reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

imagination gratuluje synka :-)
przynajmniej teraz możesz popaść w skrajny szał zakupowy :tak:
a wiesz co kilka dni temu kokoszka podała fajną stronę o sprawdzaniu płci ;-) u mnie się sprawdziło, i u innych dziewczyn także.. sprawdź sobie jak chcesz :-) ale pamiętaj że to tylko zabawa ;-)

twojaplodnosc.pl

dobra ja już zmykam spać, odpisałam na zaległe info ;-), a zresztą głupio tak samej siedzieć :eek: więc ide już lulki, paaa do jutra

reklama
Dzien dobry!

imagination serdeczne gratulacje....
Co do tego usg 3d/4d to faktycznie cena konkurencyjna. Moze ja do Ciebie na to usg skocze? :) Bo u mnie kosztuje 220zl.
No i jeszcze co do plci. Gratuluje! U mnie byly takie zakusy na chlopca, ale lekarz powiedzial, ze dziewczynka. Nie jestesmy zawiedzeni, bo co bedzie to bedzie, wazne, ze zdrowe, ale wiecie ambicja faceta ;) zeby miec syna. Hiehie.....
Konkretnie to dr powiedzial "ze raczej juz nic nie urosnie". Ogolnie jest dobry w tym co robi, wiec chyba sie nie myli. Wydaje mi sie, ze teraz na tym 3d/4d to juz napewno bedzie widac. Mam zalecone usg na 31tc wiec jeszcze duzo czasu i do wtedy to chyba juz powinno wyrosnac :) Tylko co ja wtedy zrobie z tymi ciuszkami w "rasowych babskich" kolorach? Oddam Mamom z dziewczynkami :)

Wczoraj probowalam zrobic zdjecie, jak wychodzilysmy na spotkanie z ciocia Kate, ale cos mi sie baterie do aparatu buntuja i tylko kilka min. wytrzymuja :( Jak sie cos uda z tego wkleic, dam znac. Pochwalne sie jaka jestem grubasna.

Co do szalu zakupowego, to znow dostalam opierdziel. Tym razem od Kate, jak sie zalilam, ze mezus nie pozwala kupowac nic "Ale Ty wiesz, ze on ma racje. Nie kupuje wczesniej?" Ale ja jeszcze sie jej odwdziecze :D Jak ona bedzie juz na bubu czekala, to jej dopiero dam popalic :p Hiehie.... Okrutna jestem, wiem.

Hej mamusie,

Dzisiaj juz wtorek:szok:jak ten czas szybko leci....mnie dzisiaj mala obudziala tak kopala jakby miala czkawke...zaraz wyruszam z domciu, ale przed wyjsciem was poczytalam widze ze temat alkoholowy znow trwa:-p

Barmanka robilam ten test dla Imagination na tej stronce twoja plodnosc i wyszedl jej chlopak:-Dwiec tez sie sprawdzilo:tak:

Imagination jeszcze raz gratulacje:tak:mowilam ci ze intuicja jest omylna:-pnajwazniejsze ze zdrowe...a ja nadal moge sie cieszyc tym ze jeszcze ani razu sie nie pomylilam co do plci:sorry2::-Dmaster..haha

Buzki kochane i milego dnia:happy:

imagination gratuluje synka :-)
przynajmniej teraz możesz popaść w skrajny szał zakupowy :tak:
a wiesz co kilka dni temu kokoszka podała fajną stronę o sprawdzaniu płci ;-) u mnie się sprawdziło, i u innych dziewczyn także.. sprawdź sobie jak chcesz :-) ale pamiętaj że to tylko zabawa ;-)
Sprawdzałam sama, Kokoszka też i wyszedł chłopak, więc się potwierdziło :tak:
Gratuluję!!! W końcu masz 100% pewności. To teraz szał zaukupów?
Może nie szał, ale powoli coś zacznę kupować. Tutaj gdzie mieszkam (z tatą i bratem) nie mam za wiele miejsca na kompletowanie wyprawki, więc te większe rzeczy będą musiały zaczekać dopuki nie zamieszkamy na swoim (gdzieś za miesiąc już). Ale ciuszki, kocyki, ręczniki i inne takie kupić mogę:-)
imagination serdeczne gratulacje....
Co do tego usg 3d/4d to faktycznie cena konkurencyjna. Moze ja do Ciebie na to usg skocze? :) Bo u mnie kosztuje 220zl.
(...)Tylko co ja wtedy zrobie z tymi ciuszkami w "rasowych babskich" kolorach? Oddam Mamom z dziewczynkami :)
To zapraszam do Tomaszowa :-) Tylko tak za jakiś miesiąc, bo jeszcze nie ma tego 4d ;-)
A mi też się oberwało, bo kupiłam bodziaka i skarpetko-buciki dla Dziewczynki i jakoś na chłopca nie pasuje (bodziak zwłaszcza)... I T mnie opitolił, że nie będę Mu Syna w babskie ciiuchy ubierać ;-) No ale ten bodziak do snu, pod śpioszki będzie idealny, a ze to rozmiar 68 to szybko Mały wyrosnie :-)

Imagination jeszcze raz gratulacje:tak:mowilam ci ze intuicja jest omylna:-pnajwazniejsze ze zdrowe...a ja nadal moge sie cieszyc tym ze jeszcze ani razu sie nie pomylilam co do plci:sorry2::-Dmaster..haha
Jesteś najlepsza!!! I znów miałaś rację :-D A moja intuicja... no cóż... nieraz już mnie zawiodła, tym razem myślałam, że będzie inaczej. Ale nie ma tego złego. Wazne, ze Mały pięknie i zdrowo rośnie :-D

A wiecie co mi wyszło, że teraz będę miała dziewczynkę :-D - a z USG wyszło że będę miała teraz CHŁOPAKA

A poprzednim razem powinnam urodzic chłopaka, a urodziłam DZIEWCZYNKĘ :-D

Wyszło mi wszystko odwrotnie :-D:-D:-D

Cześć Dziewczynki :-D

Imagination - gratuluję Synka!!! Ale fajnie!!! Wiesz, ja na 100 % będę wiedziała w poniedziałek co noszę w brzuszku (a sporo już waży ;)) Kurcze... Mój mąż jest świecie przekonany, że będziemy mieli Córeczkę (a 90% potwierdzenie na poprzednim usg jeszcze bardziej go w tym przekonuje), a ja bronię Synka.. W Twoim przypadku kształt brzuszka zwiódł uwagę kilku osóbek.. Może i u mnie tak będzie... Ja w każdym bądź razie nie jestem nastawiona w 100% na żadną z płci (do poniedziałku).

Slonkoonline - jak nie byłam w ciazy, też sceptycznie podchodziłam do zakupów, nie rozumiałam tego całego szaleństwa... To poprostu trzeba przeżyć i poczuć i tego życzę Twojej Kate ;-)

Moja nocka była koszmarna (zasnęłam po 1:30, a obudziłam się po 4:00 - musiałam psa wypuścić za drzwi...) - pokłóciłam się z Mężem o osobę, która 1,5 roku temu o włos nie rozbilaby naszego małżeństwa (ja już byłam nastawiona na rozwód - ale mój mąż jakoś się wybronił..trochę trwało zanim się wszystko między nami wyklarowało...), a z którą na nowo mój Mąż próbuje nawiązać kontakt (i to już w sobotę!!!). Tą osobą jest nasz były przyjaciel :-(
Darliśmy sie na siebie przez 1,5 godziny, później długo płakałam, a później ani ja ani maleństwo nie mogło dojść do siebie... Doszly skurcze:-( Oczywiście mój M - spał w najlepsze już od 19:00..
Miał gdzieś to co się ze mną dzieje:-(

Ehhh - słabo mi przez to...

A dzisiaj na domiar "szczęścia" mam Szkołę Rodzenia, na której będzie wygłaszany temat pod moją osobę - czyli jak wygląda CC w szpitalu, w ktorym bede rodziła, no i co później.... Póki co nie wiem czy na nią pojdę.. Sama?? Głupio trochę (ale nie będę ciągła tego Czubka z sobą, bo i tak nie będę mogła się skupić).. Poza tym źle się czuję...
Ale WAM posmęcilam - przepraszam - ale musiałam się wygadać..

reklama
aga_k_m
Masz nie ciekawie kochana :-(
Ach Ci mężczyźni ....
Ale do szkoły rodzenia bym na Twoim miejscu poszła - taki rodzaj odskoczni (no chyba że bardzo nie bedziesz miała ochoty), ja chodziałam sama w pierwszej ciązy :)

Faceci często wolno myslą i może pózniej mąż zrozumie Twój punkt widzenia
Pomijając że teraz nie wolno nas denerwować :tak:

Będzie dobrze :)

Do góry