reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no hallo majóweczki!
u mnie święta też leniwie! byliśmy i w wigilię i w pierwsz dzień sami! i było bardzo fajnie! a dziś też do teściowej... buuuu... a tak było miło...

Cześć:-)

U nas też leniwe Święta-w miarę mozliwości,Nadinka nie daje odpoczać:no:
Poza tym troszkę smutno....:-(
Co do prezentów dla dzieciaków to macie całkowitą rację-o wiele za dużo,właśnie pochowałam większość zabawek do worków i do szafy,za pare miesiecy będzie radocha;-)
Pozdrawiam Was kochane

Witam majoweczki:-)
Unas też troszke leniuchowania,bo w Wigilię byliśmy u moich rodziców zostaliśmy tam na noc i na świątecznym obiadku ,niby było miło ale i tak święta troche smutne ...
Prezentów też Nicolka sporo dostała i podzielam zdanie Marty ,mała zamiast się bawić ładnie to chwilke się pobawi a potem wszystko rozwala.Dziś siedzimy w domciu ,popołudniu może teść do nas przyjdzie do góry .

Monika-bardzo fajnie napisałaś pod życzeniami,ja też wierzę,oraz mam nadzieje że znów będziemy wszystkie razem pisać:tak:Normalnie już wczoraj aż mnie ręka świerzbiła żeby coś naskrobać nawet świąt bym nie przeżyła bez was kochane :zawstydzona/y:;-)Także życze jeszcze dzisiaj miłego spokojnego świętowania -uciekam sprwdzić kaczke czy już gotowa.

Witajcie świątecznie....
Nie miałam czasu i okazji więc:

Zdrowia, Szczęścia, Pomyślności....Wszystkiego o czym Marzycie
by się spełniło

U mnie urwanie głowy przed świętami:szok:, m.in. 23.12 miałam na budowie odbiór mieszkania mamy.
24 grudnia w pracy w zasadzie wyszłam o 8.00 rano w domu byłam po 22.00
.
Wigilię spędziłam z szefem i dzieciakami ale było sympatycznie, nawet prawdziwy Mikołaj był:-D mam z nim zdjęcie.:tak:
Zosia i M. na Wigilii u Teściowej.:tak:
Pierwszy dzień świąt umęczona i nie wyspana cały dzień u Teściowej...zasypiałam na kanapie:sorry:.
A dziś sami w domku w końcu wypoczywam. Mam nadzieje ze nikogo nie przywieje chociaż prawa dłoń mnie swędziała.:eek:
Zosia nie dostała dużo prezentów - 3 zabawki, sanki i sukienkę. Tak więc wszystko w normie.

Monia tak ładnie napisałaś to i tu się odzywam :-D

U nas święta też leniwie, ale przecież o to chodzi :tak:

Gucio dostał tylko jedną zabawkę :szok: z góry zapowiedziałam, że wszystkie zabawki wylądują w darach bo przy moich metrach mieszkaniowych większa ilość musiała by chyba lewitować, bo innego miejsca nie ma... Za to zabawka mega trafiona :tak: dostał mikrofon z takim małym głośniczkiem i cały dzień śpiewa :-D
moz-screenshot.png
moz-screenshot-1.png
dokładnie taki: http://allegro.pl/mikrofon-na-baterie-ze-statywem-simba-mymusicworld-i1372476504.html#gallery

właśnie zjadłam ostatnie świąteczne krokiety, od jutra dietka więc musiałam zjeść wszystkie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: przydało by się coś strzelić na lepsze trawienie ;-)

Ostatnia edycja:
o MALINKO!!! cześć jak ja tęsknię za tobą! :-) :tak:

czy tu już zawsze będzie tyle fajnych osób czy to tylko "świąteczny prezent" ? ;-)

fajnie że jesteście.

co do prezentów, to Malinko, ja muszę tak rodzinie powiedzieć, bo przyznam że nie mogę patrzeć na to ile rzeczy dzieci mają. Trochę mnie denerwuje sam bałagan z tym związany, trochę mi szkoda kasy (tym bardziej że odkładamy dzieciom na fundusze inwestycyjne), no i do tego nie chcę dzieci rozpuścić!!

zazdorszczę wam spokoju w święta. :tak: ja się cieszę że już po i powoli wracamy do normy. :-)

no ja też tęskniłam dlatego jestem :tak::tak::tak: poza tym mam urlopik cały tydzień i do pracy wracam po nowym roku, i szkoły też nie mam dopiero 14 stycznia :-) obiecałam sobie, że przysiądę do mojej pracy mgr no i wezmę się za porządki bo wstyd się przyznać ale przed świętami nie zdążyłam więc teraz będą porządki poświąteczne :zawstydzona/y:

Martuś a jak się czujesz ??? pochwal się nowymi fotkami :tak:

a jak tam wasze postanowienia noworoczne ???

Hej hej, :-)

to Malinko zostaw sprzątanie i ciesz się wolnym! :tak::tak: :-D

jak ja się czuję - jak w ciąży. :-D brzuch zaczyna mnie uciskać, już wyczekuję "bociana" :-D ;-)

a jakie ty masz postanowienia noworoczne?

reklama
jak ja się czuję - jak w ciąży. :-D brzuch zaczyna mnie uciskać, już wyczekuję "bociana" :-D ;-)

a jakie ty masz postanowienia noworoczne?

:-D:-D:-D:-D:-D no fakt, że czujesz się jak w ciąży :-D:-D:-D no to czekam na fotkę :tak:

a co do moich postanowień to:
-odwiedzić dentystę bo jeszcze trochę i trzeba będzie miksować jedzenie :zawstydzona/y: muszę się ostro wziąć za naprawę uzębienia :eek: ale tak się boję dentysty, że zawszę tą decyzję odkładam :zawstydzona/y:
- pełna mobilizacja do skończenia edukacji
- czym by były postanowienia noworoczne bez diety :-D tak więc jakieś 8kg w dół by się przydało :cool2:
i nie wiem co jeszcze.... na razie tyle :happy2:

Do góry