reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ja też jestem zdania, że dobrze by było mieć wózek na wyjście ze szpitala najpóźniej. Bo niby w czym jak nie w foteliku/nosidełku przewieść dziecko? Tak wiec chyba zamówimy tak właśnie..
Znalazłam tez fajny wózek, niedrogi, moze mniej bajerancki niż coneco, ale tez fajny:
4 W 1 WÓZEK TRZYFUNKCYJNY+FOTELIK MAKED SPEED (542007377) - Aukcje internetowe Allegro
Najbardziej podoba mi sie kolor 19 ale chyba kupimy 10 ;-)
Poza tym bym go nie zamawiała, tylko szwagier by kupił u nich na miejscu, bo to w Jeleniej Górze jest :-) i by nam przywiózł w odpowiednim czasie ;-)

Widze ze idziemy podobna droga:), tez mialam kupic wozek fimy Maked, zrezygnowalam jednak jak obejrzalam podobne modele do niego, wozek jest fajny wygodny, ladnie wyglada, mi sie jednak szalenie nie spodobalo to ze nie ma gondoli jest nosidelko tylko, nie ma wyciaganej spacerowki, jest wmonowana na stale, a w nia mozesz wsadzic fotelik (wiec jak jedziesz na zakupy czy gdziekolwiek zawsze ze spacerowka), mialam juz nawet jechac po ten wozio do boleslawca, ale dzien wczesniej w sklepie wypatrzylam coneco:-) lzejszy latwiej sie go pcha, czy podnosi pod kraweznik:-), takie moje spostrzezenia, najlepiej pojsc do sklepu obmacac wozki na zywo jak sie da, bo w necie wygladaja wsyztskie slicznie a z funkcjonalnoscia gorzej

Katarzynak sledze te wozki od 2lat i co roku kolorystyka jest podobna rozni sie odcieniem- z zeszłego roku ten lazurowy jest przesliczny - i taka mam właśnie gondolkę natomiast spacerowka po Oliverku z 2007 roku kawa z mlekiem bo była najładniejsza. Teraz tylko fotelik nam został do kupienia - ten lazurowy mi sie podoba i czerwony - ja nie uznaje podziałow dla dziewczynki czerwony a dla chłopca niebieski- wiec w wyborze koloru dam wolna reke mezowi.
Patusia, wybacz ignorancję ale czy lazurowy to ten niebieski ;-):zawstydzona/y::confused: Bo mi najbardziej podoba sie ten niebieski/błękitny....

Katarzynak-Tak to ten jasno niebieski
544632848

patusia44, Tak myślałam. Ten kolorek mi też sie bardzo podoba, wydaje mi sie że może być i dla chłopca i dla dziewczynki :blink: Tylko tak ostatnio myślała, że czerwony jest bardziej praktyczny... sama nie wiem...:sorry2:

patusia44, Tak myślałam. Ten kolorek mi też sie bardzo podoba, wydaje mi sie że może być i dla chłopca i dla dziewczynki :blink: Tylko tak ostatnio myślała, że czerwony jest bardziej praktyczny... sama nie wiem...:sorry2:
Moja koleżanka ma tą lazurową spacerowke jest przesliczna :-) moja gondolka jest też cudowna - jak bym nie miała z ubieglego roku2007 spacerowki kupiłabym 3w1 w lazurowym kolorku :-)

patusia, katarzynak- mi tez sie podoba ten niebieski jest sliczny i nie ma znaczenia czy bedzie dla chlopca czy dziewczynki, u nas byly dwa kolori brane pod uwage niebieski i czerwony, ale moj maz powiedzial, ze woli czerwony i koniec dyskusji nad kolorkami hahaha, to dobrze bo bym miala metlik w glowie :p

reklama
Widze ze idziemy podobna droga:), tez mialam kupic wozek fimy Maked, zrezygnowalam jednak jak obejrzalam podobne modele do niego, wozek jest fajny wygodny, ladnie wyglada, mi sie jednak szalenie nie spodobalo to ze nie ma gondoli jest nosidelko tylko, nie ma wyciaganej spacerowki, jest wmonowana na stale, a w nia mozesz wsadzic fotelik (wiec jak jedziesz na zakupy czy gdziekolwiek zawsze ze spacerowka), mialam juz nawet jechac po ten wozio do boleslawca, ale dzien wczesniej w sklepie wypatrzylam coneco:-) lzejszy latwiej sie go pcha, czy podnosi pod kraweznik:-), takie moje spostrzezenia, najlepiej pojsc do sklepu obmacac wozki na zywo jak sie da, bo w necie wygladaja wsyztskie slicznie a z funkcjonalnoscia gorzej
Hehe, no mamy wspólną 'ścieszkę' że tak powiem ;-)
Dobrze, ze masz jakąś wiedzę co do tych wózeczków. Skoro z tym Maked są takie 'cyrki' to chyba warto dołożyć i mieć extra wygodny pojazd dla Maluszka :tak:
Dzięki wielkie;-)
Zajrzę jeszcze do sklepów u mnie w mieście i moze będą te coneco, wiec może nie będzie potrzeby kupować przez allegro ;-)
Jutro ruszę na miasto w wielu sprawach, to i za tym się rozejrzę :-)
PS. Jakie jest Wasze zdanie... czy na adidaski (buty sportowe) nie jest jeszcze za wcześnie? Bo już mam dość kozaczków na obcasie :zawstydzona/y:

Do góry