reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Hehe Marta to bardzo dobrze okresliła Jolu ,,Jola doczepiona do brzucha'' faktycznie brzusio taki że to aż nienaturalnie wygląda a Ty przy tym taka szczupła tylko zazdrościć takiej figury przy bliźniaczkach.
Co do opieki w Anglii to bez porównania w ogóle nie ma o czym mówić...
Monika faktycznie z przedszkolem robią takie problemy jak ktoś nie pracuje poprostu brak słów musisz założyć własne :p
Ja też chciałabym w przyszłości dać Kamilka do przedszkola to naprawdę bardzo rozwijające ale szczerze to mam takiego stracha że nie wiem czy kiedykolwiek dam jeszcze Kamila do takiej instytucji u nas te choroby zaczęły się właśnie od żłobka i mam uraz

reklama
hej kochane :-)a co tu takie pustki:szok:gdzie się wszystkie mamuśie podziewaćie???
Aguś kochana -wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!spełnienia wszystkich marzeń!!!!szerokiego promiennego uśmiechu na buźi! mało trosk!!!!poćiechy z Jagi i ema!!!!wszystkiego naj naj naj naj naj odnas:*:*:*

Rany jak mi się nic nie chce!w domku taki sajgon bo w sobote nic nie sprzątałam no i wszystko na mnie czeka:no:przydało by się choinke rozebrać,kurz pościerać podłogi pomyć no i morze przejżeć szafe z ubraniami Niki ,musze luknać co jest za małe i schować na potem:-)

Ostatnio znów pośilałam się fast food-w naszej okolicy otwarli Macdonalds i m czasem o niego zachacza a ja nie moge się oprzeć:zawstydzona/y:ostatnio rozważam powrót do dietki,raz robie raz nie ale jestem niezdecydowana ale chyba od jutra znów zaczne-serki jeszcze mam więc na śniadanie jak znalazł!

Jolu jak u was jak zdrówko maleńkiej???już napewno nic nie boli po operacji???
Rany ale jestem śpiaca ostatnio tak codzień strasznie chce mi się spać ,nic tylko bym spała i spała,w niedziele np-spałam do 11.30:szok:normalnie miałam dzień dziecka:tak:m wziął rano małą a ja się mogłam wyspać:tak:Nic ućiekam coś porobić -mam nadzieje że jak wieczorkiem tu zerkne to bedzie co czytać:tak:miłego dzionka!

Aga Życzę Ci wszystkiego co najweselsze, najmilsze, najsłodsze i najpiękniejsze. Spełnienia wszystkich
najskrytszych marzeń! Niech uśmiech nigdy nie znika z Twej twarzy.

Aga - wszystkiego najlepszego!!! Dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń!!!

bukiet_kwiatow2.gif

Aga spóźnione, ale najlepsze życzenia!!

Ja na chwile bo wiem, że nie które z was mnie wyglądają a ja mam młyn: biuro, leczenie etc.
Zrobiłam rano test, no godzinę temu i wyszły dwie kreseczki:-D:-D:-):-)
Ta ciążowa nieco słabsza no ale według kalkulatora to dopiero 3 tc Poczekam za tydzień zrobię sobie HCG z krwi. Dziś zapisze się do lekarza.

Pozdrawiam Wszystkie mamusie;-):tak:

kasica to jeszcze bardzo wcześnie ale i tak ślę gratulacje!!! Spokojnych dziewięciu miesięcy i dla odmiany chłopca życzę :-)

Mamstud dzięki Wcześnie:tak: dlatego nie wstawiam jeszcze suwaczka, ale już dokuczają mi zapachy, i od wczoraj mnie mdli, wydeło brzuch :baffled:
Pierwszy test robiłam dwa dni przed spodziewaną @ - był negatywny, ale @ jak nie było tak nie ma więc powtórzyłam i mam ;-)

Dziewczynki ja się tylko witam bo strasznie zabiegana jestem :-(

AGUŚ spóźnione ale STO LAT, STO LAT, życzę szybkiego ukończenia domku a przy tym dużo kasy :-D pociechy z Marcza i Jagódki, dużo dużo zdrówka i uśmiechu :tak::tak::tak:

Kasica- no kochana moje gratulacje, faktycznie wczesna ciąża... ale jak już Cię biorą objawy no to mogę pogratulować :tak: trzymaj się i informuj nas na bieżąco :tak:

a ja się muszę pochwalić, że zostało mi już tylko 3 kg do wymarzonej wagi, choć nawet tak jak jest mogło by zostać :tak::tak::tak: czuję się w końcu szczuplejsza, dużo więcej spadło mi cm niż kg :cool2: moje uda wyglądają jeszcze jak u niemieckiej pływaczki ale trenowałam wiele lat więc cudów nie oczekuję, chyba że nogi w gips włożę to będzie git :-D:-D:-D

może dziś wieczorkiem znajdę chwilę to postaram się nadrobić :tak:
Miłego dnia :tak:

reklama
witam się i ja:-)
Wchodze a tu na dzień dobry takie super wieści!:tak:
kasica-gratuluje kochana:tak:super!niech te 2mieśięcy zleći jaknajszybciej:tak:ale fajnie! aż Ci zazdroszcze:zawstydzona/y:dwie znajome urodziły i ja też chce:tak:jak załatwie swoje sprawy z gardłem to też zaczniemy starania !już się nie moge doczekać:tak:
Domek ogarniety ,obiadek mam od wczoraj więc spokój:tak:teraz tylko kawka i chwila ciszy,choć z tą ciszą różnie bywa bo mała zamiast spać to coś tam klepie do swoich prosiaczków-z nimi śpi.Miłego dzionka kochane,no i prosze się meldować co tam u Was!

Do góry