marychna21
Fanka BB :)
Akuniu dzięki ale nic nic mi to nie mówi ja mam 46,8 chyba miligram/dl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tikanis mi lekarz zaproponował spirale ale nie skorzystałam
sa jeszcze implanty aleone tez sa hormonalne wiec tylko wodzi w gre spirala albo bycie ostroznym,albo prezerwaty choc zadko kto je preferuje , no i jeszcze sa globułki dopochwowe i ostatnio mi bratowa mowiła o jakimś kułeczku hormonalnym ktore sie na miesiac wkłada do pochwy i sie stopniowo uwalnia hormon- a na czas stosunku sie wyciąga to jest podobnio cos zelowego. Bratowa jest zadowolona z kolek
Gratulacje!!!Dzisiaj jest moj szczesliwy dzien, zdalam teorie na prawko, jeszcze tylko praktyczny z moim brzucholem;-);-)
Moja kolezanka bardzo sobie chwali krazki. Moj gin po urodzeniu Eryka proponowal mi zalozenie spirali, wtedy nie chcialam, ale po porod zie rozwazam taka mozliwosc.
Dzisiaj jest moj szczesliwy dzien, zdalam teorie na prawko, jeszcze tylko praktyczny z moim brzucholem;-);-)
barmanka79 - Twój wynik po 1godz - wynosił 92, więc wszystko jest oki :-)