reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

o kurczaki ale wieści. :-)

Martalis - no gratki!!!!

Barmanko, Martalis domyślam się że tak jak pisała Mmatysia, obie zaklinacie córeczki. :-)

Malinko - fajnie że Gucio widział fajerwerki i że mu się TAK! podobały!!!! :szok: :tak:

U nas dzieci przespały "bombardowanie" :-D jak to ujęła Aga. :-D

ja też bym przespała , ale na szczęście M mnie obudził. :-)

za to dzieci zrobiły nam przezent na Nowy rok, - bo bawili się tak cichutko w pokoju że my obudziliśmy sie dopiero o 11!!!!!!

Sylwia, jak ty przeżywasz te remonty??!! :szok: ja ledwo funkcjonuję w takich warunkach. :dry:

choroby Flipa już mnie nie dziwią - wybacz. :-p ale gratulacje ząbków! :tak:

Kasica - super wieści! powodzenia. :-)

reklama
Kasica- no gratuluję pozytywnych wyników !!! Oby tak dalej :tak: Oczywiście trzymam mocno kciuki za " zafasolkowanie " :tak::tak::tak:

Mmatysia- no to pochwal się remontem :tak: czekamy na fotki. Widziałam zdjęcia na nk i powiem Ci, że pięknie wyglądałaś na sylwka :tak:

Martuś- zazdroszczę takiego spania !!! Nie pamiętam kiedy spałam do 11 :sorry2: Ty to masz kochanych domowników, dbają o Ciebie :tak:

Mamo Niki a ja zaczęłam dietkę od zeszłego poniedziałku bo już się nie mogłam doczekać :ninja2: tak się zaparłam, że dam rade i wolałam zacząć wcześniej póki czułam się gotowa :cool2: i idzie mi całkiem nieźle :-p biorąc pod uwagę, że na diecie wytrzymuje 3 dniu- góra :zawstydzona/y:

AgA uśmiałam się z "pierdnięcia komara" :-D:-D:-D:-D

Marzenko a napisz więcej co u was :-)

Andzia a my chyba nie miałyśmy przyjemności się poznać, tak więc witam się :tak:

kurcze niewiem czemu ale dziś mi nie wyswietliło waszych wcześniejszych wiadomości i wyszłam na wariata:zawstydzona/y::-Dbo pytałam o Syliwie i inne a teraz mi wszystko wyświetliło.Ni e moge też w swoim laptopie oglądać filmików jak wstawiacie ,oglądam je na laptopie ema.

Sylwia-ja też tak jak Marta ,podziwiam Cię bardzo że dajesz rade i znośisz te remonty i jakos to wszystko ogarniasz!Ja to taka wygodnicka jestem że jak jest jakiś remoncik to ewakuuje się do rodziców ,po wszystkim mała zostaje u rodziców chwile a ja przyjeżdżam posprzatać.Niki ma tak czujne spanie że nie dało by rady .Mówisz ,że święta leniwie chyba lekko nie było jak chłopcy mieli zapalenie oskrzeli ,biedni pewnie się nacierpieli!No widzisz a jednak nie było tak źle Fifi to wkońcu Zuch chłopak:tak:

Barmanko,Martalis-gratuluje Wam tych małych skarbów które nośicie pod serduszkiem!!!i też jak dziewczyny życze dziewczynek;-)

Kasica-ciesze się razem z Wami tymi dobrymi wynikami:tak:nic tylko zacząć starania,oj ale ten nowy rok nam przynieśie wysyp słodkich maleństw:tak:

Malinka-to faktycznie się zaparłaś:tak:życze Ci wytrwałośći!ja ostatnio byłam bardzo wytrwała a jak raz się skuśiłam i zjadłam coś niedozwolonego to już potem straciłam tą silną wole .Ale od poniedziałku czy wtorku wracam spowrotem do Dukana.

Marta-to ty masz anioły a nie dzieći;-)zazdroszcze tego spania do11 moja panna najpóźniej wstaje o8,ale nie ma co zazdrościć bo ty to teraz powinnaś wypoczywać jak najwięcej się da.

Moja mała łobuziara jeszcze śpi ,wcześniej spała krótko więc jeszcze chciała pospać po16 więc jej pozwoliłam.Czekam na ema pojechał po Wode Swięconą do moich rodziców bo jutro mamy kolęde,także jutro zamiast słodko leniuchować to będziemy cały dzień czekać na kolęde bo ciężko stwierdzić o której będą bo raz zaczynają od pierwszych nr.a raz od ostatnich.

no to fakt - mmatysia - dawaj zdjęcia domku i siebie z sylwestra, bo umrę z ciekawości. :-)

Malinko, Mamo Niki, ja sama byłam w szoku - bo oni wstali tylko tak cichutko się bawili - a dla Mai to prawdziwy wyczyn, bo ona z tych głośnych jest. :-)

Malinko, no zacięcie masz z tą dietą! trzymam kciuki. :tak:

Witam się wieczorowo:-) tzn wieczorowa pora bo w stroju bynajmniej nie wieczorowym:-D.Zrobiliśmy objazdówkę Noworoczna i na koniec zjadłam pyszna,orginalną i przyrządzoną przez rodowitych włochów lasagne:-p
Sylwia, jak ty przeżywasz te remonty??!! :szok: ja ledwo funkcjonuję w takich warunkach. :dry:

choroby Flipa już mnie nie dziwią - wybacz. :-p ale gratulacje ząbków! :tak:
Remonty przezywam..bo jakie mam inne wyjście:-D. W najbliższym czasie zabieramy się za hol i całą klatkę schodowa,łącznie ze schodami. Na razie toniemy w prospektach a ja wreszcie muszę się zabrać za wizualizację...ale jak mi się nie chce:frown:.
Mmatysia- no to pochwal się remontem :tak: czekamy na fotki. Widziałam zdjęcia na nk i powiem Ci, że pięknie wyglądałaś na sylwka :tak:
Dziękuję bardzo.
Fotki domku wrzucę później bo mi pomniejszarka zdjęć siadła:wściekła/y:
Sylwia-ja też tak jak Marta ,podziwiam Cię bardzo że dajesz rade i znośisz te remonty i jakos to wszystko ogarniasz!Ja to taka wygodnicka jestem że jak jest jakiś remoncik to ewakuuje się do rodziców ,po wszystkim mała zostaje u rodziców chwile a ja przyjeżdżam posprzatać.Niki ma tak czujne spanie że nie dało by rady .Mówisz ,że święta leniwie chyba lekko nie było jak chłopcy mieli zapalenie oskrzeli ,biedni pewnie się nacierpieli!No widzisz a jednak nie było tak źle Fifi to wkońcu Zuch chłopak:tak:
O remoncie napisałam wyżej;-).Ja niestety nie mogę się ewakuować bo ktoś musi pilnować ekipy w koncu eM musi pracować na te remonty:sorry2:.
Co do choroby chłopców to najgorzej nie było.Raczej rozrabiali jak zwykle.Męczył ich tylko uporczywy kaszel.
no to fakt - mmatysia - dawaj zdjęcia domku i siebie z sylwestra, bo umrę z ciekawości. :biggrin2:
specjalnie dla ciebie:
2v274IMGP9886.jpg

Ostatnia edycja:
hej kochane:-)
Jak tam wypoczywacie sobie?my siedzimy i nasłu****emy ,wyglądamy -a Księdza z ministrantami ani widu ani słychu:confused:Niby zaczeli chodzić po domach od13 także tak jak przypuszczałam że niedziela upłynie na długim wyczekiwaniu księdza.Ja z tych niecerpliwych więc nie lubie zbyt długo czekać.Mam nadzieje że do 18 zdążymy przyjać kolęde,znajomi są w Polsce więc chcą z małym wpaść na kawke.JA już nie mogę się doczekać ciekawa jestem reakcji Xaviera na Nicol ,bo zazwyczaj się jej panicznie boi i płacze mam nadzieje że dziś się dogadają:-Dbo jezeli nie to wyjdzie na to że Nicol to mała terrorystka:-D

Matysia-Marta ma racje:tak:mi też się bardzo podobasz w tej fryzurce!jak masz je zaczesane do góry to wyglądasz tak drapieżnie sexownie w dobrym tego słowa znaczeniu ;-) a Ty wiesz że ja lubie odważne fryzurki nawet na codzień.A najbardziej lubie irokezy czy te uczesane i upięte czy te wycięte(ale mi się zrymowało:-D)a twoja fryzura sylwestrowa przypomina mi irokeza,bardzo Ci ładnie w takim uczesaniu!Bluzka też mi się podoba :tak:Kurcze a jakie podobne jesteście z siostrą do siebie!aż mi żal też bym chciała siostre:tak:

Nic ućiekam bo m się zapłacze że siedze przed laptopem.miłej niedzieli kochane

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Majóweczki!!!!

Niestety zaniedbałam Was trochę ale to z braku czasu, a nie ochoty:tak:O jutra wracam na cały etat więc może być już tylko gorzej....:sorry2:

Gratuluję ciężarówkom! martalis barmanko normalnie niezły nius tak na Nowy Rok:-DMoże i mnie to zdopinguje :sorry2: spokojnych ciążowych tygodni życzę. A tak a propos, Zuzia już w domku, cała i zdrowa, miałam ją na rączkach, boszsz jaka kruszynka! Chcecie zobaczyć? :-)

DSC03573.jpgDSC03572.jpg

Sylwester minął nam szampańsko, byliśmy na imprezie w Słupsku organizowanej przez moją siostrę i szwagra w stylu lat 60'tych :-) Dzieci podobno spały dobrze:-D

Pozdrawiam Was wszystkie!

Mamstud-a widzisz ja wiedziałam że wszystko będzie dobrze!!!Słodka Zuzia ,śliczna kruszynka:tak:A ja się tak zastanawiałam gdzie Cię wcieło;-)kurcze to teraz będziesz zapracowna,ale mam nadzieje że znajdziesz czasem czas dla nas:tak:

Znajomi poszli po 22 ,chyba po raz pierwszy Nicol poszła tak późno spać ,ale zato bez marudzenia potulna była jak baranek:tak:Było przyjemnie,panowie pośiedzieli pogadali przy piwku a my też się dobrze bawiłyśmy przy drineczku:-)a smyki też się świetnie bawiły .Także po całym dniu oczekiwania na kolęde a trwało to sporo bo ksiądz był unas po16 dopiero ,wieczór był mile spędzony:-)Dobrej spokojnej nocy majóweczki

reklama
Witam kochane w Nowym Roku
U nas sylwester bardzo spokojnie siedzieliśmy w domu przyszły do mnie koleżanki trochę wypiłyśmy i było miło :)
Barmanko wielkie gratulacje cieszę się że wszystko po Twojej myśli poszło
Martalis Tobie również gratuluję życzę wam dziewczynki :)
Mamstud wyglądasz bardzo ładnie do twarzy Ci z kolejnym maleństwem na rękach :)
Mmatysia no proszę jaka gwiazda fajna fryzurka sexi :)

Do góry