reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam te stare i te nowe majowki,dawno tu nie zagladalam ....

Szczesliwego nowego Roku !zeby ten Nowy Rok byl lepszy niz poprzedni.

barmanko
gratulacje powiekszenia rodzinki.

Ostatnia edycja:
Stary Rok odchodźi wielkimi krokami,niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami.Niech Nowy Rok wam przynieśie dużo zdrowia,radości a przedewszystkim miłości w tym Nowym 2011 roku!!!!

Wszystkiego najlepszego kochane!!!!oby ten Nowy rok był lepszy od
poprzedniego!!!!życze szampańskiej zabawy!!!

Malinko, jak ja lubię Cię widzeć. :tak: :-)

Malinko,fajnie Cię widzieć:tak:.

Ależ wy mi słodzicie :-D:-D:-D Kochane :**** mam urlop to i więcej czasu na bb, ale postaram się zaglądać :cool2:

u mnie sylwek minął spokojnie, wieczorkiem niespodziewanie przyszła koleżanka z bloku obok i drinkowała z moim mężem a ja sprawując matczyne obowiązki latałam z Guciem od jednego okna do drugiego bo tak mu się podobały petardy, fajery :-D. Całe szczęście wstał dziś o 9 więc git :tak:jednak nie zapomniał i cały czas pokazuje na okno i woła " bum " i na nic moje tłumaczenie że dziś nie strzelają :baffled:

a jak wasze dzieciaczki w nocy ????

Wczoraj nie zdążyłam wam złożyć życzeń :sorry2:, ale na 19 w końcu wybyliśmy do kuzyna z młodą. Szalała na parkiecie do 23 :szok: no ale dziś spała do 9 ;-) Potańczyliśmy, pojedliśmy, przywitaliśmy Nowy Rok i o 2 wróciliśmy.
Ja odebrałam wyniki 29 i po badaniach wszystko ok i możemy spokojnie się starać :-D :-D Jestem mega szczęśliwa ;-) :-D

Gratulacje dla Barmanki i Martlis nowych suwaczków. Oby ciąże mineły wam spokojnie :-D

Niech ten Nowy 2011 rok będzie dla nas pełen miłości i spokoju.
Niech okaże się łagodniejszy dla nas od roku 2010.

p.s. jak znajdę chwile to opisze co u nas

Malinko musisz nagrać Guciowi filmik z fajerwerkami i puszczać w tv:tak:
Kasica super że wyniki ok więc teraz bierz się do roboty póki bocian nad majówkami krąży:-D
Jak pisałam wcześniej my przed TV, ledwie wytrzymałam do 24.00, sztuczne ognie na moim osiedlu piękne:tak:.
Zofik przespała wszystko a głośno było jak podczas bombardowania.
Byłam o 1.00 sprawdzić czy wszystko u niej ok bo zwykle budzi ja pierdniecie komara a takie strzały jej nie ruszyły.

Witam kochane majóweczki w ten słoneczny Noworoczny poranek.
Wczoraj w ferworze sylwestrowego szaleństwa nie zdążyłam pożyczyć Wam szampańskiej zabawy ale sie poprawiam i nadrabiam:
Niech na co dzień, nie od świeta,
buzia będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku Dziewczynki ...!

Ewelinko
jestem w szoku:szok:.Jak ona pięknie mówi:-) no i jak błyskotliwa:-D:-D:-D
Barmanko,Martalis GRATULACJE!!!
Obyście ten wyjątkowy czas ciąży przeżyły spokojnie i bezproblemowo.No i Wam obu zyczę...córeczek;-)

U nas wreszcie spokój.Koniec z remontami...na około miesiąc:dry:.
Święta upłynęły leniwie i spokojnie niestety chorowicie.Chłopcy mieli zapalenie oskrzeli:-(. Z nowości to Filip dorobił się pełnego uzębienia( nie wiem czy już o tym pisałam:dry: w razie czego przepraszam,ze się powtarzam),codziennie uczy się nowych słówek,które z radością powtarza(paputki,buti,oczi,ucho,noś,misio,cheb(chleb),pać(patrz)),wreszcie polubił sanki:tak::tak::tak:no i ostatnią noc po raz pierwszy spędził poza domem(bez nas) i poradził sobie lepiej niż ja:zawstydzona/y:.
Zmykam ogarnąć się po nocnych szaleństwach
Buziaczki.

a u nas niebyło tak fajnie , fajerwerki cudowne i bardzo głośne , niuniek sie obudził z płaczem bo sie biedulek wystraszył wył dotąd dopuki sie nieporzygał z tego płaczu , a potem to już sie użalał nad sobą dobre 2 godziny . potem padł ze zmęczenia i wstał dopiero o 11 .

gratuluje wszystkim zafasolkowanym , a staraczką życze powodzenia niech w tym roku bocian zawita do wszystkich chętnych

reklama
hej kochane:-)
Dziękuje kochane za miłe słowa.
Kasia-no coś ty tak się Filipkowi spodobało,może jeszcze uda nam się zorganizować jeszcze w tym lepszym roku jakieś spotkanie BB to będzie okazja żeby smyki porozmawiały.Dziś chciałam wejść na wage ale jednak spękałam:-Di daruje sobie,także jak zjem sobie to co naszykowałam i będzie więcej luźnego miejsca w lodówce;-)to Dukam spowrotem.Ach nie wiem gdzie się podziała ta moja silna wola:zawstydzona/y:jednak ostatnimi czasy jedzonko w pewien spsób mnie pocieszało.Ty pewnie osiągnęłaś cel co?ja jak nie przytyłam to zostaje nadal 8 do stracenia.

Tsarina-fajnie że jesteś stęskniłam się za Tobą,pewnie dziewczynki by się dogadały a i pośpiewały-Kotki dwa.Choć u nas na tapecie teraz "idzie rak...."Mam nadzieje że napiszesz coś więcej co to za imprezka była?bal czy Sylwester u znajomych.

Malinko-aż tak Gucio był zachwycony petardami,moja panna przespała wszystkie fajerwerki,moze przez to że w pokoju grała jej melodyjka przebudziła się gdzies o 23.40 ale spała nadal,jednak jeszcze jest chora to i zmęczona .Mój m też tak jak twój Gucio stał przylepiony do szyby:tak:bo uwielbia fajerwerki a w tym roku pierwszy raz ich nie puszczał.

Marta,Tsarina,andzia-no to wpadłam jak śliwka w kompot -mała mnie wydała;-):-D
A tak na poważnie to zazwyczaj jak kłade Niki na drzemke to mówie jej-muśisz ładnie grzecznie spać bo mama muśi w domku posprzątać bo mamy bardzo brudno,a tak nie moze być itd,także teraz mamy w domku zawsze brudno:-Dale mam taką nadzieje że córcia szybko podrośnie i choć ona mamuśi pomoże.

Kasica-no to super sylwester:tak:Sanka dała rade i też się świetnie bawiła :-)My mieliśmy być z m i Niki w górach ale obie jesteśmy chore i jeszcze inne czynniki więc zostaliśmy w domku zaprosilismy Teścia i też było miło.Moja mama biedna musiała być w pracy na nocną zmiane a tata uparciuch śiedział sam w domku w zasadzie szedł na 6rano do pracy to wolał sobie darować świętowanie;-)

No i to by było natyle mojego pisania mały buntownik wstał i koniec tej błogosławionej ciszy:-(

Roxy-buziaki dla Was:*
Jolu-czekamy na wieści:tak:i pamiętamy o Was!
aga km-mam nadzieje że już troszke spokojniej i to co miało być jest ogarnięte;-):tak:i Zerknij tu do nas kochana!!!!
Matysia-Jak tam wam Sylwester minął ?jak Mikołaj i Filipek???

Monika-no po powrocie zaglądaj obowiązkowo;-):tak:

Miłego spokojnego dzionka kochane:tak:

Do góry