reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

patusia44 - moje zdanie na temat matek zastępczych - ja osobiście nigdy dla żadnych pieniędzy ale gdybym miała urodzic bo moja córka nie mogła by mieć dzieci to pewnie bym sie zastanowiła.
a co do różu to moja córa ma Hopla na punkcie tego koloru i wszystko nie różowe jest nieładne,teraz chodząc po sklepach różowe ciuszki dla dzidzi to ona wybiera:szok: ,ja wole fiolet

reklama
patusia- no tak... ja sie ciesze bo tak jak ty mam juz synka a teraz czas na corcie... juz nie moge sie doczekac... no zazdroszcze jedynie tego ze pierworodki nie maja pojecia o bolu... a my niestety juz tak... i na sama mysl juz mnie cos skreca...hehehe

Teraz mam etap ze boje sie ze sobie nie poradze ze wszystkim, ze nie bede umiala pomoc dziecku jak bedzie płakac, ze bede miala depresje itp
Na szczescie o porodzie na razie nie mysle i chyba wole zostac w nieswiadomosci jaki to bol

okruszku- z tymi lekarzami to faktycznie roznie bywa, ja sama sie o tym przekonalam

kaydi82, marro81, slonce26- witajcie na forum

patusia- kochana to superowo, ze wszytko wporzadku i po co sie tak denerwowalas :), fajnie ze emilka jest dalej emilcia. moja mala tez tyle wazyla tydzien temu hahaha ida rowno z waga te nasze dziewuszki

:-)pierwszy raz to faktycznie błoga nieświadomość:tak: ale pierwszym razem bardziej bałam sie że nie bende umiała sie dzieckiem zająć - za to teraz - jak mówi kolega - fachura jestem:laugh2:

co do zakupow, wybralismy juz lozeczko z firmy drewex nie widzielismy go w sklepie jedynie w katalogu,ale nam sie spodobalo. Oczywiscie kupilam dla malej 2 pajacyki i 4 body z dlugim rekawkiem , jak dostaniemy lozeczko to zrobie focie i wkleje :)

a teraz pytanie, dziewczyny czy wy tez tak macie ze jecie coraz mniej?? moje porcje zywieniowe wygladaja jak dla przedszkolaka, ale ja nie moge wiecej w siebie wcinac boi strasznie mnie boli zoladek, czuje jakby wszystkie moje wnetrznasci znajodwaly sie tuz pod biustem , masakra, nawet sie garbic nie moge bo mnie kuje. czy wy tez tak macie???

slonce26- tak moja corcia bedzie miec na imie maja :), ja pracuje ale teraz jestem na zwolnieniu, po porodzie wykorzystam macierzynski 5 m-cy, pozniej urlop caly i mam zamiar wrocic do pracy :)

reklama
slonce- nie martw sie poradzisz sobie jak wszystkie mamusie... taki instynkt sam przychodzi i wiesz co i jak jest najlepsze dla twej dzidzi...

Do góry