reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Mamo Niki mam problemy z kręgosłupem.
Usuniecie migdałków powiadasz,podobno nieprzyjemny zabieg.Tez miałam miec kilka lat temu ale skonsultowalam sie z innym lekarzem i okazało sie,że mnie ominie.
Maz nie wkurzał się z powodu mandatu?
Dobrej nocy Tsarino,zdrowiej.
Marzenko Filip ostatnio wałkuje: Mama,tata,Bapm(Mati w jego jezyku) i jaaaaa!

reklama
Hej babole:-)

Przywitam się i zapytam czy ktoś mnie jeszcze pamięta:-p
Nie wiem czy wybrałam dobry moment na pisanie bo wypiłam piwko i spać mi się chce a rano trzeba wstać:dry:
A tak w ogóle to tęskno mi za Wami ale nie bardzo mam kiedy pisać,czasem czytam "do kawki":zawstydzona/y:

Nie wiem czy wybrałam dobry moment na pisanie bo wypiłam piwko i spać mi się chce a rano trzeba wstać:dry:
A tak w ogóle to tęskno mi za Wami ale nie bardzo mam kiedy pisać,czasem czytam "do kawki":zawstydzona/y:

roxy zainspirowałaś mnie kilka dni temu i .... popatrz na mój suwaczek! :-)

Mój też ogląda bajki ale bohaterów nie umie nazwać. Nuci natomiast wszystkie piosenki z tych bajek. Przychodzi do mnie i mówi ,,mama,oć'' i nuci melodie bajki. Wiem wtedy,ze musze z nim iść oglądać daną bajkę.
Ja też bym pewnie dostała zawalu przy pierwszym wyjeździe mojego synka. Mamy kwoki z nas.
Tomek też skacze z kanapy. Przysuwa do niej stół i włazi na niego a potem skacze na kanapę. Z kanapy na podłogę. Cwaniak z niego. Jak nie może do czegoś dosięgnąć to bierze krzesło i ciągnie przez pół chałupy aby dostać się do celu. No i nasz kot jest biedny.Nie może przejść koło Tomiego żeby ten go nie zaczepił.

Tsarina,dobranoc.
Ja też z tych wyszczekanych ale Tomek jakiś milczek. Mikołajowi natomiast buzi się nie zamyka.

roxy zainspirowałaś mnie kilka dni temu i .... popatrz na mój suwaczek! :-)
No proszę...Gratuluję,to musimy się kochana wspierać:tak:
Ja w zasadzie zaczęłam od pierwszego stycznia ale wspomagałam się tabexem i trwało to jeszcze pięć dni ale już prawie tydzień zero i nie tęskno mi-w ogóle:tak:

nam też tęskno i przykro,ze tak nas zostawiłyście

nie palicie??????????? Kurczę za rzadko tu jesteście bo może bym z Wami za walczyła.

osz wy w mordę ! jakie newsy!!!!

Roxy - HI! :-) fajnie że wpadłaś. :tak:
a z "do kawki" to chyba do 40-ki będę się polewać. :-D

Mamstud, Roxy- GRATULACJE!!!! :szok::szok: :tak::tak:
ja nie palę od ciąży z Mają a i tak mi czasem "się zachce".

Mmatysia, kurczę - samodzielny wyjazd Matiego!! :szok: wow!

Marzenko, Monia - dołączam się. Moja też "niemowa" :-D
ale też śpiewa i tańczy. :-D

Ostatnia edycja:
Monia...obiecuję poprawę i ja Was nie zostawiłam,ja po prostu cierpię na brak czasu i organizacji:zawstydzona/y:

Marzenko...mam nadzieję że dotrwam do takiego czasu jak Ty....ale zawziełam się i nie zapalę:no:

reklama
roxy, marzena, monika, m&m's dziękuję za gratulacje ale powiem Wam, że ciężko okropnie... nie wiem czy wytrwam :-(

monika przecież jeszcze możesz zacząć, a raczej zaprzestać z nami :-)

Wróciłam z pracy nie dawno i padam na ryj....

Do góry