reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
andzia-ja zaglądam ale nic nie pisze bo też co pisać jak nikt niepisze:-(wczoraj chciała m napisać ale coś miałam problem z zalogowaniem ,niechciało mnie zalogować teraz zmieniłam hasło i ok:)

Dawniej tyle nas tu bywało,fajne były pogaduchy do późna,wieczorki z % było poprostu super!!!!przykre jest to że dziewczyny tak olały forum!!!!moze znów się coś stało że dziewczyny nie mają chęci do zerkania i pisania tu.Bo dziwne że tak z dnia na dzień wszyscy przestali pisać:-:)-:)-:)-(a mi tęskno za dziewczynami!!!!!!!!!!!!lubiałam z dziewczynkami poklikać:tak:TAKŻE KOCHANE WRACAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak tam po Dniu Dziecka????pociechy zadowolone z prezencików???

ps.andzia super mieliscie torciki:tak:

Dobry wieczór Majoweczki

mamaNiki pusto rzeczywiście i wydaje mi się, że nie będzie już lepiej...

My na dzień dziecka nie kupowaliśmy dzieciom prezentów... Poszliśmy do Domu kultury na przedstawienie Jaś i Małgosia w wykonaniu krakowskich artystów - dzieci były zachwycone, a Gaba oglądała z otwartą buzią :-)
Potem obiadek wraz z deserkiem w restauracji. Kelner przyniósł dzieciom po baloniki, to jedyny materialny ślad dnia dziecka :-)

A jak u Ciebie? No i u reszty :-)

Witam...ja Dzien Dziecka w pracy (12h):-( a plany były i to całkiem fajne..dopóki grafiku nie zobaczyłam:crazy:.
Na szczęście moje ciocia zabrała Zosię na spacer i pojechała z nią autobusem do Gdańska. Moje dziecko było w takim szoku ze nie chciała wyjść z autobusu a potem chciała ciągle wsiadać...myślę ze to był dla niej najlepszy prezent:-D

Andzia...piękny tort:tak:

Witam...ja Dzien Dziecka w pracy (12h):-( a plany były i to całkiem fajne..dopóki grafiku nie zobaczyłam:crazy:.
Na szczęście moje ciocia zabrała Zosię na spacer i pojechała z nią autobusem do Gdańska. Moje dziecko było w takim szoku ze nie chciała wyjść z autobusu a potem chciała ciągle wsiadać...myślę ze to był dla niej najlepszy prezent:-D

Andzia...piękny tort:tak:

nie wiem o co chodzi z tymi autobusami ale Gaba też uwielbia, normalnie szał za 2,40 :-):-)

nie wiem o co chodzi z tymi autobusami ale Gaba też uwielbia, normalnie szał za 2,40 :-):-)
Znajdź tańsza atrakcje...:-D:-D:-D
Zosia jechała ostatni raz jak nie miała roku wiec nic nie pamięta...zawsze auto...podobno buzia jej się nie zamykała z wrażenia:-D:-D:-D:-D
Ciocia ze swoimi wnukami potrafiła cały dzień jeździć tramwajami albo siedzieć na peronie i pociągi oglądać

hej majóweczki:)
Fajnie ze coś piszecie:tak:my dzień dziecka spędzalismy w domku bo m pracował długo.Na prezent zamówilismy Niki tablice taką do pisania markerem czy farbkami po kartkach,tyle ze kurier zawalił i nieprzyszła na czas.Dzień dziecka robimy sobie dziś:-DZ araz jedziemy w góry szkoda że na krótko bo jutro wracamy dobre i to,zazwyczaj jesteśmy w górach od piatku do niedzieli no ale co zrobić jak m ma sporo pracy.Co do pociągów to Niki jak jechała pierwszy raz to bardzo jej się podobało a grzeczna była jak niewiem co aż byłam w szoku:tak:dzieć siedział w jednym miejscu grzecznie:-)autobusem jeszcze niejechała.Nic zmykam bo musze się szykować miłego weekendu kochane:tak:

mamaNiki ja też chciałabym w góry jechać, choćby na krótko :-) Zamiast tego startujemy nad morze :-)

tablica to fajny pomysł ale ja chciałam uniknąć kupowania kolejnych gratów i mi się udało.

U nas dziś upał, już zaliczyliśmy spacerek, teraz obiad :-)

reklama
No i jesteśmy w domku:-)wczoraj po 22 byliśmy w domu,jednak zostalismy o jeden dzień dłużej:tak:Pogoda była super cały czas słonecznie ,no i zoztała mi pamiątka -spalony dekold,ręce nogi a byłam na słońcu zaledwie30 minut.Wyglądam jak rak czerwo na,także opalanie mi przeszło na dłuższy czas:no:M powędkował jak zwykle,pozwiedzaliśmy też Szczawnice .W Szczawnicy przejechaliśmy się bryczką-Nicol była wniebowzięta -koniki jej się bardzo podobały.Teraz pewnie przez jakiś czas nie pojedziemy w góry bo teraz byliśmky 4razy pod rząd.
Musze troszke domek ogarnąć a tak mi się niechce:no:no ale musze jutro nie będzie czasu ,wpada przyszła pani młoda na fryzure ślubną (próbną)no i potem wieczorkiem śmigam na fitnes:tak:a ja tym razem wymyśłiłam sobie że zaplote sobie warkoczyki na całej głowie takie do pasa prawie:tak:mam znajome które robią ,już mi kiedyś robiły:-)wygoda jak niewiem co ,nie trzeba czesać prostować -wstaje i już fryzura jest:tak:jedyny -że bede siedziec jakieś 8godzin ,ostatnim razem we dwie robiły mi 8 godzin.
Nic biore się za sprzątanie bo samo się niezrobi,m zamiast z nami posiedźieć to właśnie wybiera się na ryby:no:masakra cały prawie weekend łapał i jeszcze mu mało.Miłego wieczorku:tak:

Do góry