reklama
widze ze ta nasza patusia to spac nie moze...
barmanka- ja nie sprzatam lenia mam jak nic...
ale noc byla okropna...takmnie bolaly nogi ze szok... rano nie moglam sie ruszyc aby zrobic sniadanie... nadal leze w lozku w pizamach i narazie nie zbiera mi sie na wstawanie... troszke odpoczne... jak cos mnie najdzie to wstane i sie rusze... narazie mam lenia...
witam wszystkie mamusie i ich brzuszie...
barmanka- ja nie sprzatam lenia mam jak nic...
ale noc byla okropna...takmnie bolaly nogi ze szok... rano nie moglam sie ruszyc aby zrobic sniadanie... nadal leze w lozku w pizamach i narazie nie zbiera mi sie na wstawanie... troszke odpoczne... jak cos mnie najdzie to wstane i sie rusze... narazie mam lenia...
witam wszystkie mamusie i ich brzuszie...
mmarta_only
Początkująca
Witam wszystkie panie! Co do jedzenia, to ja właśnie bym żarła teraz non stop Przytyłam jakieś 7-8 kg. Mam pytanko: czy Wy jak zażywałyście żelazo, to lekarz zalecił Wam przyjmowanie go co najmniej 2 godz. po posiłku? Coś mi net szwankuje Pozdrawiam cieplutko!
barmanka79
Deus Dona Me Vi
a ja zjadłam płatki z mleczkiem i czekam cierpliwie aż się mężuś obudzi bo pewnie znowu po 4 wrócił z pracy
znowu mi się chce maślanki ;-) a konkretnie to mizerii ale wiem że jak zrobie ją dziś na obiad to mąż na kopach mnie na Antarktyda pośle (bo w zeszłym tyg to 4 dni pod rząd ją miałam)
więc może dziś dla odmiany sałata z maślanką? :-)
ech ja już tak mam - jak mi coś zasmakuje to na okrągło mogę jeść...
znowu mi się chce maślanki ;-) a konkretnie to mizerii ale wiem że jak zrobie ją dziś na obiad to mąż na kopach mnie na Antarktyda pośle (bo w zeszłym tyg to 4 dni pod rząd ją miałam)
więc może dziś dla odmiany sałata z maślanką? :-)
ech ja już tak mam - jak mi coś zasmakuje to na okrągło mogę jeść...
tsarina
MamaPower!
Hej dziewczyny! Dziś chociaż zimno, to mamy dziś piekny dzien. Wczoraj skończylam studia! Tylko obrona i jestem pani mgr! Mam tydzień teraz, żeby się przygotowac i od 2 marca mam praktyki w liceum i przez trzy tygodnie będe dzieci... fuj, jakie dzieci! Młodzież uczyć histori! a potem magisterka, poród, obrona i słodkie wychowywanie! i z Mężem na ostatki dziś idziemy. Na "randke" z teściem, jak mój Tata powiedział zapraszając nas dzisiaj! I wogóle, mam taki fajny dzień. I na obiad będzie indyk smażony i ziemniaczki zapiekane i sałatka z pekinki, pomidorów, ogórków, cebulki i sosu czosnkowego! a potem tylko szorowanie zębów żeby sie pozbyć zapaszku cebulowo- czosnkowego
A Iza też jest wesoła, bo jak się Mama stresowała egzaminami, to niespokojna była, a teraz? Spokojna, wesoła i aż wygrywa hymn pochwalny na "organach"! :-)
piękny mamy dziś dzień! i nawet nie zauwazyłam, jak cały dom posprzatałam:-)
A Iza też jest wesoła, bo jak się Mama stresowała egzaminami, to niespokojna była, a teraz? Spokojna, wesoła i aż wygrywa hymn pochwalny na "organach"! :-)
piękny mamy dziś dzień! i nawet nie zauwazyłam, jak cały dom posprzatałam:-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Hej dziewczyny! Dziś chociaż zimno, to mamy dziś piekny dzien. Wczoraj skończylam studia! Tylko obrona i jestem pani mgr!
gratulacje !! super że już po pewnie ci ciężar z serduszka spadł ;-) a kiedy masz obronę?
jakiego przedmiotu będziesz nauczycielką? być może już pisałaś o tym ale jakoś przegapiłam
mmarta_only
Początkująca
Dzięki za odp. No, ja też lecę jakiegoś placuszka upichcić. Do pozniej:-):-)
reklama
aga29
Fanka BB :)
Tsarina, gratuluje Studia skonczone, wiec po stresie, a obrona to juz "pikus" A rzeczywiscie praca w szkole, nie jest przyjemna, chyba, ze ma sie mega powolanie, ja go nigdy nie mialam, wiec bylo to dla mnie nie lada wyzwanie;-)
U nas dzis piekna pogoda, cieplo i przyjemnie Zima mi sie juz uprzykszyla wiec z niecierpliwoscia oczekuje wiosenki
U nas dzis piekna pogoda, cieplo i przyjemnie Zima mi sie juz uprzykszyla wiec z niecierpliwoscia oczekuje wiosenki