reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

wiesz co, najpierw znajde na necie info o składzie tego twojego preparatu i porównam z moim - jeśli okaże się że twój lepszy (a myślę że jednak twój będzie lepszy ;-)) to właśnie tak zrobie...

szukaj z kwasem dha (sa inne preparaty na ostatnie trymestry ciazy i do karmienia z kwasem dha moze tansze nie wiem ja biore feminatal bo po prenatalu i jeszcze czyms tak co dawali w szpitalu zygalam a to mi podchodzi.

reklama

no wlasnie ja mam taka sama tylko ze kolor szary sobie wybralam. ciekawe tylko jak z tymi rozmiarowkami ja wzielam l bo xl mimo wszystko wydawala mi sie duza. bo ostatnio zamowilam l ( bo przed ciaza to l byla na mnie taka w sam raz z luzem nawet< bo nie naleze do tegich osob taka standardowa jestem) i musialm zamieniac na xl ale sprzedawca sam mowil ze te rozmiary sa zanizone.

akunia bardzo ładna ta pierwsza koszula - normalnie to wygląda jak jakaś sukienusia, a nie jak ciążowa koszula :tak: :-)
ja to rybki mam taką fazę że co dziennie (5x w tyg) jem ją w pracy :rofl2: nie to że się zmuszam, to tak samo przychodzi... zresztą tak jak wczoraj pisałam - jak coś mi zasmakuje to mogę to jeść na okrągło ;-)

Barmanka nie tylko ty tak masz ja od poczatku ciazy jem monte. dla mnie dzien bez czteropaku monte to dzin stracony. :-)

I dobrze za zamówiłaś L bo ja ogladalam L i XL i xl wydawał się 2x większy, tez wzięłam L jest dobra a obecnie rozmiar miseczki u mnie to już o zgrozo F:szok:

hehe ,moj maz sie cieszy ze mi biust rosnie ale ostatnio sie zmartwila jak mu powiedzialam ze jak przestane karmic to mi zmaleje i beda takie zwisy. bo wiadomo ze cokolwiek bym nie robila to ta skora jest rozciagnieta i to sporo. a zreszta wiem bo w pierwszej ciazy tez mi biust urusl no moze nie az tak ale po tym jak mi pokarm zanikl to mi sie takie rozstepy porobily a smarowalam ile wlezie kremami serumami i nic.

Barmanka nie tylko ty tak masz ja od poczatku ciazy jem monte. dla mnie dzien bez czteropaku monte to dzin stracony. :-)

monte jest pyyyyychaaaa :tak: :-) :-). cały czteropak wciągasz? ;-) dobra jesteś :rofl2: w sumie jedno na śniadanko, drugie na drugie śniadanko, trzecie na deserek po obiadku, i czwarte na podwieczorek.. no i się uzbierały cztery :tak:

confi- bardzo ładna ta koszula. Zaczynam zastanawiać się właśnie nad taką... tylko tak sobie myślę, czy dekolt za bardzo się nie rozciągnie od karmienia? jak myślicie?

ja mam koszulę rozpinaną do karmienia ...na dłuższą metę pewnie będą mnie te guziki wnerwiać... więc poważnie się zastanowię nad kopertową. Zresztą chyba dwie koszule to takie minimum do szpitala?

co do kształtu brzuszków i jego mieszkańca... to u mnie wszystko się zgadza ...okrągła piłka i chłopak w środku :tak: natomiast we wtorek na wizycie u gina zobaczę jak to jest z tą wielkością brzucha i wagą dzidzi ...ja należę do tych z mniejszymi brzucholami :sorry2:

nina2003- zobacz ile ja mam do końca :-D ...

co do mężów to ja na mojego nie mogę narzekać :tak: tak rzadko pije, że nawet piwo nam się w lodówce przeterminowało:-D

monte jest pyyyyychaaaa :tak: :-) :-). cały czteropak wciągasz? ;-) dobra jesteś :rofl2: w sumie jedno na śniadanko, drugie na drugie śniadanko, trzecie na deserek po obiadku, i czwarte na podwieczorek.. no i się uzbierały cztery :tak:

nie ja jem inaczej jeden czteropak na raz a na reszta wcinam inne jogurty badz owocki. u mnie po sniadanku pol litrze kawki zbozowe (bo mam taki kubek duzy) na desre jest monte.

reklama
kokoszka te twoje stronki są super!! :tak: :tak:
kalendarz ciąży warto sobie popatrzeć jak dzidzia w brzuszku rośnie.
ale zaniemówiłam na sprawdzaniu płci :szok::-) normalnie się sprawdziło hihihi
chyba stronkę dodam do ulubionych i przy kolejnym dziecku będę "wstrzeliwać" się na dziewczynkę :rofl2: :rofl2:

Do góry