reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu, my barierkę dokupiliśmy osobno. Ona pasuje do każdego łóżka. :tak: z pokoju bardzo jestem zadowolona. z każdej części, z każdej rzeczy, to były przemyślane i udane zakupy. No i faktycznie najbardziej z wykładziny. :tak:
jeszcze zostały różne drobne rzeczy, czekamy na krzesła do biurka i będziemy malować wzorki na ścianie, i żaluzje zmieniać.

dziękuje za miłe słowa. Ja tam mam swoje zdanie. :-p
i też już odliczam i cieszę się ze już coraz bliżej. :tak: :-)

reklama
hej

mam ostatnio troche kłopotów i mało czasu na kompa.nawet niepróbuje nadrabiać zaległości bo sporo tego.
Kupiliśmy Oskarkowi świnke morską - narazie sie z nia zaprzyjażnia - boi sie pogłaskać ale chętnie karmi - najlepiej cały czas :tak: on wrzuca ja wyciągam bo pękłaby jakby tyle zjadła a Oskar jest bardzo chojny :szok:.

Andzia, świnki morskie to fajne zwierzątka. :tak: jak tylko poświęci się im czas, potrafią być bardzo kontaktowe. :tak:

my dziś byliśmy na basenie - jak co niedziela. Maja tak fajnie pływa. :tak: :-)

hej dziewczyny:-)
Weekend i już pomału po weekendzie .Dziś miałam mieć gości ze swoimi poćiechami jednak coś im wypadło i nie przyjechali .A ja durna po nocy robiłam sałateczki ciasto:wściekła/y:
Fakt ciasto m zjadł a wieczorkiem wpadli moi rodzice z ciocią z Krakowa i emowi pomogli :-)więc poczęści moja praca nie poszła na marne.

M&m's-dziękuje miło z twojej strony;-)podzielam zdanie dziewczyn:tak:być w stanie błogosławionym i tak ładnie wyglądać :-)tylko moge pozazdrościć,ja będąc w ciąży wyglądałam jak słonica:no:super po porodzie waga sama spadnie.Odnośnie pokoju poćiech to faktycznie widać że bardzo przemyślane zakupy:tak:Przytulnie,biały kolor mebli i ta wykładzina świetnie się prezentują!Pięknie całość wyszła a co najważniejsze bardzo praktycznie:tak:

andzia-Oskarek muśi być chyba grzeczniutki:tak:Ja mojej małej bałabym się kupić świnke bo zapewne by ją uduśiła.Jak narazie biega i ściska "Prośiaczki"z Kubuśia Puchatka nawet do spania je tacha wieć jak narazie to musi jej wystarczyć:-)Bardzo bym chciała żeby kiedyś miała pieska.Pamiętam jak ja z bratem za czasów dziećiństwa bardzo chciałam mieć takową świnke,jednak mama się niezgadzała .Mieliśmy i myszki ,chomiki jednak kupna świnki niedało rady u mamy wynegocjować:no:Jednak myśle że niewielka strata bo i tak marzyło mi się bardziej mieć szczura:tak:Jak już tak się rozpisałam o zwierzakach naszych kochanych to najciekawsze jakie miałam to była moja Iguana po naszemu Legwan Zielony:tak:szkoda że miałam ją tylko 5lat :-(miał już metr i 13cm.

Dziękuje laseczki za miłe słowa w moim kierunku:tak:a paznokcie chyba normalne zobaczymy ile się utrzymają .

Roxy-no to nieźle Cię dziewczyny pocieszają;-)Myśle że Szogunki przestaną kiedyś szogunić:-Dkurcze cały czas mam taką nadzieje!Mi też czasem ręce opadają i szukam numeru do "Zawadzkiej":-DTeraz jestem na etapie odzwyczajania Nicol od pampersa ,zakładam jedynie w dzień do spania i na noc.Jak ją wysadzam na nocnik to zrobi ładnie śiku tylko szkoda że niezakomunikuje mi sama w jaki kolwiek sposób.Fakt nie zrobi śiku do majteczek przy mnie bo często ją wysadzam,dziś chwile była z tatuśiem no i raz się jej zdarzyło.Mam nadzieje że za pare dni załapie i sama zawoła.Dziś i wczoraj miała jakieś paskudne humory i cały czas tylko mamusia.Dawno tak nie miałayśmy ech.Pisz kochana częściej w miare jak czas Ci pozwoli:tak:

Dziewczyny a wiecie co może u Umi?nagle tak zniknęła ...

Sorki że tak ogólnie się zwracam nie do każdej z was:sorry2:ale jakoś tak nie mam nastroju i już pomału literki mi uciekają.Dobrej spokojnej nocy;-) (sorki za błędy)

Ostatnia edycja:
M&m s nie moge wejśc na Twoj album może już usunełaś ale na pewno wyglądasz ślicznie jak zawsze
Roxy gratuluje palenie to okropny nałóg obys do niego nie wróciła
Monika za Ciebie trzymam kciuki żebyś w końcu się zdecydowala rzucić
Mamo_Niki u mnie też przesycenie tipsami tez kiedyś robiłam sama prawie wszystkim moim koleżankom teraz na nie już patrzeć nie mogę ale Twoje są piękne.
U nas jak narazie wszystko ok :) Ja mam egzaminy dlatego tak mało tu bywam jak się uspokoi to mam nadzieję że znajde więcej czasy na forum pozdrawiam

Helloł!!! Witam poniedziałkowo.
Madziu, z ciekawości zajrzałam na profil Marty i zdjęcia dalej są więc możesz sobie obejrzeć.

Później po odpisuje bo teraz pora wziąć się za obiad i porządki.Pa

ja dopiero oczy otwieram...

Madziu, "teraz" powinnaś zobaczyć ;-)
sesja - pamiętam te emocje... :rolleyes2::rolleyes2:
a jak Kamilek?

Heloł robaczki!

Ferie się skończyly:-(... buuuuu... S wczoraj już pojechał:-:)-:)-(... buuuu.... nienawidzę jak idzie po urlopie do pracy:-(... jest mi wtedy strasznie źle:-:)-:)-(... za 3-4 dni troszkę się przyzwyczaję, ale ten pierwszy, drugi dzień są okropne:-(... no i ja też dziś już do pracy idę... a niechce mi się jak jasna ch....a!!! Fajnie było przez ostatnie 2 tygodnie! A teraz oby do lipca:-D!

Martuś - zdjęcia obejrzałam. Pokoik dla dzieci śliczniutki!!! Ale Ty...! Rewelacja! Jak bym tak w ciąży wyglądała to może nawet bym przemyślała ten fakt:-D;-)!!! Super!

Monika - a Ty już rzucasz czy dalej myślisz??? Ja nie palę już 2 lata i 5 miesięcy, a i tak nieraz mam straszną ochotę... gdyby fajki nie były tak drogie to pewnie bym paliła:zawstydzona/y:... ale jak widzę ich ceny w sklepie to cieszę się, że jednak przestałam;-).

Będzie ktoś wieczorem???

cześć Marzenko, :-) fajnie że jesteś.
dziękuję za miłe słowa. :rolleyes2::rolleyes2:

z tym nie-paleniem to ja mam tak samo jak ty! też już te 2,5 roku nie palę, a mimo to nadal potrafi mnie złapać taka ochota że szok! ale tak samo jak ty, nie wyobrażam sobie puszczać z dymem takiej kasy!! :szok:

Jolu, jak u ciebie? jak się czuje Amelka?

reklama
no właśnie... kasa na to idzie niezła... a u Was papierosy jeszcze droższe niż w PL... u nas teraz to 10-12 zł. pamiętam jak kiedyś byłam ze Sławkiem na wyspach to jak podjechaliśmy pod firmę, gdzie Sławek miał rozładunek to wyleciała od razu grupa Polaków (a pracowało tam 90% Polaków) i pytali czy mam papierosy, wódkę, piwo do sprzedania... i byli strasznie niepocieszeni, że nie mamy...

Do góry