reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

paula- ja tez nie pije zadnych alkoholi :) i nie mam nawet ochoty nie wazne co mowia czy to szkodzi czy nie ja wole nie ryzykowac

mamabartusia- kochana uwazaj na siebie, bo teraz pogoda jest zdradliwa moze poczekaj z tym myciem okien , a najlepiej jakbys kogos poprosila jesli mozesz bo to nie jest zbyt bezpieczne :)

a ja dzis bylam u lekarza i od razu powiedzial, ze to nie moze byc jakies wirusowe z ta kratnia bo po tym antybiotyku co mi dal to pownno mi przejsc albo chociaz sie polepszyc a tu nic, i powiedzial, ze moze beda potrzebne jakies zabiegi na gardlo, wiec dal mi skierowanie do laryngologa, okazalo sie ze dostac sie teraz do laryngologa to m-c czeka sie na wizyte szok, ale ze jestem w ciazy weszlam do pani doktor i mnie wpisala na jutro na 8 :), wiec rano mam wizyte, zobaczymy co powie, az juz sie boje , jak wroce jutro to napisze!

reklama
Hej mamusie,

Widze ze temat alkoholu i lekow na czasie:tak: jezeli chodzi o leki to ja biore zelazo 2 razy dziennie (w plynie) wapn i magnez (tabletki rozpuszczalne w wodzie) i kwas foliowy:-Dtak mi kazal lekarz a poza tym wszystkie w ciazy biora taki zestaw jak ja...niektore moze moga miec wieksza dawke. A jezeli chodzi o zatwardzenia ja robie "wieksza sprawe" co 2 dni i wiecie co ze dopiero teraz sie dowiedzialam ze po zelazie kupa jest czarna:baffled:hehehe

Paula ja mam takie zdanie jak ty, ja wypilam moze w calej ciazy gora 5 kieliszkow wina....Moja kolezanka w 9 miesiacu miala ochote na na piwo i pila caly 9miesiac mowili ze jej corka pijana sie urodzi..:baffled:urodzila sie cala i zdrowa, druga moja kolezanka pila okzajonalnie i tez ma zdrowego synka. Uwazam ze od czasu do czasu mozna wypic troszke (np. szklanke piwa czy wina)...ja do 5 miesiaca nic nie pilam...dopiero potem tak jak pisalam gora 5 kieliszkow do teraz a teraz nie mam zamiaru wogle pic nic :tak:nawet bezalkoholowego:-p

Ankzoc 3maj sie cieplutko, mam nadzieje ze wsyztsko sie skonczy pozytywnie i bez bolu:tak:

dziewczynki wstawiam moje zdjatko z mezumiem z roczku chrzesnicy

Załączniki

• P2150966.jpg
    P2150966.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Tikanis - jak zwykle ślicznie wyglądasz:-) a Chrześnica, no no no... piękna dziwuszka!!!

Powiem wam że tak czytam i wy faktycznie wszystkie bierzecie jakieś witaminki a mi lekarz nic nie przepisuje może powinnam też sobie kupić jakieś witaminki nie wiem czemu nie powiedział mi żebym coś brała profilaktycznie niby wyniki mam dobre ale może to trzeba brać

m@dz1@ ja nie biore zadnych witamin i lekarz mi ich nie przepisywal. Jem duzo warzyw i owocow i tyle, w pierwszej ciazy rowniez nic nie bralam, po co sie szprycowac proszkami, kiedy mozna jesc w naturze:tak:. Bralabym pewnie gdybym miala stwierdzony jakis ewidentny niedobor witaminowy, a tak nie ma potrzeby i tak rodze male koloski:tak:

reklama
ankzoc- trzymaj sie i daj znac co i jak po wizycie...

Moj synek Nikki mial dzis szczepienie na 4 latka... strasznie sie bal isc a jak zobaczyl lekarza ktory wczesniej tez dawalmu zastrzyk... nie bylo mowy o wejsciu do gabinetu... na szczescie byl moj M i maly jakos dal sie przekonac... dostal az 2 zastrzyki... plakal strasznie a mi razem z nim lecialy lzy... troszke teraz marudzi bo jest noc i nie moze zasnas bo bola go raczki...

Do góry