reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
patusia- zgadzam sie moj tez juz mnie gania ze sklepow jak jestesmy... i krzyczy przestan juz szperac... a ja nie moge sie opanowac...

faceci................ oni nigdy nas nie zrozumieja sa z marsa!
ide sie polozyc kochane, milych snow dobranoc!! buziaczki

ankzoc- slodkich snow... buzka na dobranoc...

a mam pytanko??? was tez napadaja dzikie zapotrzebowanie na cos do picia???
bo ja bez butelki wody z domu sie nie ruszam... bo bym oszalala z pragnienia....

Witam was mamusie w piatkowy wieczor:-DTe nowe tez:tak:

Patusia super ze z mala wszystko wporzadku i ladnie rosnie. Moja mala w 28tygodniu i 2dni miala ok 1600gram:szok::-Djej uroki malych brzuszkow..wieksze dzieci. Ja uwazam ze nasza mala dobije do 3600 spokojnie:tak:

A wogle ile wy napisalyscie przez 1,5dnia:szok:tylko tyle mnie nie bylo i chyba z 15 stron do nadrobienia, postaralam sie przeczytac wszystko:baffled: Nie mam czasu sie udzielac kochane bo biegam za mieszkankiem dzisiaj zamowilismy kuchnie (szafki itp) wybralismy wszystko, zamowilismy tez plytki i wybralismy i zamowilismy kanape:tak:ale jeszcze przed nami...Juz sie w sklepach smieja ze ja tylko biegam i nasza corcia bedzie jakas gimnastyczka i porod bede miala 5min:-Dzobaczymy...

Apropo porodu mam do was pytanie, ja juz prawie w 30 tygodniu jestem i bedziemy sie wyprowadzac koniec marca wiec tak jak sie rozpakujemy i zrobimy bedzie ok 15kwietnia. I chyba koniec marca wypiore wszystkie ubranka,reczniki,pieluchy i inne w starym domku i tu je wyprasuje zapakuje w torby i walizki bo moge pozniej nie zdarzyc:confused::dry:I jak bedziemy w nowym domku je rozpakuje do jej komody itp.jak wejdziemy do naszego domku polowa kwietnia ja moge koniec kwietnia poczatek maja rodzic (termin mam od 3/6maj) wiec:confused::sorry2:co radzicie kochane!!!???

Buziaczki kochane i milego wieczorku

reklama
a teraz pytanie, dziewczyny czy wy tez tak macie ze jecie coraz mniej?? moje porcje zywieniowe wygladaja jak dla przedszkolaka, ale ja nie moge wiecej w siebie wcinac boi strasznie mnie boli zoladek, czuje jakby wszystkie moje wnetrznasci znajodwaly sie tuz pod biustem , masakra, nawet sie garbic nie moge bo mnie kuje. czy wy tez tak macie???

kurcze...normalnie jak bym o sobie czytala...chodz bym chciala zjesc to nawet apetytu nie mam...ale za to waga ruszyla ostro:))nie wiedziec od czego:)))

Do góry