reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Hej Andzia:-)oj chyba tylko my dwie tu bywamy,szkoda że niema reszty!!!!!!!Wypełniła m ankietke,zawsze się przyda tubka farby będe miała na farbowanie jakieś klientki:tak:o ile coś dostane;-)No fakt te 8 godzinek sporo,ale trzeba pocierpieć żeby ładnie wyglądać:tak:We wtorek bedą mi robiły -jak już będą zrobione to wstawie foteczke:tak:We wtorek też rano czesze panią młodą.Fajnie bo zdecydowana przyszła konkretnie z fotką fryzury to bynajmniej wiem czego się spodziewać -lubie zdecydowane klientki a zwłaszcza te obce.Ma fajne długie wlosy rude.Teraz fajny okres bo zaczynają dzwonić przyszłe panny młode,także troszke czesań będzie.Nie dość że radocha będzie bo bardzo lubie czesać no a przy okazji troszke kaski skapnie:tak:

U nas też dziś było szaro buro i troszke kropiło ale dopiero po 20,także pojechaliśmy do Opola do centrum handlowego,mała poszalała z dziećmi w basenie z piłkami aż płacz był jak ją wyciągaliśmy.Najlepiej to chciała by być tam cały dzień:tak::-DNic zmykam dobrej nocy:-)

hej mamo Niki :) ( chciałam napisać hej majówki ale skoro i tak tu nikogo niema oprucz nas ....)

dzięki za ankiete , obyśmy dostały na pocieszenie farby , niewiem czy są dobre ale są za freee wiec niezaszkodzi spróbować :)
a jak tam twoja fryzurka ?????? już gotowa?? czekam na jakąś focie .
a mój oskar nielubi kulek , wogóle dzieci niezabardzo lubi tak jakoś zdziczał mi . woli sam sie bawić albo ze starszymi dziewczynkami tak koło 6 lat w zwyż niewiem czy to syndrom jedynaka ? coś kiedyś czytałam o tym ale niepamiętam

m&m's a co u ciebie ?? jak najmłodsza księżniczka i 2 pozostałych rozrabiaków???

Ostatnia edycja:
Andzia, Miło mi ze pytasz.
u nas w porządku, dzieci szaleją. A Mi, jest anielsko grzeczna. Przesypia w nocy po 7 godzin, i pięknie "guga". :-D
myślimy o piesku :ninja2: jutro jedziemy oglądać....

a jak tam u was?

Mamo niki - pokarz fryzurę. i jak tam starania? :-)

hej dziewczyny :) mam nadzieje,ze nie wcinam sie w prywatne forum...:/
jestem mama dwuletniego Szymka i zdecydowalam,ze bedziemy finiszowac z pieluchami :) i tak laze po forach w poszukiwaniu dobryc rad :) tym sposobem trafilam do Was,bo moj maly urodzony 28 maja...
jak Wasze maluchy z nocnikiem sobie radza? z moim to roznie....wczoraj biegal caly dzien na majtkach, co jakis czas sadzalam go na nocnik i ladnie robil siku, w sumie to kazde siku zrobil na nocnik, w majtki tylko kupe...a dzis za to odwrot o 180%...siedzial na nocniku po 20 minut,nic nie zrobil,a za 2 minuty sikal w majtki....ma ktoras z Was podobnie? kurcze,ja w pazdzierniku urodze druga dzidzie, i mam nadzieje,ze uda namsie wyjsc z pieluch zanim sie kolejne zaczna :-)

hej :-)

Andzia-dziewczyny przesunęły termin o jeden dzień no i robiły mi wczoraj.Siedziałam 6.5godziny a 3lata temu jak mi robiły to siedziałam 8.Zadowolona jestem jednak widze że teraz mam mniej włosów niż kiedyś po ciaży przez karmienie sporo wyszło.Teraz bardziej widać mi te przedziałki na głowie ale nie jest źle.Wklejam 2foteczki:tak:Dziś jade do znajomej ma 3dzieci i to takich niezłych rozrabiaków musze im włoski poobcinać.Mam nadzieje że Niki się z nimi pobawi fajnie.

Marta-fajnie że zerkłaś i piszesz:tak:fajowo że mała Mi taka grzeczna:tak:a co do starań hm....:-)dziś wykonałam test -okres powinien przyjść 2dni temu (ostatnio jest regularnie)wyszły dwie kreski jednak tak druga była taka bardzo blada ,ale jednak.Przy Nicol też tak miałam teraz musze się tylko do lek.umówić:tak:A tak to unas postaremu pomału leci do przodu. Jedynie co mnie przeraża to moja waga bo przytyłam i waże jakieś 75kg masakra(jak nie więcej)to moja najwieksza waga!Nic zmykam miłego dzionka

pS.witaj gugula-niestety chyba zabardzo nie pomoge,moja mała kupcie robiła do nocnisia jak miała 8mcy.Wysadzałam ją bo miała paskudne zatwardzenia a jak na nocnik siadała to ładnie rtobiła kupcie.Teraz ładnie robi siku i biega bez pampersa,jednak w nocy śpi w pampersie bo przez noc nie woła i też jeszcze przez noc nie kładłam jej bez pampersa.Wieć nic tylko konsekwentnie syncia wysadzaj az załapie.Ja moją wysadzałam całymi dniami i niesikała w majteczki zdażało się sporadycznie ,potem załapała i zaczęła wołać.

Załączniki

• ja jaj ja.jpg
    ja jaj ja.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 82
  • ja ja ja2.jpg
    ja ja ja2.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnia edycja:
uuuuu Ewelina, jaki news!!! super. :-D mimo że kreseczka blada - to myślę że "to to"!! :-D

fryzura bardzo młodzieżowa. słyszałam tylko że osłabia cebulki, przez ciężar doplatanych włosów.

gugula, ja myślę że mama niki ma rację - trzeba poprostu sadzać i przypominać.

mamo niki ale z ciebie dziunia :) no super te włoski , niewiem czemu ja byłam przekonana ze masz krótsze . opłacało sie siedzieć te 6,5 godziny .a do lekarza to pędz ! trzymam kciuki że to to !!!

m&m's ja też chciałam pieska ale warunków dla niego niemam więc staneło na śwince , też jest fajna :) a od zwierzaczka dziecko dużo sie uczy , a porzedewszystkim staje sie opiekuńcze i ...dużo tych plusów , ja psiaczka popieram w 100%

gugula z nocnikiem to jest horror wiec niewiem czy o tej godzinie moge pisać :) było już ładnie a teraz znów mój Oskar leje w majty , nic niepomaga a posadzić sie nieda wiec na siłe nieprubuje , przyjdzie czas to sie nauczy , niema co sie martwić .

Witam dziewczynki nie było mnie tu wieki:shocked2:,ale od kiedy jest ciepło w domu jestem tylko gościem.Poza tym komunia,wesele,kolonia wszystko na raz i nie chce mi się już nic więcej.Choć bardzo lubię być zabiegana:tak:.
Nawet nie nadrabiam forum bo padam ale zdjęcie Mama Niki jestem w szoku nową fryzurką odmłodziłaś się:tak:.

A mama Niki doczytałam i GRATULUJĘ czekam jeszcze na potwierdzenie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Marta-no ja też myśle że tak bo wcześniej tak samo było ,jestem też w ciągu dnia bardzo senna no i mam takie dziwne późnym wieczorem napady głodu tak dziwnie mnie ssie,no i tym oto sposobem ma 78kg na wadze:szok:załamałam się znajoma kazała mi na wage wleźć.Tak cebulki są osłabione napewno,teraz czuć lekki ciężar jednak jak pojawi się lekki odrościk to już będzie lżej.Zapewne po zdięciu wyciagne włosy warstwami ,w ciągu dnia wypada do 100włosów a jak są splecione to nie ma jak.Pomysł z psem super! ja też bardzo bym chciała labradora ale m stwierdził ,że jak Niki będzie chodziś do szkoły,czas pokaże.

andzia-dzięki za miłe słowa ,no dziunia -raczej pączek:-Dkurcze już m zaczął mi pobonkiwać ze jestem grubasek żeby coś z tym zrobić ale teraz nie będe się odchudzać.Wkurzyło mnie to jego gadanie.

Kasia-no super że się wreszcie pokazałaś!!!!no pisz co tam u Was jak leci???fajnie już masz komunie z głowy za pare lat kolejna:tak::-)Dziękli za miłe słowa!we wtorek może uda mi się dostać do mojej lekarki to bede wiedzieć na bank:-)

Do góry