reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc- ja mam podobnie... i dlatego nie wiem jak to mozliew ze ciagle tyje... juz 11 na plusie... oszaleje a co dalej....

reklama
Dzieki za wsparcie Mam nadzieje ze to wszystko nie bedzie takie straszne jak mi sie teraz wydaje
Ja swoja coreczke tez nazwe Maja ewentualnie na drugie Weronika ;-)
A teraz wlasnie ukladam ubranka do komody bo dzis przyszly zamowione meble Wszystko stalo w torbach na ziemi bo nie mialam gdzie pochowac a teraz jest porzadek:-)
a co do jedzenia to jem chyba normalnie, nie wiecej niz przed ciazą i przytylam na razie ok 3-4 kg ale za to meczy mnie okropna zgaga Na szczescie mleko pomaga

slonce- ja prawie od samego poczatku jestem na zwolnieniu... i juz nie wiem co robic... mam tylko lezec i odpoczywac... ma maciezynskim bede 39 tygodni tak tu jest w UK... pozniej zobacze... jak bedzie... ale chce do pracy...

dziewczyny ja dzis juz chyba setny raz przekladalam ubranka dla malej...
mam pytanie tez tak macie czy to tylko ja szaleje???

Paula a ja pracuje nadal bo dobrze sie czulam i czuje ale juz mi sie chce wolnego...odpoczac...pospac do poludnia, polazic po sklepach itp Tak to jest- chce sie tego czego sie nie ma

reklama
no to cale szczescie myslalam ze to ja taka postrzelona jestem...hehehehehehehe
przepraszam z gory jak kogos urazilam...

Do góry