co do zakupkow to tez uleglam,, my chodzilismy w piatek 5 godzin po sklepach i mezus mi kupil bluzeczke w kratke z kolnierzykiem co przyda sie teraz i poc iazy tez,, anajlepisze jest ze kupilam M taki sam rozmiar jak przed ciaza nosilam..
mezowi tez kupilismy 2 sweterki..
dziewczynki chcialam sie was zapytac to raczej z tych pytan intymnych... czy wiecie jak to jest z seksem po urodzeniu kiedy sie karmi... bardzo nie lubie prezerwatyw wiec nie wyobrazam sobie seksu z gumka.. moze ktoras probowala jakis innych sposobow ... jzu mysle o tym hehehe![]()
przepraszam ze tak bez ogrodek ale jak nie was to kogo mam sie spytac
![]()
przepisowo jest ponoc do 6 tygodni, pozniej trzeba uwazac zeby nie wpasc bo z jednej ciazy w drugiej bardzo wejsc. ale tak samo slyszalam o tabletkach w czasie karmienia.
Skor juz jestesmy przy takim intymnym temacie. to czy wy tez slyszalyscie ze jak sa problemy z donoszeniem to trzeba w gumce. ja mam zalecone ze jezeli juz musze (bo lepiej unikac wspilzycia) to z gumka bo wytrysk oslabia sciane szyjki itp. no ja wiedzialam ze moze to przyspieszyc porod jak sie jest przed samym terminem. ale ze tak wczesnie.