reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

patusia- wlasnie nastapila u mnie mala zmiana planow, na badanie idziemy w srode :), no a w piatek do lekarza i wizyta u poloznej!

dziewczyny wiem, że to moze glupie pytanie ale chcialam wiedziec jedna rzecz, nie pije mleka , ale za to jem jogurty, sery, twarogi , myslicie ze to moze miec wplyw na karmienie piersia moge miec problemy z iloscia mleka??

reklama
patusia- wlasnie nastapila u mnie mala zmiana planow, na badanie idziemy w srode :), no a w piatek do lekarza i wizyta u poloznej!

dziewczyny wiem, że to moze glupie pytanie ale chcialam wiedziec jedna rzecz, nie pije mleka , ale za to jem jogurty, sery, twarogi , myslicie ze to moze miec wplyw na karmienie piersia moge miec problemy z iloscia mleka??

Wg. mnie nie powinnas miec problemow.. :-)

hiiiiii z ta mleczarnia to niezle:)
zastanawiam sie jak u mnie bedzie ?biust mi urosl do rozmiaru E ale to nie ma wplywu ponoc na ilosc mleka czasem mniejszy biust a ma wiecej....
chcialabym miec wystarczajaco dla naszej niuni;-)

krystyna30- mam nadzieję, że to prawda z tym mniejszym biustem i pokarmem. Mnie natura nie obdarzyła nawet w ciąży większym biustem i zaczynam się zastanawiać czy będzie to miało wpływ na ilość pokarmu:confused:

dobrym znakiem jest podono obecność w ciąży siary:tak: ja ją zauważylam u siebie już w 20 tyg. Więc tym się pocieszam:tak:

a może natura jeszcze mnie zaskoczy i moje mizerne "b" wystrzeli hihih :-D

hej
Ja tez nie pije mleka bo nie lubie..tylko w koktajlach z owocami.....siary tez nie mam.....
zobaczymy co z tym mleczkiem bedzie;-)

krystyna30- mam nadzieję, że to prawda z tym mniejszym biustem i pokarmem. Mnie natura nie obdarzyła nawet w ciąży większym biustem i zaczynam się zastanawiać czy będzie to miało wpływ na ilość pokarmu:confused:

dobrym znakiem jest podono obecność w ciąży siary:tak: ja ją zauważylam u siebie już w 20 tyg. Więc tym się pocieszam:tak:

a może natura jeszcze mnie zaskoczy i moje mizerne "b" wystrzeli hihih :-D
Mi biust urósł z C do E :szok: i będąc na straganie po nowy biustonosz, babka powiedziała, że nie ma takich dużych :szok::szok::szok: A na taki do karmienia to jeszcze za wcześnie :tak:
Mi się już siara pojawiła. Najpierw zauważyłam ją na staniku jako brązowawą plamkę, a później już na sutku :tak: To chyba dobrze, ze siara się pojawia?:confused:

ankzoc- myślę, że nie ... zresztą mówiło się zawsze że na pokarm dobra jest bawarka i karmi :-) ja już nie mogę się doczekać .... uwielbiam karmi ...mniam. W ciąży musiałam je niestety odstawić:-(

kochane a ja tez nie jestem obdazona pokaznym biustem 75 b, ale w ciazy pierwsze co mi uroslo to wlasnie piersi hahah, maz sie smieje ze oczy mu wybije hahah, ale ja sama czuje ze sa powiekszone i nabrzmiale. A co do siary to ja też zauwazylam już ja w grudniu, nawet czasami jak przycisne piers spiac na boku to leci! Nie wiem czy to dobry znak, ale bardzo chcialabym karmic piersia moja corcie! Ale wystrszylam sie tym ze nie lubie mleka i moze to miec wplyw~, no ale tak wspomnialam wczesniej nadrabiam innym nabialem

hej
Imagination ja mam to samo nie mam zadnego porzadnego stanika kupilam juz taki do karmienia ale cos mnie uwiera tragedia...chodze w takich podkoszulkach usztywnianych one sa tez do karmienia ale przynajmniej wygodne...nie wiem czy to dobrze dla piersi...w staniku sa lepiej zawsze usztywnione!!!!!!!!!!
naprawde tragedia z tymi stanikami w zwyklym sklepie nie ma rozmiaru a te do karmienia maja albo glupie ksztalty albo uwieraja....nie dbaja o nasza cycusie:(

Mi biust urósł z C do E :szok: i będąc na straganie po nowy biustonosz, babka powiedziała, że nie ma takich dużych :szok::szok::szok: A na taki do karmienia to jeszcze za wcześnie :tak:
Mi się już siara pojawiła. Najpierw zauważyłam ją na staniku jako brązowawą plamkę, a później już na sutku :tak: To chyba dobrze, ze siara się pojawia?:confused:

MI podobnie biust się powiększył z C na D... I przyznam sie szczerze, że aż boję się pomyśleć do jakiego rozmiaru powiększy mi się po porodzie... Póki co nie kupowałam żadnego stanika do karmienia - ale chyba zaryzykuję z miseczkę E :happy: u mnie też się siara pojawiła, ale tak tyci - tyci :happy:

reklama
Jejku dziewczynki u mnie nie ma zadnej siary:szok:to chyba nie dobry znak:zawstydzona/y::dry:nie wiem moje piersi urosly z 75B do duzego C ale siarki nic nie widac, albo moze nie zauwazylam zadnej plamki na staniku:confused:Mam nadzieje ze corcie bede mogla karmic piersia i to jak najdluzej...ponoc wielkosc piersi nie ma wplywu na ilosc mleka...trzeba po prostu od razu malenstwo przylozyc do piersi:-Dzeby jak najszybciej zaczelo ssac:-)

Dziewczyny z biustem E bosh kobiety:szok:moja kolezanka miala duze piersi zaszla w ciaze jeszcze wieksze a teraz jak urodzila i karmi ma chyba wieksze niz E mowi mi ze jak schodzi mleko to sie piersi jeszcze powiekszaja o jednen numer i te staniki co nosimy w czasie ciazy w czasie karmienia beda za male bo piersi beda jeszcze wieksze:szok:kobitki wspolczuje:rofl2:bedziecie chodzaca produkcja mleka (ona ma dosyc mleko jej sie wszedzie leje:tak:).hehe...ja pewnie dobrne do D i sie skonczy:-Ddobrze moj maz mowi ze nie moze sie doczekac jak pojdziemy z mala na plaze i bede miala taki ladny duzy biust w kostiumie:-Dfaceci tylko jedno im w glowie....hehehe

Do góry