reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Mam pytanie do was dziewczyny, bo wlasnie wybieram sobie koszule nocne do karmienia i pizamki. I zastanawiam sie nad tymi kopertowymi.
A jakie wy wybieracie?

reklama
widze ze ta nasza patusia to spac nie moze...
barmanka- ja nie sprzatam lenia mam jak nic...

ale noc byla okropna...takmnie bolaly nogi ze szok... rano nie moglam sie ruszyc aby zrobic sniadanie... nadal leze w lozku w pizamach i narazie nie zbiera mi sie na wstawanie... troszke odpoczne... jak cos mnie najdzie to wstane i sie rusze... narazie mam lenia...
witam wszystkie mamusie i ich brzuszie...

Witam wszystkie panie! Co do jedzenia, to ja właśnie bym żarła teraz non stop:wściekła/y: Przytyłam jakieś 7-8 kg. Mam pytanko: czy Wy jak zażywałyście żelazo, to lekarz zalecił Wam przyjmowanie go co najmniej 2 godz. po posiłku? Coś mi net szwankuje:crazy: Pozdrawiam cieplutko!

a ja zjadłam płatki z mleczkiem i czekam cierpliwie aż się mężuś obudzi bo pewnie znowu po 4 wrócił z pracy :baffled:
znowu mi się chce maślanki ;-) a konkretnie to mizerii :rofl2: ale wiem że jak zrobie ją dziś na obiad to mąż na kopach mnie na Antarktyda pośle :-D (bo w zeszłym tyg to 4 dni pod rząd ją miałam:zawstydzona/y:)
więc może dziś dla odmiany sałata z maślanką? :-)

ech ja już tak mam - jak mi coś zasmakuje to na okrągło mogę jeść...

Hej dziewczyny! Dziś chociaż zimno, to mamy dziś piekny dzien. Wczoraj skończylam studia! Tylko obrona i jestem pani mgr! Mam tydzień teraz, żeby się przygotowac i od 2 marca mam praktyki w liceum i przez trzy tygodnie będe dzieci... fuj, jakie dzieci! Młodzież uczyć histori! a potem magisterka, poród, obrona i słodkie wychowywanie! i z Mężem na ostatki dziś idziemy. Na "randke" z teściem, jak mój Tata powiedział zapraszając nas dzisiaj! I wogóle, mam taki fajny dzień. I na obiad będzie indyk smażony i ziemniaczki zapiekane i sałatka z pekinki, pomidorów, ogórków, cebulki i sosu czosnkowego! a potem tylko szorowanie zębów żeby sie pozbyć zapaszku cebulowo- czosnkowego:-D:-D

A Iza też jest wesoła, bo jak się Mama stresowała egzaminami, to niespokojna była, a teraz? Spokojna, wesoła i aż wygrywa hymn pochwalny na "organach"! :-D:-)

piękny mamy dziś dzień! i nawet nie zauwazyłam, jak cały dom posprzatałam:-):rofl2:

Hej dziewczyny! Dziś chociaż zimno, to mamy dziś piekny dzien. Wczoraj skończylam studia! Tylko obrona i jestem pani mgr!

gratulacje !! super że już po :tak: pewnie ci ciężar z serduszka spadł ;-) a kiedy masz obronę?
jakiego przedmiotu będziesz nauczycielką? być może już pisałaś o tym ale jakoś przegapiłam :zawstydzona/y:

Gratuluje tsarino. Tylko nie denerwuj sie na tym stazu bo dzidzia najwazniejszy, a wtych czasach mlodziez bardzo nieznosna

reklama
Tsarina, gratuluje:tak: Studia skonczone, wiec po stresie, a obrona to juz "pikus":tak: A rzeczywiscie praca w szkole, nie jest przyjemna, chyba, ze ma sie mega powolanie, ja go nigdy nie mialam, wiec bylo to dla mnie nie lada wyzwanie:tak:;-)

U nas dzis piekna pogoda, cieplo i przyjemnie:tak: Zima mi sie juz uprzykszyla wiec z niecierpliwoscia oczekuje wiosenki:tak:

Do góry