reklama
Patusiu nie mam czasu już na to szczerze mówiąc...aukcja kończy się za pół godziny. Ustawiła snajpera aukcyjnego ...podałam kwote która jestem w stanie zapłacić...jak mnie przebiją to trudno
zestaw nie wygląda na taki który miałby więcej użytkowników...widać na tych dużych zdjęciach ,że praktycznie nie jest nawet zniszczony...
zestaw nie wygląda na taki który miałby więcej użytkowników...widać na tych dużych zdjęciach ,że praktycznie nie jest nawet zniszczony...
slonkoonline
Mama Juleczki
Hello... Wróciłam!
Nic nie kupiłam, ale chociaż znalazłam mój upatrzony wózek w sklepie w Otwocku. Co prawda nie mieli tego koloru co ja chce, ale postaraja sie sprowadzic, bo maja kontakt z producentem. Wkleilam zdjecia w watku o wozkach, ale tam nikt nic nie pisze... Moze tu. Ktoś zna tą firmę? TAKO Jupmer
Ogolnie caly zestaw 3w1 u mnie bedzie kosztowal 1100 zl i do tego jakis rabacik. Gwarancja i serwis pogwarancyjny....
Tu jest link na stronę producenta: Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
Nic nie kupiłam, ale chociaż znalazłam mój upatrzony wózek w sklepie w Otwocku. Co prawda nie mieli tego koloru co ja chce, ale postaraja sie sprowadzic, bo maja kontakt z producentem. Wkleilam zdjecia w watku o wozkach, ale tam nikt nic nie pisze... Moze tu. Ktoś zna tą firmę? TAKO Jupmer
Ogolnie caly zestaw 3w1 u mnie bedzie kosztowal 1100 zl i do tego jakis rabacik. Gwarancja i serwis pogwarancyjny....
Tu jest link na stronę producenta: Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
No i po sprawie
przebili mnie więc zostaję przy moim ślicznym fioletowym wóziu
w sumie nawet sie cieszę bo w połowie aukcji dopadły mnie wątpliwości ...
dziękuję za rady dziewczynki
uciekam oglądac film, zajrzę później , buziaki :****
przebili mnie więc zostaję przy moim ślicznym fioletowym wóziu
w sumie nawet sie cieszę bo w połowie aukcji dopadły mnie wątpliwości ...
dziękuję za rady dziewczynki
uciekam oglądac film, zajrzę później , buziaki :****
confi- mi sie podobal...ja kupilam Quinny Buzz czerwony, do tego fotelik oddzielnie i dodatki... jestem zachwycona... zamawialam przez neta wiec troszke poczekam na dostawe ok 2 tygodni... bo to ze strony producenta...
slonkoonline- calkiem ciekawy...
slonkoonline- calkiem ciekawy...
A mamusie jutro mamy same rarytasy... co jecie albo robicie???
ja myslalam o faforkach i paczusiach... ale raczej robic nie bede tylko kupie w sklepie...
jak szalec to szalec ciort z dieta... no gdzie w ciazy... malenka w brzuszku bedzie skakac z radosci... juz mi slinka cieknie.... mniam mniam....
ja myslalam o faforkach i paczusiach... ale raczej robic nie bede tylko kupie w sklepie...
jak szalec to szalec ciort z dieta... no gdzie w ciazy... malenka w brzuszku bedzie skakac z radosci... juz mi slinka cieknie.... mniam mniam....
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Imagination bardzo się cieszę ,ze wróciłas i że wszystko jest w porządku
jeśli 60% pewności Ci wystarczy to serdecznie gratuluje córci
taka pewność od lekarzy mi wystarczy, bo ja czuję, ze jednak nie jest inaczej, że intuicja mnie od pierwszych chwil nie zawodzi zresztą pewnie na 90% czy nawet 100 dowiem się w środę na usg Jutro idę się zapisać na to usg, a że jest ono 3 kroki od mojego domu, to iść mogę... i może te upatrzone body kupię dla Niuni :-)imagination- no dobrze kochana ze juz wszytsko ok i gratuluje majeczki
Mykam spać, bo wiecie jak to w szpitalu... Buziaki ;-)
marychna21
Fanka BB :)
słonkoonline-też kupuje wózio z tej firmy ale RAPID. Te kółeczka w twoim modelu są na prawdę dość małe i np. Po takim śniegu jak mamy teraz za oknem będzie ciężko jechać.
reklama
anecik
Majowe mamy'09
Imagination dobrze że już jesteście wśród nas!!
Słonkoonline ja kupuje taki sam model wózka tylko że niebieski i bez fotelika bo mam po starszym synku....
Słonkoonline ja kupuje taki sam model wózka tylko że niebieski i bez fotelika bo mam po starszym synku....