reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Na mnie to lustro nie działa:-D. Po ostatnim odchudzaniu przybyłam ponad 10kg:baffled: i w lustro patrzyłam:baffled:.
Ćwiczenia w domu odpadają bo chłopaki ćwiczą razem ze mną a najczęściej na mnie. Parodia z tego wychodzi. Z dietką to muszę coś pomyśleć. Rozejrzę się jeszcze po necie a na tą chwilę pomęczę się na Dukanie.

Tłusty czwartek jak to smakowicie brzmi. Nie wiem kiedy przypada i chyba nie chce wiedzieć.

reklama
Na mnie to lustro nie działa:-D. Po ostatnim odchudzaniu przybyłam ponad 10kg:baffled: i w lustro patrzyłam:baffled:.
Ćwiczenia w domu odpadają bo chłopaki ćwiczą razem ze mną a najczęściej na mnie. Parodia z tego wychodzi. Z dietką to muszę coś pomyśleć. Rozejrzę się jeszcze po necie a na tą chwilę pomęczę się na Dukanie.

Tłusty czwartek jak to smakowicie brzmi. Nie wiem kiedy przypada i chyba nie chce wiedzieć.

ja nie chce Dukana, jakoś to jedzenie do mnie nie przemawia, moje siostry tego próbowały i z nudów przerwały, a ja mam nieograniczoność inwencji twórczej, przy określnych składnikach, a i chyba sobie błonnik zakupię..

uuu :-)

mmatysia - super że jesteś. :tak:
nie przejmuj sie co na tapecie, tylko pisz co chcesz i już. :-)

Tsarina - dużo zdrowia. :tak: i szybkiego znalezienia pracy.

co do wózka, to właśnie bardzo lubię ten co z Mają mam, i bardzo jestem z niego zadowolona, ale Maja nie będzie mieć nawet 2 lat i niewyobrażam sobie jak mają wyglądać spacery do parku czy na plażę, przez całe lato. owszem jest blisko, ale same wiecie jak sie chodzi z dwulatkiem. ciężko mieć ją cały czas za rękę, męczy się kiedy akurat jesteśmy najdalej od domu, zatrzymuje się przy wszytskim, albo leci do przodu...

no nie wiem co zrobić.

Tsarina,no i mnie też ten cały Dukan nudzi.Nie wiem jak ja na nim wytrzymałam pół roku:confused:.

Martuś ,nie wiem jak Twój Mikołaj ale mój w wieku dwóch lat za nic nie wsiadł do wózka. Ładnie chodził za rękę i to w tą stronę co ja:-D.

Wiecie,że mój Tomi pi od 18.20:szok:. Siedział u mnie na kolanach i usnął:-D.Fakt nie spał dziś w dzień .

Matysia witam ,jak po wypoczynku opowiadaj??
Martuś Moja Wiktorka też w wieku 2 lat za nic nie wsiadła do wózka,także zostaw dla drugiej panny M;-)
Moni mi się jeszcze Dukan nie przejadł ,ale to dopiero 2 i pół miesiąca:happy:,ale masz dzisiaj super długi wieczór,korzystaj z niego:tak:a rozebrałaś choć Tomcia??
Tsarina ależ Ty dzielna,noż nie każdy bo to znosił po męsku:-D:-Dduuuużo zdrówka:tak:.

Widziałam przedchwila pogodę,świat wariuje żeby po 10 stopni na plusie w styczniu,nie to żebym sie nie cieszyła,ale powodzie i w ogóle....

Ostatnia edycja:
Kasiu,ja go nawet wykąpałam:-D. Ubrałam w pidżamkę,mleko w dziobek i tak sobie przymknął oko:-D.
Ja już widziałam wcześniej ,ze go muli i nie dałam mu usnąć. Zazwyczaj w dzień o 12 go kładę ale dzisiaj nie chciał usnąć więc mu odpuściłam.Lubie te dni kiedy nie śpi w dzień:tak:,szybko później mam wolny wieczór:-).

Andzia,ja tez pomyślałam o podwójnym wózku ale z racji tego ,ze mam już starsze dziecko wiem,ze on się nie przyda.Chyba,że do transportu zakupów:-D

.............a teraz na poważnie. Nigdy bym nie wsadziła malucha do tego fotelika na dole. Cały syf świata by wąchał,no i nie wydaje mi się to bezpieczne.

Ostatnia edycja:
Andzia nie podobają mi się takie wózki :dry:a znając życie i nasze doświadczenie :-pnie przydał by się za długo ;-)
Moni a u mnie czy śpi w dzień czy nie i tak idzie spać o 19:tak:

jak ja bym chciała, żeby Iza tak spać chodziła, ale u nas to 21-30 do 22- to jest pora do spania, nawet jak nie śpi przez dzień...
ale dziś spała do 18;20 więc czego ja cgce, a poszła spać ok 14- padła jak z dziadkiem mecz oglądali...

reklama
Mikołaj też chodził za rękę, ale ...
po pierwsze nie chodziliśmy daleko, i nie nosiliśmy ze sobą rzeczy (jak np, na plażę, czy coś). Po drugie miałam go jednego. To za rączkę ładnie szedł i wogóle łatwo go było mieć na oku. :-)

Andzia ja już rozeznanie w podwójnych wózkach zrobiłam. i wiem co bym ewentualnie chciała. :tak:

Monia, wow - od 18:30 spokój. suuuper. :-)

Do góry