reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
patusia- zgadzam sie moj tez juz mnie gania ze sklepow jak jestesmy... i krzyczy przestan juz szperac... a ja nie moge sie opanowac...

faceci................ oni nigdy nas nie zrozumieja sa z marsa!
ide sie polozyc kochane, milych snow dobranoc!! buziaczki

ankzoc- slodkich snow... buzka na dobranoc...

a mam pytanko??? was tez napadaja dzikie zapotrzebowanie na cos do picia???
bo ja bez butelki wody z domu sie nie ruszam... bo bym oszalala z pragnienia....

Witam was mamusie w piatkowy wieczor:-DTe nowe tez:tak:

Patusia super ze z mala wszystko wporzadku i ladnie rosnie. Moja mala w 28tygodniu i 2dni miala ok 1600gram:szok::-Djej uroki malych brzuszkow..wieksze dzieci. Ja uwazam ze nasza mala dobije do 3600 spokojnie:tak:

A wogle ile wy napisalyscie przez 1,5dnia:szok:tylko tyle mnie nie bylo i chyba z 15 stron do nadrobienia, postaralam sie przeczytac wszystko:baffled: Nie mam czasu sie udzielac kochane bo biegam za mieszkankiem dzisiaj zamowilismy kuchnie (szafki itp) wybralismy wszystko, zamowilismy tez plytki i wybralismy i zamowilismy kanape:tak:ale jeszcze przed nami...Juz sie w sklepach smieja ze ja tylko biegam i nasza corcia bedzie jakas gimnastyczka i porod bede miala 5min:-Dzobaczymy...

Apropo porodu mam do was pytanie, ja juz prawie w 30 tygodniu jestem i bedziemy sie wyprowadzac koniec marca wiec tak jak sie rozpakujemy i zrobimy bedzie ok 15kwietnia. I chyba koniec marca wypiore wszystkie ubranka,reczniki,pieluchy i inne w starym domku i tu je wyprasuje zapakuje w torby i walizki bo moge pozniej nie zdarzyc:confused::dry:I jak bedziemy w nowym domku je rozpakuje do jej komody itp.jak wejdziemy do naszego domku polowa kwietnia ja moge koniec kwietnia poczatek maja rodzic (termin mam od 3/6maj) wiec:confused::sorry2:co radzicie kochane!!!???

Buziaczki kochane i milego wieczorku

reklama
a teraz pytanie, dziewczyny czy wy tez tak macie ze jecie coraz mniej?? moje porcje zywieniowe wygladaja jak dla przedszkolaka, ale ja nie moge wiecej w siebie wcinac boi strasznie mnie boli zoladek, czuje jakby wszystkie moje wnetrznasci znajodwaly sie tuz pod biustem , masakra, nawet sie garbic nie moge bo mnie kuje. czy wy tez tak macie???

kurcze...normalnie jak bym o sobie czytala...chodz bym chciala zjesc to nawet apetytu nie mam...ale za to waga ruszyla ostro:))nie wiedziec od czego:)))

Do góry