reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Mamo Niki jestem w szoku jak ona ładnie mówi :szok::szok::szok::szok: rozwaliło mnie najbardziej pytanie: Jak mamy w domu ? - na co Niki- brudno he he he he sprzedała Cię :-palbo jakie są prezenty- Super he he he zdolna dziewczynka i do tego taka ładna jest :tak:
Gucio oglądał ze mną i na koniec też robił pa pa i wysyłał buziaki- niezły ubaw miałam :-D
A sylwester w domku, wyszła bym gdzieś bardzo chętnie, ale niestety z moim mężem to nie zabawa by była :eek: pewnie jeszcze przed 24 pojechałby do domu obrażony ale to nic w domu też może być miło :sorry:
Martuś- tak, tak mężczyźni umierają na katar :oo2::oo::rolleyes2: tak to już jest, mój nie musi mieć kataru, on zawsze umiera z byle powodu :-D

reklama
Mama Niki świetna Niki a Filipek jak Ją zobaczył cały czas krzyczy"Nikolka bedzie"i już Niki leci u Nas 10 raz:-Dteraz muszę pisać szybko bo Mi dziecię krzyczy za filmikiem.
Sylwestra spędzamy w domu.Po pierwsze na wigilię zmarła M babcia i to były okropne święta,po drugie oczywiście nie mam co zrobić z młodym.
Marta tez mam podejście takie do chorego faceta,ale na szczęście Mój się już nauczył nie marudzić.Zresztą My i tak bardzo rzadko chorujemy na szczęście:tak:.
Madziu cóż mogę powiedzieć zdrówka,biedny Kamilek tyle się nachoruję:-(.

Mamo niki - :szok::szok: wow!!!!!!! Nikol powaliła mnie swoim mówieniem!
i tak jak Malinka napisała, jak ci odpowiada "brudno" - poprostu REWELACJA! :tak::tak: :-D

Malinko, twoje podejście do męża jest super. :-D to jak ty potrafisz to ująć i podejść do tego... :-D :-D

Kasiu, przykro mi. :-(

Nikolka zauroczyła całą moją rodzinke , niewiarygodne że tak slicznie mówi , mój Oskar to matołek ani be ani me .

my na sylwka też w domku , zaprosili nas znajomi ale po pierwsze my zakatarzeni a po 2 oni niedawno pochowali swoje dzieciaczki wiec niewiem jakby to było gdybyśmy z niuńkiem sie u nich pojawili. tak wiec siedzimy w domciu .

Fajerwerki, bal, muzyka,
już szampana każdy łyka.
Stary rok się w Nowy zmienia
przy okazji śle życzenia:
zdrowia, szczęścia, pomyślności,
górę szmalu i miłości.
Mnóstwa uniesień po zmroku
życzę WAM w nadchodzącym Nowym Roku.

…`\._|.......|..’..__’`
‘…..\..\....._|.../..___
__….\..\.../…/../….....\..`..’
…\._.\...\..../,/…_......\...’
/…\_.\..|..|./../…\......\...`
|…/……_\||/_.......\.....’….``
/…….…|….…|……….\......’
…’…....|…….|….’`.’……’….’
…’.…...|…….|…’….’…’…..`…..`
…`.…..|…….|…….’…..’…..`
…`.…..|…….|…….’…..’…..`….`
…….__|…….|__..........__________
..._(……………..)_.......|=======|
_|_________.....|_.....|~~~~~~|
|=======|……...|……|~~~~~|
.|~~~~~~|….…...|..…..|~~~~|
..|~~~~~|………...|…..…|~~~|
….|~~~~|….……...|…..…...||
…..|~~~|……………|………...||
……….||……………..|…........||
……….||……………..|......___||___
……….||……………..|...._|………….|_
….___||___.........|....|_________|
._|………….|_..…._|
.|_________|___|

***SZALONEGO I UDANEGO WSKOKU DO NOWEGO ROKU***

Witam, ja dzisiejszy wieczór spędzam w pidżamie z drinkiem przed tv wraz z eMem:tak:
Jutro niestety do pracy na szczęście na 11.00:tak:
A więc Majóweczki:

Życzę Wam, aby wszystkie plany, nawet te wydające się abstrakcyjne, udało się zrealizować.
Szczęścia - dzięki któremu te zamierzenia będą realne.
Zdrowia, które pomoże w ich realizacji.
Pieniędzy - bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym.
I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić.

Aby od Sylwestra

cały rok był extra.
By marzenia się spełniały,
by pieniądze kieszeń Twą wypychały.
A uczucia nie znikały
i z serduszka wypływały.

Ostatnia edycja:
Niech na co dzień, nie od święta,
gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku ...!
szampan_strzal.jpg

Witajcie Kochane, my właśnie uciekamy na Sylwestra, wróciłam co prawda ze świątecznych wojaży w środę, ale dziś dopiero do Was zajrzałam...
Podrawiam Was serdecznie i moc uścisków Wam ślę i Waszym Rodzinom!

Mama Niki filmik super, oj widzę, że Iza Mirka z Nikolą dużo by sobie pogadały... nie martw się, mnie też Iza wydała, że mam brudno, a moją mamę do babci, że "babcia pali papierosy"- mój tata ją nauczył:eek:

Wiem, że bardzo ogólnie, ale jeszcze tapetę na twarz muszę nałożyć, co by ludzi nie straszyć! Pa!
[/B]

reklama
Dziewczynki,wszystkiego naj w Nowym Roku!!!!

Od poniedziałku będę w domu to zajrzę,pa.
Malinko,fajnie Cię widzieć:tak:.

Ostatnia edycja:
Do góry