reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

hej, hej :happy2:

Mamo Niki, Kasia, Marzena, Kasica, Malinka:
Dziękuję bardzo za pamięć i życzenia - muaaaa :***

Kasica - GRATULUJĘ!!! Z niecierpliwością czekam na oficjalne potwierdzenia, no i .... na Maluszka :tak::-):-):-) Suuuuuper!!!

reklama
Nie no wchodze a tu znów pustki:-(babolko wracać mi tu;-)

Aga -fajnie że jesteś:tak:tylko szkoda bo nie napisałaś co tam u Ciebie!jak Jaga?pozdrawaim buźiaki.
Ućiekam -dobrej nocy kochane!

HELLOŁ!!!

Jolu,ten twój brzuchol był zajefajny:tak:. Jak Ty chodziłaś?
Jak niunia ? Nie dokucza już jej ból?

MNiki,gdzie jest fota fryzury?Obiecałaś i co?

Roxy,fajnie,że zajrzałaś. Trzy tygodnie Ci stuknęło jak nie palisz:szok:. Jak dajesz radę?
Napisz co tam u Twojego szogunka:tak:.

Malinko,Ty już kończysz dietę:szok:? Ile miałaś nadwagi? 4 kg;-)?

Kasica,moje gratulację!!! Spokojnych 9 miesięcy życzę:tak::tak::tak:.

Martuś ,jeśli mowa o dzieciaczkach to jak tam Twój szkrabek w brzuszku:-)?

Aga km, witaj na otwartym. Dawno tu nie zaglądałaś:sorry:.

...a co u nas? Weekend jak zwykle w drodze. Choć tym razem bez atrakcji dla dzieci. Wizyta u mojej mamy a potem siostry.Wczoraj odgruzowywałam chatkę bo zawsze po takich naszych wpadaniach i wypadaniach jest syf:sorry:.Nic nie stoi lub nie leży tam gdzie powinno:no:. Nie lubię poniedziałków:baffled:.
Dzisiaj czekam na swój ulubiony serial bo mam trzy tony prasowania.

hej kochane!
Moni -wiem że obiecałam ale nadal chora jestem ,jak angina przeszła tak dziś się jakieś paskudztwo się przypałentało.Kurcze dobrze że miałam w pokoju miske po praniu bo wszystko było by zafajdane:szok:czuje się akby walec po mnie przejechał.Naszczęście wymioty szybko przeszły i cały dzień strasznie mnie głowa boli i krzyż,dziwne bo nie wiem od czego.Gdybym nie miała niedawno @ to pomyślałabym o ciąży(przez ten ból krzyża,taki miałam jeden z pierwszych objawów ciąży )Całe szczęście że moja mama ma wolne,to podesłałam m po nią i jest mi przy małej cały dzień!już mi troszke lepiej ale nadal masakra.

Także zajże jak już będzie mi lepiej ide dalej się poużalać nad sobą miłego wieczoru!

Dzień dobry mamusie.
Przede wszystkim
AGNIESZKO Z OKAZJI URODZIN(przepraszam,ze tak późno:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)POGODY DUCHA,RADOŚCI,SIŁY BY WALCZYĆ Z WSZYSTKIMI PRZECIWNOŚCIAMI LOSU,WYTRWAŁOŚCI W DĄŻENIU DO WYMARZONYCH CELÓW,SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN I DUŻO,DUŻO MIŁOŚCI:-)
Kasico gratulacje!Oby potwierdziła się upragniona ciąża ...no i całego serca życzę synusia;-)
Jolu zdjęcie "brzuszkowe" świetne.Faktycznie gdybym cie nie znała to pomyślałabym,ze niezły fotomontaż:-D Plany powiększenia rodziny popieram;-) może teraz dwóch chłopców:-p
Cisze się,że operacja Amelki przebiegła szybko i sprawnie. Trzymam kciuki za to byście szpitalne mury oglądali tylko od wewnątrz.
Jolu śliczne macie to mieszanko.

Widzę,ze na tapecie był temat książeczek dla naszych maluchów. U nas mnóstwo bo matka na książki ostatni grosz wyda:zawstydzona/y:.Tak jak Kasia zakupiłam "Akademię dwulatka" ale Filip w ogóle niezainteresowany.Najlepiej sprawdzają się książeczki rozkładane i te wydające dźwięki-młody uwielbia naśladować.Ostatnio na topie jest ilustrowana encyklopedia dla dzieci bo jest w niej mnóstwo kolorowych obrazków a przy okazji można nią walać brata:sorry:.
Co do przedszkoli to Mati miał 2,5 roku jak poszedł.Z Filipem nie przejdzie, bo musi mieć skończone minimum 3 lata.Próbowałam załatwić żłobek od kwietnia ale na ten nie mamy szans bo: nie jesteśmy mieszkańcami Tychów(u nas w Lędzinach zlikwidowali jedyny żłobek k4 lata temu:wściekła/y:),ja nie pracuje na etacie, mamy za wysokie dochody, no i co mnie rozwaliło najbardziej,pani na koniec rozmowy rzuciła,że miałabym większe szanse gdybym była samotna matkę-PARANOJA:no:
Martuś nie łam się wyglądem(pewnie i tak przesadzasz-chudzino;-)).Przywilejem kobiety w ciąży jest to, ze przez kilka miesięcy ma prawo nie wyglądać jak z okładki Vouga. A tak w ogóle to chętnie zobaczyłabym jakieś twoje "ciążowe" zdjęcie:rolleyes2:

Skrobnę co u nas. Chłopaki zdrowe(nie licząc wczorajszej 24 gorączki Filipa.
Mateusz wrócił z obozu sportowego-dal rade bez mamusi:tak:.
Rodzina nam się powiększy....moja siostra jest w ciąży(nieplanowanej) wiec szykuje nam się wcześniejsze weselisko.Juz zaczynam planować wieczór panieński bo to ponoć domena świadkowej a przede wszystkim siostry.Nawet żartuje,ze może zamiast panieńskiego zrobię jej Baby shower:rofl2:.
No i najsmutniejsza z wieści w poniedziałek musiałam uśpić Tosię:-:)-:)-(,przeryczałam jak bóbr cały dzień.

Przepraszam,ze tak wpadłam ni z gruchy ni z pietruchy mam nadzieje,że przyjmiecie mnie z powrotem na łono forum:sorry:

Ostatnia edycja:
witam kochane:-)
No dziś wreszcie czuje że żyje:tak:dziś na szczęście żadnych dolegliwości:-)Wczoraj to normalnie jakaś masakra:szok:No obiadek się konczy robić ,także zjemy małą ubiore i smigam odwiedzić kumpele i jej córcie to będzie Nki miała okazje się pobawić:tak:a ja pogadać i napiś cię kawki:-)wieczorkiem wróćimy małą oddam tatuśiowi a ja dalej w droge do kumpeli-ma w domku rollmasaż więc się pomasuje:-)Także dziś dzień wyjazdowy.

Mmatysia-kochana i widzisz Mikołaj dał sobie rade:-)a Ty się tak martwiłaś,Fifi zapewne tęsknił za Mikołajem i pewnie bardzo się ucieszył z jego powrotu.Super że fifi troszke zajmnie sią książeczkami:tak:moja panna strasznie lubi przeglądać i słuchać jak jej się opowiada co dzieje się na danyej ilustracji w książce.A tak pozatym to co porabiałaś ostatnio że tak mało tu zagladałaś???Gratuluje super będziesz ciocią:tak:i jeszcze wesele rewelacja!!!

Kaśica-gratuluje razj jeszcze!super że Wam się tak szybko udało ,mam nadzieje że u nas pujdzie równie szybko :tak:

Moni-daje fotki :-)dziś robione jednak na fotce wpełni nie widać koloru,ale jestem zadowolona kolory takie jak dawniej ciemny fiolet i blond choć on wyszedł wielokolorowy:-Dno i tak dorzucam 3cią fotke moich pazurków-sama robiłam 3,5 godziny roboty:szok:ale jak na amatorke to nie tak źle.Nic to miłego dzionka,zerkne wieczorkiem:-)

Załączniki

• IMGP6178ja.jpg
    IMGP6178ja.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 53
  • IMGP6181ja2.jpg
    IMGP6181ja2.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 56
  • IMGP6167pazurki.jpg
    IMGP6167pazurki.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 58
hej hej,

Mamo Niki, śliczne paznokcie! :tak::tak:
włoski - bardzo fajnie - takiej lekkości nabrała fryzura.

no i cieszę się że wreszcie lepiej się czujesz.

MMatysia, fajnie że sie rodzinka powiększy. :tak: ja bardzo żałuję że u nas na razie totalna cisza... :dry:

przykro mi z powodu króliczka, a co się wogóle stało? przecież nie ze starości. :no:

MMatysia ,fajnie,że zajrzałaś.
Właśnie dzisiaj myślałam jak tam mały obozowicz. Mojej koleżanki córcia wróciła z obozu z całą torbą czystych ciuchów:szok:.Brudny był tylko jeden ręcznik i dwa komplety ubrań.Zastanawialiśmy się w czym ona chodziła przez dwa tygodnie:-D.

Co do panieńskiego to pewnie już się trzęsiesz od nadmiaru pomysłów. Na bank dasz radę i pewnie wymyślisz coś szałowego. Tsarina może Ci coś podpowiedzieć bo ona ostatni panieński też odstawiła szałowo.

Co się stało nieszczęsnej Tosi? Jak chłopcy to przeżyli?

MNiki, mi też po farbowaniu często pasemka zmieniają kolor na jasny róż ale po paru myciach wychodzą jasne.U mnie oznacza to mycie łba parę razy w ciągu dnia:-).Fryzurkę masz fajną,podoba mi się.
Paznokcie wyszło ok. Ja w ogóle nigdy nie miałam robionych żeli i tak naprawdę to nie wiem z czym to się je.
Miałam jeszcze napisać,że buźka Ci schudła:tak:.

Martuś ,jak tam samopoczucie?Miałaś już kolejne usg? Imię już wymyślone dla malutkiej panny M?

Kasiu,pozdrawiam;-).Oczywiście resztę majówek też:tak:.

Witam mamuśki ;-).
Dzisiaj miałam dzień dziecka,więc i chumorek mam lepszy:-).Wybrałam się z przyjaciółką na babski dzionek, bez dzieci co u Mnie się rzadko b.rzadko zdarza i naładowałam akumulatory:-), nagadałam się za wszystkie czasy i w końcu komuś mogłam się pożalić:unsure:.
A u Nas dzieci i M przeszli grypę jelitową:-( każdy 1 dzień po kolei.Filip na szczęście najsłabiej a Wiktorka masakra,mnie ominęło :sorry: bo ktoś musiał to wszystko sprzątać prać echhhhh.
Matysia wiedziałam że Mati sobie poradzi jak mogło być inaczej:tak:.Gratulacją z powiększenia rodzinki:-).
Mama Niki fajnie wyglądasz :tak:a fryzurka super cóż fryzjerka to fryzjerka;-).
Martuś jak możesz pisać że u Was cisza z powiększenia rodzinki....no wiesz:-DJak się czujesz jak przygotowania???

reklama
cześc dziewczynki :-)

Kasiu czemu cię nie ma ostatnio. :-(
współczuję choroby. Paskudztwo!

u mnie w porządku - przygotowania - hmm, nic nie robię. Na razie Mikołaja urodziny spędzają mi sen z powiek. Za dużo człowiek by chciał...i rozum traci....

co do maluszka, imienia - chyba brak. Znaczy tak dokładnie to Meg /Megan , nie zostało to tak twardo postanowione, ale zdrugiej strony to jedno chyba zostało. :-)

ja wymiękam, chcę przespać te ostatnie 6 tygodni. Już myślę o porodzie. Chociaż ostatnio na marcówkach stała się starszna rzec, napradwę nie mogłam się otzrąsnąć przez kilka dni i strachu mi jakoś tak napędziło to.

wiem , chaotycznie ale cóż... :-p
zbieram się cały czas żeby wrzucić te zdjęcia... :sorry:

Do góry