reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

iwee- oj u ciebie to c z pewnoscia ciezej niz nam w pojedynczej... a co do bialka to mi wykryto je jek bylam ponad 2 tygodnie temu na urlopie w PL.. tam poszlam do gina i zrobilam dodatkowe badania... okazalo sie ze mam bialko w moczu moj gin chcial klasc mnie do szpitala na dodatkowe badania nerek i moczu... ale nie moglam bo wracalismy... wiec tu zapisalam sie do lekarza na badania mialam je ponad tydzien temu i nic... nie dzwonili i nie pisali... kolejne spodkanie z polozna mam za tydzien moze tam mi cos powiedza... ale kazano mi duzo pic wody ok 3-4 litry dziennie.... pozdrawiam bedzie dobrze......

reklama
Widzę że większość dzisiaj w dobrych humorach ja mam jakiś zły dzień dla odmiany wszystko mnie denerwuje nic mi sie nie chce i przed chwila zwijałam sie z bólu coś mnie tak chwyciło z prawej strony że takiego bólu to jeszcze nie czułam ale na szczescie po 10 minutach przeszło co do białka w moczu to ja też miałam ale tylko ślad więc nie panikowali za bardzo ale skoro już jest to trzeba dużo pić i uważac na nerki

hej dziewczyny mam pytanko????
bylyscie moze ostatnio w Ikea bo ja jakis miesiac temu i tak widzialam lozeczko rozowo-czerwone z mamuta... i do tego chcialam kupic mebelki...
dzis na stronce Ikea znalazlam tylko mebelki a lozeczka nie ma... nie wiem czy nie wstawili czy juz nie bedzie wcale??? zastanawiam sie bo ono bylo nowe wstawione przed swietami a teraz nie mam pojecia gdzie jest...
a juz mialam zaplanowany pokojik... wsciekne sie jak go nie bedzie.....

madzia- ja od samego poczatku mam problemy z nerkami... jeszcze przed ciaza... a bola tak strasznie malo powiedziane okropnie... az cialo samo sie wygina przy tak ostrym bolu...
uwazaj na siebie... a co do humorkow to czesto mi sie zmienia... ale czesciej mam ten pozytywny... i tobie go przesylam...

ula- ja tez nie moge narzekac na mojego meza, on nie pije alkoholu bo po mni zawsze zle sie czuje ma problemy z żoladkiem, wiec alkohol nie jest najlepszym rozwiazaniem :), mi to nie przeszkadza bo ja sama też nie pije, no jedynie symbolicznie :)

mmartaonly- ja tez teraz biore feminatal n, ale teraz kupie te lepsze, fakt ze feminatal n starcza na 2 m-c i jest tanszy, no ale nie ma co oszczedzac na wlasnym zdrowku i dzidzi tymbardziej, ze moje wyniki nie naleza do najlepszych :)

paula- a u nas prawie jak w gorach snieg pada od popludnia i nie widac zeby cos mialo sie zminic! Frajda dla dzieciaczkow :) Co do mebelkow ikei, ja wybieram sie do tego sklepu ale gdzies 10 marca, to moge zobaczyc, ale chyba najprosicej byloby napisac do nich meila lub przedzwonic bylabys pewna!

iwona- ale super mialas dzionek, ja nie mam z kim isc na sanki, ale jak jechalismy z mezem to mowilam, ze fajnie by bylo jakbysmy mieli dziecko i poszli z nim na sanki ehhhh, ale w przyszlym roku :) Wspolczuje ci kochana, ze tak masz, na pewno jest ci ciezko, ja czasami tez juz lapalam dolka jak koleznki mialy inne zajecia,pracy, dzieci itp a ja caly dzien w domu!

confi- doskonale cie rozumiem,u nas to samo śnieg pada od popludnia maskra!

iwee- trzymam kciuki za badanie :) Ja kochana mam bialko w moczu, no ale jak wczesniej wspomnialam mialam tez kamienie na nerkach i krwawienie z tego powody z drog moczowych, ale lekarz nie kazal mi sie martwic, bo powiedzial ze to normlne :), ze co 2 kobieta ma jakies drobne problemy z nerkami, ktore ustepuja po ciazy :) Teraz srode ide powtorzyc badania moczu, wiec sie okaze czy mam bialko, a ty ile mialas?? A i lekarz po usg powiedzial, ze dziudzius mi na prawa nerke uciska i mam tam lekki zastoj moczu, kazal mi odciazac prawa nerke, spac na lewym boku i w ciagu dnia przyjmowac taka pozycje na kleczaca z rekama opartymi o podloze!

a ja kochane mamusie musze isc znowu jutro do lekarza, ehh w tej ciazy na chodze sie wiecej niz przez cale swoje zycie, nic mi nie przechodzi te zapalenie krtani, juz zjadlam cale opakowanie antybiotuykow i lekarz powiedzial ze do niedzieli powinno juz byc super, a tu zero poprawy!

Ostatnia edycja:
ankzoc- oj to straszne.. ty to sie nameczysz...z z tym telefonem masz racje jutro przedzwonie i zobacze co mi powiedza... powodzenia na wizycie... przynies dobre wiesci...

Barmanka super ciesze sie ze strony Ci sie przydaly i spodobaly:-D nastepne dzieciatko jak bedziesz planowac skorzystaj ze stronki u mnie sprawdzila:tak:

Paula ja bylam w Ikei okolo 20 stycznia wiec tez ponad miesiac, ale widzialam lozeczko (w Grecji w Atenach) z mamuta, ja tez sie wybieram do ikeii ale tak 12 marca wtedy jedziemy do Aten odebrac lozeczko:tak:to przy okazji wstapimy bo chcemy kupic kilka rzeczy:-)Ostatnio jak bylam w Ikeii kupilam kocyki i 2 komplety poscieli kolderke i sliniaczki, wszystko super i w dobrej cenie:-Dgeneralnie jestem fanem tego sklepu...

Ankzoc kochana wspolczuje:sorry2:3maj sie cieplutko, mam nadzieje ze przejdzie:tak:

kokoszka- to tak jak ja... mam bardzo duzo rzeczy z Ikei... pokoj mego synka jest caly w mebelkach itp.. u nas sypialnia prawie tez.. jedynie salon i kuchnia maja po kilka sztuk... ale ja jestem zachwycona wykonaniem i trwaloscia tych rzeczy...

ide kapac Nikkiego..pozniej do was wpadne...trzymajcie sie mamcie...

reklama
Do góry