M
Marzena80
Gość
Roxy a tak w ogóle to co tam u Ciebie? jakieś ważne decyzje miały być podjęte do końca roku... jesteś w Katowicach czy w Bytomiu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzena... w K-cach,ale jest kiepściutko Coś ta moja decyzja się przeciąga ale chyba jest nieunikniona.
Wiesz że kiepściutko nam ,tzn mnie to wychodzibuuuuu... musimy się spotkać!
Wiesz że kiepściutko nam ,tzn mnie to wychodzi
Ale musimy w końcu i Matysia też,może jeszcze ktoś dołączy?
jestem,jestem!!!!no Mmatysia tu jeszcze przed chwilą była, ale chyba zniknęła... może w końcu uda nam się we trzy spotkać! no i może ktoś jeszcze...
edit
spadam spać... do jutra! pa!
Tiaaa.Te porządki to takie szybkie przywołanie niektórych do porządku wiec szybko pójdziemmatysia, jak będziesz czekać na porządek w życiu i rodzinie, to się nigdy nie spotkacie. ;-) takie życie ... zawsze coś ... ale powodzenia w porządkowaniu.