reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam te stare i te nowe majowki,dawno tu nie zagladalam ....

Szczesliwego nowego Roku !zeby ten Nowy Rok byl lepszy niz poprzedni.

barmanko
gratulacje powiekszenia rodzinki.

Ostatnia edycja:
Stary Rok odchodźi wielkimi krokami,niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami.Niech Nowy Rok wam przynieśie dużo zdrowia,radości a przedewszystkim miłości w tym Nowym 2011 roku!!!!

Wszystkiego najlepszego kochane!!!!oby ten Nowy rok był lepszy od
poprzedniego!!!!życze szampańskiej zabawy!!!

Malinko, jak ja lubię Cię widzeć. :tak: :-)

Malinko,fajnie Cię widzieć:tak:.

Ależ wy mi słodzicie :-D:-D:-D Kochane :**** mam urlop to i więcej czasu na bb, ale postaram się zaglądać :cool2:

u mnie sylwek minął spokojnie, wieczorkiem niespodziewanie przyszła koleżanka z bloku obok i drinkowała z moim mężem a ja sprawując matczyne obowiązki latałam z Guciem od jednego okna do drugiego bo tak mu się podobały petardy, fajery :-D. Całe szczęście wstał dziś o 9 więc git :tak:jednak nie zapomniał i cały czas pokazuje na okno i woła " bum " i na nic moje tłumaczenie że dziś nie strzelają :baffled:

a jak wasze dzieciaczki w nocy ????

Wczoraj nie zdążyłam wam złożyć życzeń :sorry2:, ale na 19 w końcu wybyliśmy do kuzyna z młodą. Szalała na parkiecie do 23 :szok: no ale dziś spała do 9 ;-) Potańczyliśmy, pojedliśmy, przywitaliśmy Nowy Rok i o 2 wróciliśmy.
Ja odebrałam wyniki 29 i po badaniach wszystko ok i możemy spokojnie się starać :-D :-D Jestem mega szczęśliwa ;-) :-D

Gratulacje dla Barmanki i Martlis nowych suwaczków. Oby ciąże mineły wam spokojnie :-D

Niech ten Nowy 2011 rok będzie dla nas pełen miłości i spokoju.
Niech okaże się łagodniejszy dla nas od roku 2010.

p.s. jak znajdę chwile to opisze co u nas

Malinko musisz nagrać Guciowi filmik z fajerwerkami i puszczać w tv:tak:
Kasica super że wyniki ok więc teraz bierz się do roboty póki bocian nad majówkami krąży:-D
Jak pisałam wcześniej my przed TV, ledwie wytrzymałam do 24.00, sztuczne ognie na moim osiedlu piękne:tak:.
Zofik przespała wszystko a głośno było jak podczas bombardowania.
Byłam o 1.00 sprawdzić czy wszystko u niej ok bo zwykle budzi ja pierdniecie komara a takie strzały jej nie ruszyły.

Witam kochane majóweczki w ten słoneczny Noworoczny poranek.
Wczoraj w ferworze sylwestrowego szaleństwa nie zdążyłam pożyczyć Wam szampańskiej zabawy ale sie poprawiam i nadrabiam:
Niech na co dzień, nie od świeta,
buzia będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku Dziewczynki ...!

Ewelinko
jestem w szoku:szok:.Jak ona pięknie mówi:-) no i jak błyskotliwa:-D:-D:-D
Barmanko,Martalis GRATULACJE!!!
Obyście ten wyjątkowy czas ciąży przeżyły spokojnie i bezproblemowo.No i Wam obu zyczę...córeczek;-)

U nas wreszcie spokój.Koniec z remontami...na około miesiąc:dry:.
Święta upłynęły leniwie i spokojnie niestety chorowicie.Chłopcy mieli zapalenie oskrzeli:-(. Z nowości to Filip dorobił się pełnego uzębienia( nie wiem czy już o tym pisałam:dry: w razie czego przepraszam,ze się powtarzam),codziennie uczy się nowych słówek,które z radością powtarza(paputki,buti,oczi,ucho,noś,misio,cheb(chleb),pać(patrz)),wreszcie polubił sanki:tak::tak::tak:no i ostatnią noc po raz pierwszy spędził poza domem(bez nas) i poradził sobie lepiej niż ja:zawstydzona/y:.
Zmykam ogarnąć się po nocnych szaleństwach
Buziaczki.

a u nas niebyło tak fajnie , fajerwerki cudowne i bardzo głośne , niuniek sie obudził z płaczem bo sie biedulek wystraszył wył dotąd dopuki sie nieporzygał z tego płaczu , a potem to już sie użalał nad sobą dobre 2 godziny . potem padł ze zmęczenia i wstał dopiero o 11 .

gratuluje wszystkim zafasolkowanym , a staraczką życze powodzenia niech w tym roku bocian zawita do wszystkich chętnych

reklama
hej kochane:-)
Dziękuje kochane za miłe słowa.
Kasia-no coś ty tak się Filipkowi spodobało,może jeszcze uda nam się zorganizować jeszcze w tym lepszym roku jakieś spotkanie BB to będzie okazja żeby smyki porozmawiały.Dziś chciałam wejść na wage ale jednak spękałam:-Di daruje sobie,także jak zjem sobie to co naszykowałam i będzie więcej luźnego miejsca w lodówce;-)to Dukam spowrotem.Ach nie wiem gdzie się podziała ta moja silna wola:zawstydzona/y:jednak ostatnimi czasy jedzonko w pewien spsób mnie pocieszało.Ty pewnie osiągnęłaś cel co?ja jak nie przytyłam to zostaje nadal 8 do stracenia.

Tsarina-fajnie że jesteś stęskniłam się za Tobą,pewnie dziewczynki by się dogadały a i pośpiewały-Kotki dwa.Choć u nas na tapecie teraz "idzie rak...."Mam nadzieje że napiszesz coś więcej co to za imprezka była?bal czy Sylwester u znajomych.

Malinko-aż tak Gucio był zachwycony petardami,moja panna przespała wszystkie fajerwerki,moze przez to że w pokoju grała jej melodyjka przebudziła się gdzies o 23.40 ale spała nadal,jednak jeszcze jest chora to i zmęczona .Mój m też tak jak twój Gucio stał przylepiony do szyby:tak:bo uwielbia fajerwerki a w tym roku pierwszy raz ich nie puszczał.

Marta,Tsarina,andzia-no to wpadłam jak śliwka w kompot -mała mnie wydała;-):-D
A tak na poważnie to zazwyczaj jak kłade Niki na drzemke to mówie jej-muśisz ładnie grzecznie spać bo mama muśi w domku posprzątać bo mamy bardzo brudno,a tak nie moze być itd,także teraz mamy w domku zawsze brudno:-Dale mam taką nadzieje że córcia szybko podrośnie i choć ona mamuśi pomoże.

Kasica-no to super sylwester:tak:Sanka dała rade i też się świetnie bawiła :-)My mieliśmy być z m i Niki w górach ale obie jesteśmy chore i jeszcze inne czynniki więc zostaliśmy w domku zaprosilismy Teścia i też było miło.Moja mama biedna musiała być w pracy na nocną zmiane a tata uparciuch śiedział sam w domku w zasadzie szedł na 6rano do pracy to wolał sobie darować świętowanie;-)

No i to by było natyle mojego pisania mały buntownik wstał i koniec tej błogosławionej ciszy:-(

Roxy-buziaki dla Was:*
Jolu-czekamy na wieści:tak:i pamiętamy o Was!
aga km-mam nadzieje że już troszke spokojniej i to co miało być jest ogarnięte;-):tak:i Zerknij tu do nas kochana!!!!
Matysia-Jak tam wam Sylwester minął ?jak Mikołaj i Filipek???

Monika-no po powrocie zaglądaj obowiązkowo;-):tak:

Miłego spokojnego dzionka kochane:tak:

Do góry