenia tych miesni i moze byc bezglos, kurde nie wiem bede kombinowac co tu zrobic! bo juz poobdzwanialam wszedzie i bez efektu, chyba bede musiala jechac do gdanska!

jedź Kochana do Gdańska - ja bym tak na Twoim miejscu zrobiła.. zdrowie najważniejsze!!! poza tym, Maluszki reagują na dźwięk głosu mamy.. A Twoja Majeczka będzie miała nie lada zagadkę - czy np. ten świst to mama ;-)
Dlatego walcz Mała o krtań!! Później też będziesz w "ochronce" i dopiero się narobi...

reklama
a i tesciowa jak zobaczyla jakie ciuszki i za ile to sama powiedziala ze za ta cene to bym w sklepie miala 1/5 tego co mam. a do tego sa nie zniszczone. ...
....a jak sie cos tesciowa oddzywa to ja na to, ze "do mnie paczki przychodza nie do ciebie to o co chodzi. zreszta bedziesz pozniej za mnie latala po sklepach jak ja bede musiala caly czas lezec? zreszta ty za to placisz czy ja? " no to sie juz zamyka.
a i moj maz jest za mna, bo mu tyle razy tluklam do glowy ze ze mna sie hajtnal i ze co ja powiem ma byc swiete a nie co mamusia wiec zeby nie miec ze mna na pienku i trabienia za uszami i wyrztow to mnie popiera.

bo z teściami to czasem trzeba ....wiecie ...no .... ostro ;-) :-D

aga_k_m- dzieki za troske, juz moj maz zaltwil wizyte w elblagu przed sekundka dzownil i jutro mam byc na 11 w szpitalu miejskim, tam mnie przyjmie doktor foniatra, wiec jestem pelna nadzieji, a jak nie wypali z tym, to wtedy pojedziemy do gdanska mam juz namiary na dobra specjalistke tylko u niej trzeba tez czekac!

Rodzice to moze nie, bo jakbysmy powiedzieli, ze chcemy teraz to by i teraz kupili. Tesciowie to naprawde psoko ludzie, jak ich znam powiedzieli by "Robcie, jak chcecie" :) Ale moj mezus pewnie wstydzi sie powiedziec. Ja go juz dobrze znam! To co bede musiala sama kupic napewno kupie w kwietniu, reszte zamowie i maz odbierze, a jak cos zrobi nie tak jak ja chce.... Oooooo :no: nie zyczylabym mu wtedy natknac sie na mnie! O nie! Niech tylko cos bedzie nie w tym kolorku, albo nie bedzie taki ksztalt czy cos... O .... To sobie popamieta! :angry:

A co do moich rodzicow, to matka jak tylko jest na cicholandach, to cos dla wnuczki zawsze wyszpera. Mimo, ze ja jej mowie "Przeciez sie nie kupuje podobno?" No to ona mowi, ze ja moge nie kupowac, a ona kupi. No i cos tam zawsze sie wyskrobie drobnego. A moj tata... To tylko pyta czy bylam u lekarza i co mowil :) Jak mowie, ze wszystko dobrze, no to on "No to dobrze" :-D Martwi sie tylko moim dlugim zwolnieniem...

tacy juz sa rodzice. ja mam to szczescie ze moja mama nic nie mowi jak sie chwale ze kupialm to i to to sie cieszy razem ze mna. tata no to jestw niemczech wiec tez sie nie wtraca. co miesiac daje kaske zebym miala na cos dla siebie jak potrzebuje i laduje to na kupce dla dzidzi. a wozek to wiem ze w kwietniu mam dostac na niego od taty nie wczesniej (bo sie ostatnio splukal, bo zadatki na sale mojemu bratu dawal bo za rok brat mi sie starszy hajta) a z lozeczkiem to do konca remontu sie wstrzymam i wtedy zamowie i chcac nie chcac tesciowa kase da bo sama powiedziala ze skoro tata wozek to ona lozeczko.

Hm... Ja z moimi rodzicami mam takie sobei kontakty. Z matka wlasciwie wcale nie rozmawiam. Tylko raz jej usg pokazalam w 13 tc, a poza tym to wcale z nia nie rozmawiam o ciazy. To troche dziwne moze sie wydac, jak ktos sie normalnie dogaduje, ale u mnie takie a nie inne zaistnialy fakty, ze nie jestem w stanie z nimi sie dogadac tak naprawde dobrze, jak powinno sie. Moi rodzice to nawet sie nie odezwali, ze cos kupia. No a ja im nie mowilam, ze tesciowie wozek kupia ;/ Bo nawet nie umiem podejsc i gadac.

To co bede musiala sama kupic napewno kupie w kwietniu, reszte zamowie i maz odbierze, a jak cos zrobi nie tak jak ja chce.... Oooooo :no: nie zyczylabym mu wtedy natknac sie na mnie! O nie! Niech tylko cos bedzie nie w tym kolorku, albo nie bedzie taki ksztalt czy cos... O .... To sobie popamieta! :angry:

no właśnie tak było i u mojej kuzynki ;-) (dzidzia urodziła się mniejsza, i nie mieli tych najmniejszych ciuszków), tato dziecka kupił ciuszki nie w takim kolorku jak kuzynka by chciała... skończyło się na tym że jej najbliższa psiapsióła biegała po sklepach :-)

A co do moich rodzicow, to matka jak tylko jest na cicholandach, to cos dla wnuczki zawsze wyszpera. Mimo, ze ja jej mowie "Przeciez sie nie kupuje podobno?" No to ona mowi, ze ja moge nie kupowac, a ona kupi. No i cos tam zawsze sie wyskrobie drobnego.

no tak - ona to może, a ty to nie? ;-):rofl2: ech zero sparwiedliwości :baffled:

A oto podaje wam stronki sprzedawcow ktorych ja przetestowalam

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro posciel oki. z tego co pamietam ktoras miala problem z ochraniaczem na wieksze lozeczko z tego co wiem oni sa w stanie ci uszyc takie do wiekszego lozeczka, bo ja zamawialam przescieradlo i niechcacy dalamkup teraz na tym wiekszym to gosciu dzwonil zeby sie spytac jakie mam lozeczko bo musi dopasowac rozmiar ochraniacza a posciel mam zamowiona mniejsza a przescieradlo wieksze. i ten ochraniacz jest na cale lozeczko

reklama
Slonkoonline - oglądałam fotki :-) super!!! Piękna z Was Para, no i Brzusio takie krąglusie - dobrze tej Julci w środeczku :-D

Do góry