imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
imagination- kochana wierze co przezylas, bo sama tydzien temu przechodzilam podobna sytuacje, tylko ze u mnie to nerka nawalala, ale strachu sie najadlam. Najwazniejsze ze juz jestes w domku i ze dzidzia zdrowiutka. Ciekawe czy przy porodzie nie okaze sie ze majeczka to tomus hahaha, moze w srode sie pokaze malenstwo- trzymam kciuki a badania 3d robia do 32 tc.
Imagination - życzę Ci szybkiego powrotu do domku, no i zdrówka..dużo zdrówka Kochana. Co do płci Dzidziusia - ciągle jesteśmy w takiej samej sytuacji - do końca nie wiadomo (aczkolwiek ja mam usg 02.03, więc Ty masz szansę dowiedzieć się wcześniej):-)
Kochane moje, na na 3d nie jadę, bo za drogie jest jak na moje warunki finansowe, więc te 2D, a dobre mogę zrobić za 3 razy taniej Idę dziś się zapisać
Imagination jestem ciekawa co Ci wyjdzie na badniu w srode..czy Maja czy Tomek...A propo intuicji nie badz taka pewna ze nie zawodzija bylam pewna od poczatku ciazy ze chlopiec kazdy mi tak gadal bla bla bla i wyszla dziewczynka nie uwierzylam az mi lekarz nie zrobil zdjecia narzadu damskiego (akurat mala rozlozyla nozki) nom i 3 razy potwierzonewiec zobaczymy...a propo czekolady wszystkie z nas ja jemy w ciazy w mniejszych lub wiekszych ilosciach...nie ma rady...trzeba czekac..3mam kciuki kochana za 3D
Też mnie ciekawi, czy rzeczywiście Maja, czy znów okaże się Tomkiem - ale by było ;-) ale co będzie to będzie, byle zdrowe
Ja czuję się dziś już znacznie lepiej, choć (znów) po kąpieli mi słabo :-( Nie rozumiem dlaczego Nie kąpę się w gorącej wodzie, a takiej średniej - nie za zimnej, nie za ciepłej... Może samo przejdzie...
Zauważyłam w wynikach badań krwi ze szpitala, ze chyba grozi mi anemia:-( wszystko ponizej normy zobaczę co powie mój lekarz w poniedziałek...
A tymczasem zapraszam do zobaczenia mojego brzuszka w galerii