Patusia - gratuluje z calego serduszka upragnionej Emilki:-)
, ale mialas przeczucie
. A zdjatka sa przesliczne- uwielbiam te z nozkami.
Ladygab, Mamo Bartusia- ja mam dokladnie to samo- no i jak powiedzialam to lekarzowi to powiedzial zeby sie nie dziwic skoro nosze tam dwojke. No ale dla mnie to troche takie podejrzane- bo nadal tutaj nie bylam jeszcze badana dopochwowo no i nie wiem czy cos jest nie tak.
. No ale mam nadzieje ze zarowno u mnie jak i u Was dziewczyny to tylko taki kolejny objaw ciazy- niegrozny
.
Paula, Kokoszka , Krystyna ja tez sie caly czas zastanawiam kiedy one spia- bo caly czas je czuje
. No z tym ze u mnie dwojka- no i moj maz caly czas powtarza ze nawet jak jedno spi to te drugie go budzi- bo raczej nie zaobserwowalam zeby byl czas kiedy dwoje spi. No i tak sie martwie ze jak im tak zostanie to co ja biedna zrobie potem jak juz tu beda z nami
? Glaski dla Waszych brzuszkow.
Paula- a co do Ciebie to uwazaj- ja tez mam takie twardnienie no i dzis tak jak Ty pierwszy raz wzielam nospe- no i mialam wyrzuty. Balam sie ze moze zaszkodzi dzidziusiom- niemam jej od lekarza- mama mi przyslala. Mam nadzieje ze szybciutko poczujesz sie lepiej
Iwee- gdzie jestes, jak tam scan? Mam nadzieje ze wszystko w porzadku? Odezwij sie jak mozesz!!!
A u mnie zlecial kolejny dzien- juz tylko 6 dni do wyjazdu do Polski- no i tak sie ciesze bo umowilam sobie wizyte u lekarza- narescie ktos mnie porzadnie zbada. Boje sie tez strasznie bo bedziemy miec usg- no a maja sprawdzic co tam dzieje sie z tymi nereczkami dziewczynek. Ahhhh....zawsze cos!
No i mam nadzieje ze z ta moja szyjka macicy tez wszystko ok. Zobaczymy.