reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ja tam nie wiem na tyle sie nie znam, mozliwe ze to inny model (ona kupowala go w pazdzierniku 2007) ale jak bede kupowac to wole te cztero-kolowe. jakos tak bardziej przekonana jestem.

reklama
Patusiu nie mam czasu już na to szczerze mówiąc...aukcja kończy się za pół godziny. Ustawiła snajpera aukcyjnego ...podałam kwote która jestem w stanie zapłacić...jak mnie przebiją to trudno :)
zestaw nie wygląda na taki który miałby więcej użytkowników...widać na tych dużych zdjęciach ,że praktycznie nie jest nawet zniszczony...

Hello... Wróciłam!
Nic nie kupiłam, ale chociaż znalazłam mój upatrzony wózek w sklepie w Otwocku. Co prawda nie mieli tego koloru co ja chce, ale postaraja sie sprowadzic, bo maja kontakt z producentem. Wkleilam zdjecia w watku o wozkach, ale tam nikt nic nie pisze... Moze tu. Ktoś zna tą firmę? TAKO Jupmer
Ogolnie caly zestaw 3w1 u mnie bedzie kosztowal 1100 zl i do tego jakis rabacik. Gwarancja i serwis pogwarancyjny....

Tu jest link na stronę producenta: Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...

No i po sprawie :)
przebili mnie więc zostaję przy moim ślicznym fioletowym wóziu ;)
w sumie nawet sie cieszę bo w połowie aukcji dopadły mnie wątpliwości ...
dziękuję za rady dziewczynki :)
uciekam oglądac film, zajrzę później , buziaki :****

confi- mi sie podobal...ja kupilam Quinny Buzz czerwony, do tego fotelik oddzielnie i dodatki... jestem zachwycona... zamawialam przez neta wiec troszke poczekam na dostawe ok 2 tygodni... bo to ze strony producenta...

slonkoonline- calkiem ciekawy...

A mamusie jutro mamy same rarytasy... co jecie albo robicie???
ja myslalam o faforkach i paczusiach... ale raczej robic nie bede tylko kupie w sklepie...
jak szalec to szalec ciort z dieta... no gdzie w ciazy... malenka w brzuszku bedzie skakac z radosci... juz mi slinka cieknie.... mniam mniam....

Imagination bardzo się cieszę ,ze wróciłas i że wszystko jest w porządku :)
jeśli 60% pewności Ci wystarczy to serdecznie gratuluje córci :)

imagination- no dobrze kochana ze juz wszytsko ok i gratuluje majeczki :):rofl2:
taka pewność od lekarzy mi wystarczy, bo ja czuję, ze jednak nie jest inaczej, że intuicja mnie od pierwszych chwil nie zawodzi :tak: zresztą pewnie na 90% czy nawet 100 dowiem się w środę na usg :-D Jutro idę się zapisać na to usg, a że jest ono 3 kroki od mojego domu, to iść mogę... i może te upatrzone body kupię dla Niuni :-)
Mykam spać, bo wiecie jak to w szpitalu... Buziaki ;-)

słonkoonline-też kupuje wózio z tej firmy ale RAPID. Te kółeczka w twoim modelu są na prawdę dość małe i np. Po takim śniegu jak mamy teraz za oknem będzie ciężko jechać.

reklama
Imagination dobrze że już jesteście wśród nas!!
Słonkoonline ja kupuje taki sam model wózka tylko że niebieski i bez fotelika bo mam po starszym synku....

Do góry