reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Udanej studniowki dla dziewczynek co ja obchodza dzisiaj!!!

Imagination ale historia:szok:ty to masz kochana z tymi szpitalami juz drugi raz i to jeszcze na walentynki, ale dobrze ze je fajnie spedzilas i wszytsko sie dobrze skonczylo. Jestem ciekawa czy masz dziewczynke czy chlopczyka:confused:w suumie lekarz (sama napisalas ze nie mogl dokladnie okreslic co jest powiedzial Ci na 60%). Nie nastawiaj sie na nic zebys sie pozniej nie rozczarowala najwazniejsze zeby bylo zdrowe kochana:rofl2:A poza tym mysle ze jak idziesz na to "superrancke" USG w srode to tam napewno lekarz zobaczy co sie kryje miedzy nozkami:-Dciesze sie ze sie wszystko dobrze skonczylo, uwazaj na siebie:tak:
wiem, ze nie powinnam się nastawiać, ale chyba intuicja jednak nas - przyszłych mam - nie myli :tak:
Imagination cieszę sieze wszystko oki- i gratuluję Majeczki, fajnie ,że masz mozliwośc pojscia na usg i taniej- ja sie wybieram w ten piatek prywatnie tez jestem podeksytowana a zarazem wydygana:-)
ja tez juz sie doczekac nie mogę :-)

A ja moją 100dniówkę obchodziłam w szpitalu :-( ale walentynki byly super, wiec nie ma tego zlego...;-)

Tak to juz mamy ze humor zmienia nam sie w jednej chwili o 360 stopni nie wiadomo z jakiego powodu. Moj maz sie do tego chyba juz przyzwyczail.

Własnie dostałam wyniki badan az jestem w szoku jak nigdy hemoglobina 12.9 no a zawsze byla ponizej normy.
tylko ze wyniki krzywej cukrowej niezbyt bo po wypiciu mam 116 czyli 6 ponad norme, przed wypiciem mam 81. mocz oki.

Imagination bardzo się cieszę ,ze wróciłas i że wszystko jest w porządku :)
jeśli 60% pewności Ci wystarczy to serdecznie gratuluje córci :)

paula7 dzięki :) mnie sie tez podoba, mam jednak dylemat, który rozwiążą za mnie allegrowicze ;)
spodobał mi sie taki oto zestaw...koniecznie napiszcie mi co o nim sądzicie, bo bardzo polegam na Waszym zdaniu :)
dy7t01.jpg

mam szansę jako taka wylicytować go na allegro i cały czas się waham ...jeśli mi się nie uda to zostaje wersja fioletowa ;)

a tak w ogóle to wróciliśmy z moim M dopiero z rajdu po Tczewie, załatwialiśmy sprawy związane z autem i strasznie zmarzliśmy ... u nas zima w pełni i szczerze mówiąc mam już jej dosyć :/

aha no i oczywiście witam nowe mamuśki na wątku majowym :)

Confi jedyne co o takim typie wozka moge powiedziec to to ze po 6 miesiacach uzytkowania mojej znajomej poszly jej te przednie kola. wiem ze niezbyt byla zadowolona z tych trzech kolek. i w koncu kupila spacerowke na 4.

patusiu pojęcia nie mam ponieważ jest to swojego rodzaju składak...stelaż , fotelik i spacerówa jest z Maxi cosi a gondolka Quinny, wydaje mi sie to dobrym zestawem a jak wiadomo opinie zawsze są rózne. Ja byłam ciekawa co Wy o tym sądzicie :)

akunia wiadomo ,że nie wszystkie wózki trzykołowe sa dobre ale ja tu się kieruję marką która wydaje się z tego co można przeczytać solidna .

Imagination witamy spowrotem najważniejsze że wszystko o.k.
Confi wózeczek mi się bardzo podoba
Lilian trzymaj się jutro jestem z tobą sercem

witamy nowe majóweczki udzielajcie się często:-)

patusiu pojęcia nie mam ponieważ jest to swojego rodzaju składak...stelaż , fotelik i spacerówa jest z Maxi cosi a gondolka Quinny, wydaje mi sie to dobrym zestawem a jak wiadomo opinie zawsze są rózne. Ja byłam ciekawa co Wy o tym sądzicie :)

akunia wiadomo ,że nie wszystkie wózki trzykołowe sa dobre ale ja tu się kieruję marką która wydaje się z tego co można przeczytać solidna .

No ja wlsnie tez o tej marce mowilam quinny. I ten wozek to ta znajoma kupowala w sklepie wiem ze dla za niego za caly zestaw ok 1500 zł i sie strasznie wkurzala.

reklama
patusiu cięzko powiedzieć coś na temat powodu sprzedaży...
cały opis jaki zamieszcza sprzedawca jest tu
MAXI COSI (SPEEDI SX)
KOLOR RED FLAME !!!

Śliczny zestaw wielofunkcyjny Maxi Cosi z gondolą Dreami i fotelikiem Maxi Cosi Cabrio.
Wózeczek jest w bardzo dobrym stanie. Nosi zwyczajne ślady używania (na stelażu brak naklejek z logo firmy).

ZESTAW ZAWIERA;
-stelaż Maxi cosi
-siedzisko spacerowe Maxi Taxi
-gondolę Quinny
-folię przeciwdeszczową
-fotelik Maxi Cosi Cabrio z dodatkową wkładką dla niemowląt
-adaptery
-pompkę do kół
SIEDZISKO SPACEROWE: Spacerówka jest ustawiona przodem do kierunku jazdy, Ma regulowane położenie, co pozwala wybrać najwygodniejszą pozycję dla Twojego dziecka. Wyposażony jest w pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa, co uniemożliwi maluchowi wyjście z wózka. Tapicerkę można w całości zdjąć i wyprać, dzięki czemu łatwo jest wózek utrzymać w czystości.
GONDOLA: Gondola jest bardzo ładnie wykończona-posiada wiele kieszonek na podręczne akcesoria. W budce umieszczona jest rączka do przenoszenia gondoli. Jest to świetne rozwiązanie dla rodziców, którzy mieszkają w blokach Zdejmowanie i zakładanie gondoli na stelaż jest bardzo proste- należy położyć ją na stelaż i przycisnąć.
STELAŻ SPEEDI SX: Trójkołowy stelaż wykonany jest z aluminium, dzięki czemu jest lekki. Bardzo łatwo składa się i rozkłada- wystarczy wcisnąć jeden przycisk. Możesz to spokojnie zrobić z dzieckiem na ręku. Po złożeniu stelaż się blokuje, co bardzo ułatwia transport wózka. Koła są duże, pompowane, przednie obrotowe, co zapewni Twojemu dziecku komfort podróżowania, a Tobie komfort prowadzenia wózka. Przednie koło można zablokować Koła można łatwo zdjąć, dzięki czemu wózek zmieści się do każdego bagażnika. Wózek jest wyposażony w hamulec ręczny bębnowy.
FOTELIK MAXI COSI CABRIO: Super bezpieczny fotelik-nosidełko dla najmłodszych dzieci od pierwszych dni życia do chwili osiągnięcia wagi 13kg. Fotelik jest montowany za pomocą 3-punktowego pasa bezpieczeństwa, tyłem do kierunku jazdy na tylnim lub przednim siedzeniu Główka niemowlęcia w początkowych miesiącach życia jest niestabilna, ale solidny wałeczek ochronny i system SPS zapewniają doskonały komfort i bezpieczeństwo podczas uderzeń bocznych. Praktyczny daszek chroni dziecko przed słońcem wiatrem lub opadami, łatwo go schować w skorupie fotelika. W foteliku znajduje się praktyczny pojemnik na drobiazgi.

> UWAGA!!! <
Tylko u nas 100% SATYSFAKCJI lub zwrot pieniędzy!!!
Aukcja ma charakter prywatny, do wózka nie zostanie wystawiony żaden dokument sprzedaży.

pixel_trans.gif
pixel_trans.gif
i tylko tyle na ten temat...a na temat stelaża...poszukam

Do góry