Misza tez mam nadzieje ze wczesniej urodzę moją kobietkę - bo juz mam normalnie czasami dość a zwłaszcza nocami- ale dla córci pocierpie jeszcze troszkę - ZA 2 DNI MAM 100-dniówkę !!![/quote
Najlepiej jak sie Twoja mała księżniczka urodzi o czasie.
Misza dzieki za rade co od lozeczka tak zrobie, skoro i tak materacyk bede miala to po co mi dwa.
reklama
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Akunia nic straconego to było wczoraj :-)
Witajcie Kochane
jak Wam mija dzionek? ja dziś wyjątkowo przespałam caaałą noc...bez żadnych skurczów łydek
dopiero nad ranem mnie wzięły ale pomogły dwie podusie między nogi
Dziś z moim M jedziemy kupić autko nie moge się już doczekac , potem do koleżanki po cały wór ubranek
jak coś wybiore to pokaże w odpowiednim dziale
Trzymajcie się cieplutko..odezwę się
(mam nadzieję ze nie bede musiała duzo nadrabiac)
jak Wam mija dzionek? ja dziś wyjątkowo przespałam caaałą noc...bez żadnych skurczów łydek
dopiero nad ranem mnie wzięły ale pomogły dwie podusie między nogi
Dziś z moim M jedziemy kupić autko nie moge się już doczekac , potem do koleżanki po cały wór ubranek
jak coś wybiore to pokaże w odpowiednim dziale
Trzymajcie się cieplutko..odezwę się
(mam nadzieję ze nie bede musiała duzo nadrabiac)
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Akunia szczesliwej 99-dniówki- żzeby ci zleciało szybciutko, bole poszły w las, i zakończenia najszczesliwszego w świecie :-)
Misza - to ja tak do połowy maja bym chciała byc 2w1 bo termin mam na29.
Szczesliwej 90-dniówki ci zyczę bez brutalnych dolegliwosci i zeby ci sie nie dłuzyło
Confi - to zyczę udanego nabycia autka i koniecznie sie pochwal kochana ciuszkami:-)
Misza - to ja tak do połowy maja bym chciała byc 2w1 bo termin mam na29.
Szczesliwej 90-dniówki ci zyczę bez brutalnych dolegliwosci i zeby ci sie nie dłuzyło
Confi - to zyczę udanego nabycia autka i koniecznie sie pochwal kochana ciuszkami:-)
Akunia nic straconego to było wczoraj :-)
No dzisiaj moge nadrobic :-)
Póki co siedze w książkach...
I nie wiem czemu ale jakos tak sie nieszczegolnie dzis czuję. Nic mnie nie boli ale mimo to jakos taka nieswoja jestem.
Akunia szczesliwej 99-dniówki- żzeby ci zleciało szybciutko, bole poszły w las, i zakończenia najszczesliwszego w świecie :-)
Dziekuje Patusia. Nie wiem jak wam dziewczynki ale mi sie ostatnio to tak dluzy ze hej. Tez jak kazda z was sie konca doczekac nie moge.
tikanis
CieRpliWa
co do zakupkow to tez uleglam,, my chodzilismy w piatek 5 godzin po sklepach i mezus mi kupil bluzeczke w kratke z kolnierzykiem co przyda sie teraz i poc iazy tez,, anajlepisze jest ze kupilam M taki sam rozmiar jak przed ciaza nosilam..
mezowi tez kupilismy 2 sweterki..
dziewczynki chcialam sie was zapytac to raczej z tych pytan intymnych... czy wiecie jak to jest z seksem po urodzeniu kiedy sie karmi... bardzo nie lubie prezerwatyw wiec nie wyobrazam sobie seksu z gumka.. moze ktoras probowala jakis innych sposobow ... jzu mysle o tym hehehe przepraszam ze tak bez ogrodek ale jak nie was to kogo mam sie spytac
mezowi tez kupilismy 2 sweterki..
dziewczynki chcialam sie was zapytac to raczej z tych pytan intymnych... czy wiecie jak to jest z seksem po urodzeniu kiedy sie karmi... bardzo nie lubie prezerwatyw wiec nie wyobrazam sobie seksu z gumka.. moze ktoras probowala jakis innych sposobow ... jzu mysle o tym hehehe przepraszam ze tak bez ogrodek ale jak nie was to kogo mam sie spytac
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Tikanis - ja wogole nie miałam ochoty na te sprawy, po połogu i w czasie karmienia czasemm trzeba naprawdę sie zmusić :-) ale mozna brac tabletki antykoncepcyjne takie z minimalną i nie szkodliwą iloscia hormonów ktora nie wpływa na jakosc pokarmu i jej ilosc
reklama
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Nio ja tez poszalałam wweekend z zakupokami:-))