reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Moni a u mnie czy śpi w dzień czy nie i tak idzie spać o 19:tak:

Mój przeważnie około 20 śpi a rano wstaje po 8 a nawet o 9.W dzien usypia na 1-1,5 godziny. Śpioch z tego mojego synka.
Z Mikołajem o 9 to miałam posprzątane,wyprasowane a czasami już obiad ugotowany. Wstawał o 6 i za nic nie mogłam go przestawić. Za to teraz wszyscy gnijemy w wyrkach i czasami to aż jestem zła,że tak późno wstaje.

Tsarina, ja już po 14 nie kładę spać Tomka.Po tak późnej drzemce to bym go nie uśpiła przed 23 . Wieczór jest dla mnie i dzieci muszą spać.My jesteśmy ciągle z nimi sami i tylko wieczorami możemy normalnie pogadać.

Martuś,wstaw fotkę wybranego wózka.

Ostatnia edycja:
reklama
Tsarino duuuuużo zdrowia. Słyszałam ,ze znowu AH1N1 atakuje.Ta pogoda nas wykończy:dry:.
Oczywiscie owocnego szukania posady:-)
Osobiście to ja Pani nie pamiętam;-).Myślę,myślę i nie mogę sobie przypomnieć:baffled:.
.
Szkoda:-(
uuu :-)

mmatysia - super że jesteś. :tak:
nie przejmuj sie co na tapecie, tylko pisz co chcesz i już. :-)
:-):-):-)
Co do wózka ja bym na razie zostawiła,jeszcze sie przyda;-) .My nadal "wózkowi", na spacerach młody wytrzymuje ale zakupy najczęściej na rekach u taty bo ja mam całkowity zakaz noszenia:-(.
Matysia witam ,jak po wypoczynku opowiadaj??
Długi weekend byłby super gdyby nie:
- impreza integracyjna pewnej firmy,której pracownicy "nawaleni jak "meserszmity" darli się przez dwa pierwsze dni :angry:
-pogoda,która sprawiła nam figla .Tylko raz udało się nam wyskoczyć na stok:-(
-hotel,który miał zdecydowanie zawyżony standard:dry:(ten kto nadawał mu gwiazdki wcześniej musiał sie raczyć tamtejszym grzancem)

Dopisało nam jedynie towarzystwo i tu nie ma żadnych zastrzezeń
Widziałam przedchwila pogodę,świat wariuje żeby po 10 stopni na plusie w styczniu,nie to żebym sie nie cieszyła,ale powodzie i w ogóle...
.
Dramat.Jak tak dalej pójdzie to do lata nie wyjdziemy z chorób:crazy:

Chyba mam jakieś prześwity:dry:. Zaraz ,zaraz ,czy to Twój syna włazi na parapety i stół:-D.
Mimo tak marnej pogody i braku komfortu w hotelu to i tak Ci zazdroszczę wypadu w góry:tak:.

Dlaczego nie możesz dźwigać?Coś Ci się stało?

a propos grypy AH1N1 to na początku roku w naszym ośrodku zdrowia przyszła matka z dzieckiem do szczepienia (7 miesięczne dziecko), na następny dzień okazało się że dziecko zmarło właśnie z podowdu AH1N1 i cały ośrodek objęty jest kwarantanną... potem niby okazało, że to nie świńska grypa ale strach nadal jest

Chyba mam jakieś prześwity:dry:. Zaraz ,zaraz ,czy to Twój syna włazi na parapety i stół:-D.
Mimo tak marnej pogody i braku komfortu w hotelu to i tak Ci zazdroszczę wypadu w góry:tak:.

Dlaczego nie możesz dźwigać?Coś Ci się stało?
:-D:-D:-DZgadłaś.
Znowu mam przeboje z moim filarem:dry:,ostatnio straciłam czucie w lewej ręce czym wystraszyłam całą rodzinę:zawstydzona/y:.Czekam na wizyte u lekarza i zaczynam rehabilitacje
a propos grypy AH1N1 to na początku roku w naszym ośrodku zdrowia przyszła matka z dzieckiem do szczepienia (7 miesięczne dziecko), na następny dzień okazało się że dziecko zmarło właśnie z podowdu AH1N1 i cały ośrodek objęty jest kwarantanną... potem niby okazało, że to nie świńska grypa ale strach nadal jest
Masakra:szok::szok:
allo!

widzę, że jakieś małe spotkanko mamy...
Hejo:-)
Jak tam moja ulubienica?

reklama
hej Mmatysia! Nati ostatnio - głównie - tańczy!!! włącza sobie lady gagę i tańczy. a jak jej matka wieżę z kontaktu wyłączyła to włącza sobie bębenek i też tańczy... mnie to już się czasmi w głowie kręci, ale usiąść ciężko, bo zaraz po mnie biegnie i nie pozwoli siedzieć...

Do góry