Mamakingi15
Fanka BB :)
16 sierpnia skończył rokjestem do tyłu. W jakim jest wieku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16 sierpnia skończył rokjestem do tyłu. W jakim jest wieku?
No to u mnie 10 lipca skończyła rok16 sierpnia skończył rok
O mamo.. dobrze, że już masz po wszystkim. W takim razie czekam na wyniki i jeśli będzie trzeba to również wezmę pomimo obaw. Dzieki za polecenie tego probiotyku, jakoś wcześniej nie pomyślałam by go braćJa nie czytałam, ale koleżanki polecały "Ciężarówka przez 9 miesięcy".
Kochana na na początku tej ciąży zaliczyłam zakażenie grzybicze pochwy, a niedługo po nim bakteryjne. Obydwa leczone antybiotykiem, niestety.
Teraz biorę probiotyk p.r.o.v.a.g doustnie.
W pierwszej ciąży też zaliczyłam infekcje na początku i wtedy gin polecał ten probiotyk.
Ja miałam to samo! I to dosłownie tuż po owulacji i byłam przekonana że nic z tego nie wyjdzie, ale jednak się udało Ja mam permanentny problem z zatokami i już się zaopatrzyłam w sinulan express forte na zaś Dziękuję, mam nadzieję że szybko minie.Tydzień przed wizytą serduszkową bardzo się rozchorowałam. Ostre zapalenie zatok, brałam maksymalną dawkę paracetamolu. Czułam się okropnie bo przez katar i kaszel nie mogłam spać. Ostatecznie dostałam steryd do nosa od lekarza, który też tak średnio powinno się brać w ciąży. Na szczęście zaczęłam lepiej się czuć przed wizytą i na usg było wszystko w porządku. Teraz został mi tylko kaszel. Ale bałam się, że źle się to skończy. Nie mogłam sobie znaleźć lepszego czasu aby się rozchorować Na pewno Wam też uda się to przetrwać
Ooo .. a ile waży. ? Mi wszyscy mówią , że syn dużo waży .. ale po nim tego nie widać jest wysoki .. wzrostem jest jak mojej siostry 3 letnia córka i waży nieco ponad kilo więcej od niej .No to u mnie 10 lipca skończyła rok
To ja mogę polecić szkole na Śląsku. Cudowny zespół .Osobiście nie czytałam żadnych książek ale chodziłam na rewelacyjna szkołę rodzenia jeszcze w Polsce (jeśli ktoś jest z okolic Zielonej Góry to mogę polecić ) i to dało mi mnóstwo wiedzy i pewności siebie zarówno w ciąży, przy porodzie, później przy karmieniu i w połogu. Najlepsze było to że z każdym pytaniem w trakcie ciąży i po mogłam się zwrócić do specjalistów że szkoły!
9750Ooo .. a ile waży. ? Mi wszyscy mówią , że syn dużo waży .. ale po nim tego nie widać jest wysoki .. wzrostem jest jak mojej siostry 3 letnia córka i waży nieco ponad kilo więcej od niej .
Ja jestem ze Śląska gdzie ta szkoła ?To ja mogę polecić szkole na Śląsku. Cudowny zespół .
O ja też ze Śląska, chętnie się dowiemTo ja mogę polecić szkole na Śląsku. Cudowny zespół .
Zrobiłaś mi smaka haha Zawsze na kaca wchodziła tylko kanapka z szynką i musztardą a ze teraz odwyk to zapomniałam o tym luksusie.Mnie dziś mdliło cały dzień. Ja kolację zjadłam kanapkę z szynką i musztardą i mdłości jak ręką odjął, a smak musztardy o rany poczułam się jak w raju