monika1977
Fanka BB :)
Jolu,ja się właśnie zastanawiałam jak Ty sobie dajesz radę z nocnikowaniem. Szybko dałaś radę. Zdradź sposób. Tomek różnie sobie radzi. Raz przez parę godzin się nie zleje a potem co 10 minut. Wczoraj lał jak wściekły przez cały dzien a dzisiaj rano po nocy miał suchą pieluchę.
Na wizytę rodziców to na bank się cieszysz. Na długo przylatują?Czyżby Wam się trafiły rodzinne święta?
Co tam z Twoim serduszkiem?Co mówi lekarz?
To,że wolisz udzielać się na innym wątku to mnie nie dziwi. Na innych wątkach tak nie cudują jak u nas. Wszystko można powiedzieć i napisać co się myśli i nikt się nie mądrzy.Niby się zmieniło ale niesmak został.
edit. zaspałam ze swoim postem.
Jolu ale one się zmieniły!!!!!!!!!Są już takie,,dorosłe''.Czy one nie są teraz podobne do Ciebie? Kurczę dalej nie wiem która to która.Zdjęcie gdzie są razem świetne. Nawet usta układają na nim tak samo.
W czym Ty pierzesz ubrania,że są takie białe?
Na wizytę rodziców to na bank się cieszysz. Na długo przylatują?Czyżby Wam się trafiły rodzinne święta?
Co tam z Twoim serduszkiem?Co mówi lekarz?
To,że wolisz udzielać się na innym wątku to mnie nie dziwi. Na innych wątkach tak nie cudują jak u nas. Wszystko można powiedzieć i napisać co się myśli i nikt się nie mądrzy.Niby się zmieniło ale niesmak został.
edit. zaspałam ze swoim postem.
Jolu ale one się zmieniły!!!!!!!!!Są już takie,,dorosłe''.Czy one nie są teraz podobne do Ciebie? Kurczę dalej nie wiem która to która.Zdjęcie gdzie są razem świetne. Nawet usta układają na nim tak samo.
W czym Ty pierzesz ubrania,że są takie białe?
Ostatnia edycja: