reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

slonko - ja do tej pory nie miałam powodów by na niego aż tak narzekać.. Wyjeżdżał sobie na dechę w góry (ale to nawet dobrze, bo co ja nie moge teraz jezdzic - wiec i on nie może..? ) Wkurzało mnie tylko, że tak często - skoro pojawiają się ważniejsze wydatki...
wczoraj poprostu przegiął.. A wystarczyło zupełnie inaczej podać mi tą informację do wiadomości..no ale, tak jak napisałaś - to jest przykład ciążowego półmózgu (nie pisze anty - bo on ponoć strasznie czeka na to baby)... Kurcze skończone 32 lata - i nadal dziecko!!!

rozmowa odpada - gadam do niego od wczoraj.. nawet w nocy jak szukałam odpowiedniej pozycji do leżenia - to specjalnie go budziłam (działał mi na nerwy, że tak sobie błogo spał) i wyrzucałam mu swoje uwagi na jego temat... Może właśnie cisza - bardziej nim potrząśnie... W każdym bądź razie - dzisiaj kłótnia odpada - nie mam sił i oczka pieką, a na dodatek siedzę w pracy. O 17:00 Szkoła Rodzenia - macie rację - pójdę sobie na nią (wieczorkiem szybciej usnę). A jutro chyba sobie zrobię wolne.. ;)

dziękuje Kochane za pociechę :******* przynajmniej na Was mogę liczyć

reklama
Chlopami to nie ma co sie martwic wogole! Oni maja zupelnie jakies inne podejscie do emocji. Moj tez pewnie by sobie blogo spal! Ale ja tez tak robie jak Ty :) Wierce sie ile wejdzie, zeby go obudzic i zeby sie wtedy wogole nie wyspal :D Hiehie.... Okrutna jestem, ale on tez czasem jest straszny.

Zycze Ci aga_k_m bardzo wesolutkiego dnia i owocnej nauki w szkole ;) Do gory glowa!

To pozniej juz nie bedzie mozna zrobic takiego usg? Myslalam, ze jak pozniej to lepiej wtedy dziecko widac.

tak Kochana będzie lepiej widać, ale np. kawałek główki ;-) dzidzia jest coraz wieksza, i coraz mniej ma miejsca...dodatkowo może zaslonić je łożysko...

Oho.... To kiedy nalepiej isc? Bo ja strasznie, ale to strasznie chce zobaczyc Julke :)
A lekarz dopiero bedzie pisal skierowanie na wizycie 9 marca i powiedzial, ze mam je zrobic w 31tc. Ale w takim razie chyba namowie mojego mezulka i pojdziemy na to 3d wczesniej, a za miesiac zrobimy to dla dr zwykle w szpitalu (bezplatnie), chociaz robia je okropnie!

Co Wy na to?
Bo to Julce chyba nie szkodzi? Prawda?

Przepraszam, ze jestem takim natretem, ale co sadzicie o tym USG? Bo w zasadzie ja nie slyszalam o szkodliwosci. Nie chce tez przesadzic i przewazac moimi osobistymi zachciewankami nad zdrowie dziecka.

reklama
slonkoonline- wiem ze wykonuje sie usg 3d od 18 do 32 tygodniam dluzej nie masz co czekac bo dzidzia rosnie i za wiele mozesz nie zobaczyc!

Do góry