cdo do tego kwasu dha to znajduje sie on w tlustych rybach morskich ale nasz orgaznizm tego nie przyswaja w takich ilosciach jak potrzebuje maluszek. Mi moj brat ktory jest na medycynie zrobil z tego wyklad jak mu powiedzialam ze jem rybe co piatek to sie ze mnie usmial i powiedzial ze to mi nie pomoze
reklama
nina2003
Mama Julianka i Łucji
Akunia sa bardzo ładne. Też je oglądałam na allegro.
kokoszka- ja mam wizyte 13 marca bo tak konczy mi sie zwolnienie, ale w sumie nie wiem czy nie pojdziemy prywatnie no zobaczymy!
akunia- ja wielkiego biustu nie mam ale moze i racja, ja mam jedna tka kopertowa z atlantica jak ta druga ze zdjecia
akunia- ja wielkiego biustu nie mam ale moze i racja, ja mam jedna tka kopertowa z atlantica jak ta druga ze zdjecia
nina2003
Mama Julianka i Łucji
A ja się wam pochwalę dziewczyny. Dzisiaj zostało juz tylko 80 dni do zobaczenia mojego małego przystojniaka (albo slicznotki, jezeli lekarze się mylili - ale by było zdziwienie w rodzinie)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Barmanka to mi pomysl podsunelas wezme nastepnym razem aparat i tez go nagram.
wiesz mi - działa
tak to zawsze się wypierał - że on niby nie mówił tego czy tamtego, albo że czegoś nie robił... a teraz mam dowód :-)
ja będę miała taką koszulkę...bardzo mi sie podoba
MUZZY Koszula kopertowa w ciaży i do karmienia L (560658812) - Aukcje internetowe Allegro
MUZZY Koszula kopertowa w ciaży i do karmienia L (560658812) - Aukcje internetowe Allegro
barmanka79
Deus Dona Me Vi
To moze niech ci ktos przysle paczke z kikkoma opakowaniami tego co ja napisalam lub innego preparatu z kwasem dha on wspomaga rozwoj mozgu i wzroku dziecka. co jest bardzo wazne.
wiesz co, najpierw znajde na necie info o składzie tego twojego preparatu i porównam z moim - jeśli okaże się że twój lepszy (a myślę że jednak twój będzie lepszy ;-)) to właśnie tak zrobie...
reklama
Barmanka E moj to pamieta ze gadal a nawet jak mu mwoie ze cos zrobil lub powiedzial czego nie powiedzial (a ja chce sie nad nim poznecac bo wiem ze i tak nie pamieta co gadal) to sie przyznaje i przeprasza nawet za nie swoje grzechy :-)
Aga ja do porodu to biore jakas taka niezbyt nowa koszulke tzn ja pewnie i tak bede musiala byc golusienka bo do cesarki no ale po cesarce zaczym sie umyje a nie wczesniej niz 24 godz to wlasnie zaloze taka rozpianan z tamtej ciazy troche sprana i pobrudzona albo raczej wyblakal od mleka no ale coz. dlatego ja sobie kupilam kolor szatry nawet jak zostanie plama po pokarmie to nie bedzie tak widac. bo ja pralam w wysokiej temp ta pizamke i nic nie dopralo sie.
Aga ja do porodu to biore jakas taka niezbyt nowa koszulke tzn ja pewnie i tak bede musiala byc golusienka bo do cesarki no ale po cesarce zaczym sie umyje a nie wczesniej niz 24 godz to wlasnie zaloze taka rozpianan z tamtej ciazy troche sprana i pobrudzona albo raczej wyblakal od mleka no ale coz. dlatego ja sobie kupilam kolor szatry nawet jak zostanie plama po pokarmie to nie bedzie tak widac. bo ja pralam w wysokiej temp ta pizamke i nic nie dopralo sie.