reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Miłej , spokojnej i radosnej niedzieli dla Was i Maleństw
ja lecę do męża do szpitala- muszę go ogolić i umyć mu głowę bo dziś niedzielne odwiedziny i nie chce by ktoś pomyslal ze sie nim nie opiekuje;-)
Chociaz pewnie znalazly by sie tam ze 3 pielegniarki, które by mnie w tym zastapiły :-)
Wczoraj został sam na sali wiec pielegniarki z dyzuru zapowiedzialy ze robia impreze sledzikowa u niego w pokoju,wieczorem dostalam smsa od meza ze babcie w sali obok spiewaja koscielne piosenki :-D

reklama
Witam serdecznie! Ale się dziewczyny rozpisałyście! Trudno miałam was nadribić:tak: Co do witaminek to ja zażywam feminatal N, ale jak mi się skończy to chyba zmienię na ten od 2 trymestru. Nad koszulą kopertową też się zastanawiam. Dzięki za info!:-)

Dobra dziewczynki ja uciekam od komputerka ;-)
lece się ogarnąć troszkę i wychodzimy z domku. dziś idziemy zwiedzić fabrykę irlandzkiej whiskey Jameson :-)
podobno po zwiedzaniu jest degustacja tejże whiskey ;-) nawet mi nie jest szkoda że ja nie mogę - bo i tak nie cierpię tego gatunku alkoholu :baffled:
paaaaa

Mnie też zawsze śmierdziały wódki tego gatunku:crazy: i nigdy ich nie znosiłam. Zawsze przypominają mi samogonę, a to dla mnie największe świństwo pod słońcem :p

witajcie mamusie...
ale piszecie jak szalone od rana juz 6 stron...
u nas dzis slonecznie... cieplutko... Nikki szaleje na trampolinie... ja wlasnie odpoczywam po sprzataniu... jeszcze tylko zostaly mi podlogi...
a co do imprez to moj M nie chdzi taka mamy umowe... jak ja nie moge to i on tez... i nie ma mi tego zazle... jest wyrozumialy...

Mój mąż też jest niepijący, więc oszczędza mi tym samym wielu nerwów:-D I bardzo mi z tym dobrze. U mnie też dziś bardzo pięknie, więc po obiadku chyba jakiś spacerek z mężulkiem zaliczymy. Pewnie aparat wezmiemy, to parę nowych fotek pstrykniemy.

reklama
Do góry