reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Mamo Niki mam problemy z kręgosłupem.
Usuniecie migdałków powiadasz,podobno nieprzyjemny zabieg.Tez miałam miec kilka lat temu ale skonsultowalam sie z innym lekarzem i okazało sie,że mnie ominie.
Maz nie wkurzał się z powodu mandatu?
Dobrej nocy Tsarino,zdrowiej.
Marzenko Filip ostatnio wałkuje: Mama,tata,Bapm(Mati w jego jezyku) i jaaaaa!

reklama
Hej babole:-)

Przywitam się i zapytam czy ktoś mnie jeszcze pamięta:-p
Nie wiem czy wybrałam dobry moment na pisanie bo wypiłam piwko i spać mi się chce a rano trzeba wstać:dry:
A tak w ogóle to tęskno mi za Wami ale nie bardzo mam kiedy pisać,czasem czytam "do kawki":zawstydzona/y:

Nie wiem czy wybrałam dobry moment na pisanie bo wypiłam piwko i spać mi się chce a rano trzeba wstać:dry:
A tak w ogóle to tęskno mi za Wami ale nie bardzo mam kiedy pisać,czasem czytam "do kawki":zawstydzona/y:

roxy zainspirowałaś mnie kilka dni temu i .... popatrz na mój suwaczek! :-)

Mój też ogląda bajki ale bohaterów nie umie nazwać. Nuci natomiast wszystkie piosenki z tych bajek. Przychodzi do mnie i mówi ,,mama,oć'' i nuci melodie bajki. Wiem wtedy,ze musze z nim iść oglądać daną bajkę.
Ja też bym pewnie dostała zawalu przy pierwszym wyjeździe mojego synka. Mamy kwoki z nas.
Tomek też skacze z kanapy. Przysuwa do niej stół i włazi na niego a potem skacze na kanapę. Z kanapy na podłogę. Cwaniak z niego. Jak nie może do czegoś dosięgnąć to bierze krzesło i ciągnie przez pół chałupy aby dostać się do celu. No i nasz kot jest biedny.Nie może przejść koło Tomiego żeby ten go nie zaczepił.

Tsarina,dobranoc.
Ja też z tych wyszczekanych ale Tomek jakiś milczek. Mikołajowi natomiast buzi się nie zamyka.

roxy zainspirowałaś mnie kilka dni temu i .... popatrz na mój suwaczek! :-)
No proszę...Gratuluję,to musimy się kochana wspierać:tak:
Ja w zasadzie zaczęłam od pierwszego stycznia ale wspomagałam się tabexem i trwało to jeszcze pięć dni ale już prawie tydzień zero i nie tęskno mi-w ogóle:tak:

nam też tęskno i przykro,ze tak nas zostawiłyście

nie palicie??????????? Kurczę za rzadko tu jesteście bo może bym z Wami za walczyła.

osz wy w mordę ! jakie newsy!!!!

Roxy - HI! :-) fajnie że wpadłaś. :tak:
a z "do kawki" to chyba do 40-ki będę się polewać. :-D

Mamstud, Roxy- GRATULACJE!!!! :szok::szok: :tak::tak:
ja nie palę od ciąży z Mają a i tak mi czasem "się zachce".

Mmatysia, kurczę - samodzielny wyjazd Matiego!! :szok: wow!

Marzenko, Monia - dołączam się. Moja też "niemowa" :-D
ale też śpiewa i tańczy. :-D

Ostatnia edycja:
Monia...obiecuję poprawę i ja Was nie zostawiłam,ja po prostu cierpię na brak czasu i organizacji:zawstydzona/y:

Marzenko...mam nadzieję że dotrwam do takiego czasu jak Ty....ale zawziełam się i nie zapalę:no:

reklama
roxy, marzena, monika, m&m's dziękuję za gratulacje ale powiem Wam, że ciężko okropnie... nie wiem czy wytrwam :-(

monika przecież jeszcze możesz zacząć, a raczej zaprzestać z nami :-)

Wróciłam z pracy nie dawno i padam na ryj....

Do góry