reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ankzoc mimo wszystko zyczę udanych zakupków napewno bedą :-) tak z limitowanej kolekcji ten fotelik i cena atrakcjna ciesze sie straszniaście :-)

reklama
ja mykam kochane sie połozyć, bo jestem już padnieta
milych snów i kopiniaczków od maluszków wam zycze :)

oj,dobry wieczorek dziewczynki! jestem dziś padnięta,byliśmy na zakupach w IKEA,kupiliśmy wnienke,kołderka,baldachimek nad łóżeczko i pare mebelków do salonu....uf ,brzusio boli teraz .Jutro wstawie jakieś fotki moich zakupów bo dziś już nie mam siły.
Co do ruszającego sie brzuszka to moje dzieci często sie bawią z brzuszkiem i widać fa brzusio faluje i kopie nóżkami...dzidżka chyba już w środku rozpoznaje rodzeństwo;-).
k0ochana tez mam tak ,że jak sie zbytnio powyslilam potem mnie brzusio boli, a co do rozpoznawania rodzeństwa to mam to samo mała żywiołowo reaguje na głos braciszka

Misza nie odczuwałam jeszcze takich bóli.

Dziewczynki normaldzie dzisiejsza nocka była fatalna, nie wiem ile razy wstawałam z powodu skurczow nog- i tym razem nie same łydki, dołączyły skurcze stóp i gornej czesci nog - jutro ide do lekarza ciekawe co blazen powie a w piatek prywatnie :-(

Witam mamusie w zaśnieżony poniedziałek.

Mam pytanie - czy odczuwacie ból kości biodrowych? Ja dziś w nocy czułam taki ból leżąc na boku. Dziwne, czyżby mi się coś rozszerzało. Ja raczej z tych wąskobiodrowych ( 89 cm) to i może musi sie rozciągnąć.

misza- mam podobnie jak Ty. Też bolą mnie biodra, szczególnie po dzisiejszej nocce :-( ...chyba moje 89 cm też musi sie rozciągnać :tak:

kurcze nie wiem czy wiecie ale "marcóweczki" już rodzą :szok:

Hej dziewczyny. Co do bóli to ja jestem z tych o tez cierpia. Mnie od jakiegos czasu juz boli (a odkad biore leki na podtrzymanie to juz calkiem) dodatkowo mam ucisk na jakis nerw czy cos (tak ponoc mam macice ulozona) ze dretwieje mi lewa strona od krzyza do kolana.

Co do materaca (pisane bylo na wczesniejszych stronach) to ja bede zamawiala lozeczko z materacem ale oprocz tego bede miala od znajomego z firmy materac taki porzadny.

Witam was mamusie,

Misza moja tesciowa tez powiedziala ze z twarzy taka jak ja, ale ja uwazam ze chyba bardziej do meza okaze sie 6maja:-DNie mam boli takich jak ty kochana wiec nie wiem co mam Ci powiedziec, ale pewnie masz racje rozciagaja sie:sorry2:

Patusia wspolczuje skurczy mnie tez czasem lapia, ale na szczesice nie tak ciezko.3maj sie kochana. Ja za to w nocy mala sie strasznie krecila i walila w pecherz i chyba z 10 razy wstawalam do toalety:baffled:a poza tym nie moglam spac bo tak walila i sie krecila...teraz zreszta tez po sniadanku:rofl2:

Ankzoc udanych zakupow dzisiaj:-DPamietam ze 16 idziesz na zakupki dla malej...czekam na relacje. Dziekujemy za komplement:zawstydzona/y:;-)

Tikanis dzieki sliczne za komplement:-D

Misza tez mam magne b6- tyle tylko ze zazywam tylko wieczorkiem - jutro sie zapytam jak zazywać magnez by nie kolidował z zelazem. Mowie wam od 2 tygodni odkąd brałam furagin ,żelazo i nospe tak mi sie porobiło - w nocy nawet czułam jak mi sie napina strasznie brzuch kurcze ciesze sie ze ide prywatnie do lekarza w piatek jutro do tego zwyklego na kontrol bo nie wytrzymam kolejnej nocy w takich bolach- do tego mała dawała mi takiego czadu w brzuchu ale to pikuś przy skurczach :-(.
dziekuje ci kochana za poradę kochana jesteś :-)
Kokoszka- dziekuje za słowa otuchy i wsparcie :-)

dziewczynki to prawda kazda ciaza inna- zeszłą przelatałam z pióreczkiem w czterech literkach bez ,żadnych dolegliwosci bolowych a teraz jak nie nerki nawalaja i bolą to techolerne skurcze no szok w trampkach :-) No i synuś był mniejszym wiercipietkiem od córeczki :-)

reklama
Misza tez mam nadzieje ze wczesniej urodzę moją kobietkę - bo juz mam normalnie czasami dość a zwłaszcza nocami- ale dla córci pocierpie jeszcze troszkę - ZA 2 DNI MAM 100-dniówkę !!!

Do góry