reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

patusia44- dzieki za odpowiedz ty jako jedyna mi odpowiedzialas:) co do watku przydalby sie taki:-D

katarzynak983- co kochanie u ciebie jak kaszel??? ja bylam w piatek na kontroli no i kaszle wciaz jedynie moze troche zadziej ale jednak.. dala mi znow jakies ziolowe leki..
bioaron C, bronchicum N, wapno, osscylocinum i grypowita taka herbatke do picia( to jest z maliny, hibuskusa, czarnego bzu i czarnej pozeczki) bardzo dobra i niby lecznicza, pije ja raz dziennie no i zaczelam robic inhalacje.. ehh jak nie pomoze to antybiotyki.. ehh:// co ten moj maluch musi znosic..:zawstydzona/y:
jak tylko jestem w stanie doradzić zawsze klikam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, ma ktoras ochote na pizze?? zamowilismy pizze z nowej pizzerni i przywiezli nam kolosa o średnicy 42 cm, zjadłam 2 kawałki i jestm zapchana, jak macie ochotę to zapraszam do mnie :p

patusia44- to zapraszam :), a ja siedzę i przeglądam na allegro te wszytskie słodkości dla dzieciaczków. Zastanawiam sie cały czas co zrobic z pokoikiem dla małej, teraz mamy pomalowane sciany na ziolono, ale ten pokoj nie jest sloneczny wiec jest tak ciemno i tak mi nie pasuje dla maluszka zastanawiam się moze nad jakas tapetka ładniusia

Fototapety dziecięce, tapety ścienne, tapety stylowe, tapety awangardowe, tapety aranżacje, sklep Artfunk Wrocław -

http://www.tapety-artfunk.ig.pl/webcm/dzieciece_aranzacje_i_wzory

co do pizzy wczoraj miałam wielką ochotę i oczywiście poszliśmy do naszej ulubionej pizzerni wciełam całą i było mi mało :shocked2:więc może też się dołączę:-D

jasne starczy dla wszystkich , gwarantuje, że po 2 kawałkach będziecie miały dość jest na grubym ciescie i ma full składników

ja zmykam do tesciów, ale zycze wam miłego wieczorku kochane :)

Witajcie Dziewczyny! Ja ostatnio trochę zaganiana byłam, bo już się zaczął "sezon" egzaminacyjny na mojej uczelni. Dodatkowo okazało się, że mamy szansę zmienić mieszkanie na trochę większe. I tak z tym bieganiem jakoś wychodziło, że jak już byłam w domu, to czytałam forum i zasypiałam zanim zdążyłam sklecić jakąś wiadomość dla Was. A tu między innymi wizyta u kardiologa była (nie był w stanie powiedzieć mi więcej niż "w ciąży tak się właśnie może dziać" :dry:). Ale czuję się znacznie lepiej po kilkudniowym odpoczynku.

Patusia
- gratuluję Emilki! Świetne przeczucie miałaś! Jednak każda babeczka ma coś z czarownicy ;-)

Co do no-spy to mam podobne zdanie co Ula_28. Przy czym mój położnik jak mu powiedziałam już na początku ciąży, że mnie brzuch ciągnie i zaznaczyłam, że to nawet nie jest ból, tylko takie nieprzyjemne uczucie, to powiedział, żeby brać no-spę bez wahania. A jak zapytałam "jak to? tak w ciąży? a co ze szkodliwością dla dziecka?", to usłyszałam "bezpieczna dawka no-spy to 6 tabletek na dobę". Także proponowałabym zapytać lekarza jak to jest z tą bezpieczną dawką. Ja osobiście ufam mojemu lekarzowi, głównie ze względu na jego praktyczne podejście.

Pozdrawiam serdecznie! :-) I brzuchole głaskam :tak:

reklama
Do góry