reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Roxy a tak w ogóle to co tam u Ciebie? jakieś ważne decyzje miały być podjęte do końca roku... jesteś w Katowicach czy w Bytomiu?

reklama
Emenemsiku...Witaj,jak tam brzusio?

Mamstud...jak to nie wytrwasz,uda się na pewno...przecież nie bez powodu rzuciłaś to świństwo. Mi jest łatwiej ze wspomagaczem,może też spróbuj?

Monia...dołącz do nas:tak:

Marzena... w K-cach,ale jest kiepściutko:baffled: Coś ta moja decyzja się przeciąga ale chyba jest nieunikniona.

Wiesz że kiepściutko nam ,tzn mnie to wychodzi:zawstydzona/y:
Ale musimy w końcu i Matysia też,może jeszcze ktoś dołączy?

no Mmatysia tu jeszcze przed chwilą była, ale chyba zniknęła... może w końcu uda nam się we trzy spotkać! no i może ktoś jeszcze...

edit

spadam spać... do jutra! pa!

Roxy miło cie widzieć:-).
Dobra decyzja z tym rzuceniem palenia(Mamstud ciebie tez się tyczy!)
Monia Tomek spiewa:szok::szok::szok: wow!Z tym skakaniem to jest skaranie boskie:errr:,chyba zaplanuje zakup dodatkowych materaców.
no Mmatysia tu jeszcze przed chwilą była, ale chyba zniknęła... może w końcu uda nam się we trzy spotkać! no i może ktoś jeszcze...

edit

spadam spać... do jutra! pa!
jestem,jestem!!!!
Chętnie bym się spotkała bo nawet o tym myślałam.Musze tylko zrobić porządek w rodzinie.Dzisiaj powaliłam mnie na łopatki pewna nowina i muszę się z nią przespać. Jak dojdę do ładu z tym wszystkim i wyślę Mateusza w sobotę do Zakopanego to jestem do waszej dyspozycji:-)

Ja tez zmykam spać bo jutro cięzki dzień przede mną.
Spijcie dobrze majóweczki

Ostatnia edycja:
Roxy, no to nie przeciągaj bo szkoda czasu. Młoda jesteś i jeszcze trafisz na swojego.
Mamstud, może i rzucę. Lubie palić ale szkoda kasy no to dziadostwo.
Ja też idę spać. Dobrej nocki.

Sorki ale nie mogę edytować mojego posta.

Mmatysia,on nie śpiewa tylko nuci.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to jak wszytskie poszłyście to ja jeszcze napiszę. :-)

Roxy, naprawdę się bardzo cieszę że jesteś! :tak::tak:
brzuchol w porząsiu, choć już uciska i zaczynam mieć dość. :-)

Przykro mi że tam tak u ciebie, ale Monia ma rację. jeszcze się trafi ten "prawidłowy". :tak:

Mamstud, próbuj. ja trzymam kciuki. :tak::tak:

mmatysia, jak będziesz czekać na porządek w życiu i rodzinie, to się nigdy nie spotkacie. ;-) takie życie ... zawsze coś ... :-p ale powodzenia w porządkowaniu. :tak:

a wózek jeśli się zdecyduję zmienić to na taki:
bardzo mi pasuje że jest łatwo "zmienialny" na różne wersje - pojedyńczą lub podwójną. no i te kolory!! :-p :-)
ale teraz znowu wydaje mi się ze niepotrzebny będzie. ale z drugiej strony ... cholercia nie wiem, z tym jest dobrze że bez problemu używam go jak pojedyńczego. Ramę ma praktycznie takiej wilkości jak pojedyńcze i wagę też, więc nie ma problemu... nosz woda z mózgu mi się robi...:baffled::baffled::baffled::baffled:

bg1061286635260britax%20b-dual-double-purplerain.jpg
863473-400x400.jpg
948108-400x400.jpg
KC22598_alt1_l.jpg
B-Dual-conversion.jpg

edit:
eee, nie tam. przemyślałam to i nie biorę podwójnego.
Ale... myśle o kupieniu nowego pojedyńczego. :-D :-D
wkońcu na kolejne 2 lata mogę mieć nowy, nie.. :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
Ja po dłuższej przerwie spowodowanej szpitalem niestety. Nie będę opisywać co i jak bo nie chce mi się już żalić szkoda słów
M&m s hehe pierwszy raz widzę takie wózki fajne
Mamstud trzymam kciuki!!
Mmatysia wy to też macie przeboje masakra
Wiecej nie pisze bo czytałam trochę po łebkach sorki ale dużo tego było a ja mam tylko chwilę czasu. Tak czy owak wszystkie was pozdrawiam. :)

reklama
Witam sie z ranka.
mmatysia, jak będziesz czekać na porządek w życiu i rodzinie, to się nigdy nie spotkacie. ;-) takie życie ... zawsze coś ... :-p ale powodzenia w porządkowaniu. :tak:
Tiaaa.Te porządki to takie szybkie przywołanie niektórych do porządku wiec szybko pójdzie:-D:-D
Wózeczek prezentuje się rewelacyjnie(zwłaszcza ten turkusik:rolleyes2:) no ale nowy pojedynczy to tez kusząca perspektywa:-D.
M@dziu u was znowu szpital??? Pisz szybciutko co i jak.Wiesz,że my po to jesteśmy żeby m.in się wspierać więc żadna nie będzie miała pretensji że się żalisz.

Czekam na ważną wiadomość i nie umiem wysiedzieć:eek:...A pod oknami znowu stłuczka-trzecia w ciągu dwóch dni:wściekła/y::no:

Do góry