reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Moni a u mnie czy śpi w dzień czy nie i tak idzie spać o 19:tak:

Mój przeważnie około 20 śpi a rano wstaje po 8 a nawet o 9.W dzien usypia na 1-1,5 godziny. Śpioch z tego mojego synka.
Z Mikołajem o 9 to miałam posprzątane,wyprasowane a czasami już obiad ugotowany. Wstawał o 6 i za nic nie mogłam go przestawić. Za to teraz wszyscy gnijemy w wyrkach i czasami to aż jestem zła,że tak późno wstaje.

Tsarina, ja już po 14 nie kładę spać Tomka.Po tak późnej drzemce to bym go nie uśpiła przed 23 . Wieczór jest dla mnie i dzieci muszą spać.My jesteśmy ciągle z nimi sami i tylko wieczorami możemy normalnie pogadać.

Martuś,wstaw fotkę wybranego wózka.

Ostatnia edycja:
reklama
Tsarino duuuuużo zdrowia. Słyszałam ,ze znowu AH1N1 atakuje.Ta pogoda nas wykończy:dry:.
Oczywiscie owocnego szukania posady:-)
Osobiście to ja Pani nie pamiętam;-).Myślę,myślę i nie mogę sobie przypomnieć:baffled:.
.
Szkoda:-(
uuu :-)

mmatysia - super że jesteś. :tak:
nie przejmuj sie co na tapecie, tylko pisz co chcesz i już. :-)
:-):-):-)
Co do wózka ja bym na razie zostawiła,jeszcze sie przyda;-) .My nadal "wózkowi", na spacerach młody wytrzymuje ale zakupy najczęściej na rekach u taty bo ja mam całkowity zakaz noszenia:-(.
Matysia witam ,jak po wypoczynku opowiadaj??
Długi weekend byłby super gdyby nie:
- impreza integracyjna pewnej firmy,której pracownicy "nawaleni jak "meserszmity" darli się przez dwa pierwsze dni :angry:
-pogoda,która sprawiła nam figla .Tylko raz udało się nam wyskoczyć na stok:-(
-hotel,który miał zdecydowanie zawyżony standard:dry:(ten kto nadawał mu gwiazdki wcześniej musiał sie raczyć tamtejszym grzancem)

Dopisało nam jedynie towarzystwo i tu nie ma żadnych zastrzezeń
Widziałam przedchwila pogodę,świat wariuje żeby po 10 stopni na plusie w styczniu,nie to żebym sie nie cieszyła,ale powodzie i w ogóle...
.
Dramat.Jak tak dalej pójdzie to do lata nie wyjdziemy z chorób:crazy:

Chyba mam jakieś prześwity:dry:. Zaraz ,zaraz ,czy to Twój syna włazi na parapety i stół:-D.
Mimo tak marnej pogody i braku komfortu w hotelu to i tak Ci zazdroszczę wypadu w góry:tak:.

Dlaczego nie możesz dźwigać?Coś Ci się stało?

a propos grypy AH1N1 to na początku roku w naszym ośrodku zdrowia przyszła matka z dzieckiem do szczepienia (7 miesięczne dziecko), na następny dzień okazało się że dziecko zmarło właśnie z podowdu AH1N1 i cały ośrodek objęty jest kwarantanną... potem niby okazało, że to nie świńska grypa ale strach nadal jest

Chyba mam jakieś prześwity:dry:. Zaraz ,zaraz ,czy to Twój syna włazi na parapety i stół:-D.
Mimo tak marnej pogody i braku komfortu w hotelu to i tak Ci zazdroszczę wypadu w góry:tak:.

Dlaczego nie możesz dźwigać?Coś Ci się stało?
:-D:-D:-DZgadłaś.
Znowu mam przeboje z moim filarem:dry:,ostatnio straciłam czucie w lewej ręce czym wystraszyłam całą rodzinę:zawstydzona/y:.Czekam na wizyte u lekarza i zaczynam rehabilitacje
a propos grypy AH1N1 to na początku roku w naszym ośrodku zdrowia przyszła matka z dzieckiem do szczepienia (7 miesięczne dziecko), na następny dzień okazało się że dziecko zmarło właśnie z podowdu AH1N1 i cały ośrodek objęty jest kwarantanną... potem niby okazało, że to nie świńska grypa ale strach nadal jest
Masakra:szok::szok:
allo!

widzę, że jakieś małe spotkanko mamy...
Hejo:-)
Jak tam moja ulubienica?

reklama
hej Mmatysia! Nati ostatnio - głównie - tańczy!!! włącza sobie lady gagę i tańczy. a jak jej matka wieżę z kontaktu wyłączyła to włącza sobie bębenek i też tańczy... mnie to już się czasmi w głowie kręci, ale usiąść ciężko, bo zaraz po mnie biegnie i nie pozwoli siedzieć...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry