reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Tikanis mi lekarz zaproponował spirale ale nie skorzystałam
sa jeszcze implanty aleone tez sa hormonalne wiec tylko wodzi w gre spirala albo bycie ostroznym,albo prezerwaty choc zadko kto je preferuje , no i jeszcze sa globułki dopochwowe i ostatnio mi bratowa mowiła o jakimś kułeczku hormonalnym ktore sie na miesiac wkłada do pochwy i sie stopniowo uwalnia hormon- a na czas stosunku sie wyciąga to jest podobnio cos zelowego. Bratowa jest zadowolona z kolek

Czesc Mamusie!!!!
Strasznie dlugo was nie czytalam, wiec narazie tylko pisze zeby sie przypomniec ze ciagle jestem i postaram sie nadrobic zaleglosci.

U nas teraz coraz szybciej leci czas, Marcelek robi sie coraz bardziej aktywny i chyba ma coraz mniej miejca bo wierci sie czasem niemilosiernie.
Plus w sobote 14 Lutego mojego bliskiego kuzyna zona urodzila synka Igorka.Poczym dostalam smsa : ze takiego porodu nie zycza najwiekszemu wrogowi.Wiec troche zaczynam miec pietra, bo ona byla 2 tyg po terminie.W szpitalu siedziala od srody w piatek zaczeli wywolywac porod, podobno strasznie sie meczyla ze pod koniec podali jej w koncu epidural i wielkich meczarniach przy pomocy kleszczy urodzila.
A najsmieszniejsze jest to ze wczoraj mi opowiadala ze przed porodem zacyczyla sobie urodzic Igorka bez zadnych znieczulen.

Pozdrawiam was wszystkie bardzo goraco.Buziaki mamusie

A i jezeli moge to musze sie wam pochwalic.Moja mlodsza siostrzyczka tez zaciazyla.W sobote ginekolog potwierdzila ciaze 6 tydz.Siotry dzidzius przyjdzie na swiat w Pazdzierniku :)
Dzieciaczki nasze beda rowiesnikami:-D dziadkowie szczesliwi ze az niedowierzaja.Hahahahah ale im numer wykrecilysmy :-)

Tikanis mi lekarz zaproponował spirale ale nie skorzystałam
sa jeszcze implanty aleone tez sa hormonalne wiec tylko wodzi w gre spirala albo bycie ostroznym,albo prezerwaty choc zadko kto je preferuje , no i jeszcze sa globułki dopochwowe i ostatnio mi bratowa mowiła o jakimś kułeczku hormonalnym ktore sie na miesiac wkłada do pochwy i sie stopniowo uwalnia hormon- a na czas stosunku sie wyciąga to jest podobnio cos zelowego. Bratowa jest zadowolona z kolek

Najlepiej się też poradzić lekarza, on zawsze cos podpowie korzystnego.
Ja tez pozytywne opinie slyszalam o globulkach i tych krążkach.

Justyna ja tez z siostray mamy dzieci w jednym wieku Moj Oliverek z marca a ,Dawidek z pażdziernika.:-)
Kurcze w UK kazda moaj znajoma jak rodzi ma niepozytywna opinie porod trwa długo i wogole meczarnia

Moja kolezanka bardzo sobie chwali krazki. Moj gin po urodzeniu Eryka proponowal mi zalozenie spirali, wtedy nie chcialam, ale po porod zie rozwazam taka mozliwosc.

Dzisiaj jest moj szczesliwy dzien, zdalam teorie na prawko, jeszcze tylko praktyczny z moim brzucholem:szok:;-);-)

Moja kolezanka bardzo sobie chwali krazki. Moj gin po urodzeniu Eryka proponowal mi zalozenie spirali, wtedy nie chcialam, ale po porod zie rozwazam taka mozliwosc.

Dzisiaj jest moj szczesliwy dzien, zdalam teorie na prawko, jeszcze tylko praktyczny z moim brzucholem:szok:;-);-)

Gratuluje i życze powodzenia na praktycznym z brzuniem, jak cos nie wyjdzie to zgonisz na maluszka ze kopnal :-)

reklama
barmanka79 - Twój wynik po 1godz - wynosił 92, więc wszystko jest oki :-)

oj super Iwonka dzięki za odpowiedź :-)

ja wróciłam już z wizyty w szpitalu, potem opiszę jak było (niestety nie wszystko ułożyło się po mojej myśli :-(), bo teraz lece zrobić jakiś obiadek. a zachciało mi się najzwyklejszego jajka sadzonego z... mizerią :rofl2:

Do góry