reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Najbardziej się o Nikusia bałam, bo gdybym zeszła z nim do piwnicy to razem z Nikusiem bym musiała... niechby mnie zgwałcił w tej piwnicy czy co, ale nie przy dziecku.Ciekawe, czy jutro będzie dzwonił do mamy czy ślad po nim zagnie

misza pisze:
A ja dziś wygrałam w radio kupon na 100 zł do studia kosmetycznego :biggrin2:
Może zrobię sobie paznokcie ładne albo jeszcze coś dla urody.
To był miły akcent poniedziałku.
ooo zazdroszczę :-) chyba też zacznę brać udział w konkursach, moze dzidzia w brzuszku szczęście przynosi ;-)

Witam!!!!

Sleepy - nie otwieraj wiecej podejrzanym typom!!

Jak mojego męża nie ma w domu i jestem sama to wszystkim obcym przez drzwi odpowiadam. Wiem, nie ładnie ale przezorny ubezpieczony:):):)

Ja taka dziś ogólnie pozytywnie nastawiona jestem. Przyjaciółka powiedziała mi ze tez jest w ciązy w 2 m-cu, wiec jak wszystko pujdzie ok to za niedługo obie będziemy z wózkami jeżdzić:-)tak mnie to ucieszyło, że juz plany zaczełam snuć..

Nie wiem czy wy też tak macie ale przez cały weekend chodziłam z M po sklepach. Myślałam że go trafi. Poszłam obejrzeć wózki, łóżeczka, pościele do łóżeczek. Kupiłam dywan do dziecinnego pokoju i rolety.
Wozek to juz chyba wybrałam, ale jeszcze sie wstrzymam z kupnem.

No juz jestem :-) byla u mnie polozna i na szczescie to nie cisnienie :tak: najprawdopodobniej bedzie to poczatek grypy :-( mowila ze teraz sa jakies dziwne mutacje wirusow :sorry2: ale jesli by mi nie przeszlo, badz tez powtorzylo sie znowu to mam zaraz do niej dzwonic, a ktoras z poloznych z duzuru przyjedzie :tak: Posluchalam sobie przy okazji bicia serduszka mojej dzidzi :-D Cale szczescie ze to nic powaznego ;-) no i za z mala wszytsko dobrze
Kochane jestescie dziewczyny :-D

Sheeppy dobrze, ze nie poszlas z tym kolesiem do piwnicy, tyle sie teraz slyszy roznych rzeczy, ze az strach pomyslec :-(
Misza gratuluje wygranej, zafunduj sobie cos fajowego, kurcze ja tez chce wygrac taki kupon i wydalabym go pewnie na jakis masaz relaksacyjny :-p

sheeppy- ty to masz przygody dobrze ze nie poszlas z nim... to chyba jakis zboczeniec...

patusia- dziekuje slicznie...i bardzo mi przykro z powodu tak nie udanego badania... ale mam nadzieje ze w czwartek wrocisz zadowolona i wszystko opowiesz...

aneteczka- wiesz ze ciaza to zarazliwa tak wszyscy mowia..hehehe fajnie zawsze we dwie bedziecie...

u mnie nadal cisza Nikki juz nie robil kupki od 16.00 super moze przespie te noc...

A może to Bogu ducha winny facet z administracji i naprawdę chodziło mu o wózkownie a ja z niego zboczeńca robię. zobaczymy jutro, czy faktycznie zadzwoni z tym do mojej mamy:baffled:

reklama
Do góry