patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Ankzoc mimo wszystko zyczę udanych zakupków napewno bedą :-) tak z limitowanej kolekcji ten fotelik i cena atrakcjna ciesze sie straszniaście :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
k0ochana tez mam tak ,że jak sie zbytnio powyslilam potem mnie brzusio boli, a co do rozpoznawania rodzeństwa to mam to samo mała żywiołowo reaguje na głos braciszkaoj,dobry wieczorek dziewczynki! jestem dziś padnięta,byliśmy na zakupach w IKEA,kupiliśmy wnienke,kołderka,baldachimek nad łóżeczko i pare mebelków do salonu....uf ,brzusio boli teraz .Jutro wstawie jakieś fotki moich zakupów bo dziś już nie mam siły.
Co do ruszającego sie brzuszka to moje dzieci często sie bawią z brzuszkiem i widać fa brzusio faluje i kopie nóżkami...dzidżka chyba już w środku rozpoznaje rodzeństwo;-).
nawzajem dobrej nocki wyspij sie przed jutrzejszym szaleństwem :-):-):-)ja mykam kochane sie połozyć, bo jestem już padnieta
milych snów i kopiniaczków od maluszków wam zycze![]()
Witam mamusie w zaśnieżony poniedziałek.
Mam pytanie - czy odczuwacie ból kości biodrowych? Ja dziś w nocy czułam taki ból leżąc na boku. Dziwne, czyżby mi się coś rozszerzało. Ja raczej z tych wąskobiodrowych ( 89 cm) to i może musi sie rozciągnąć.