reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no hallo majóweczki!
u mnie święta też leniwie! byliśmy i w wigilię i w pierwsz dzień sami! i było bardzo fajnie! a dziś też do teściowej... buuuu... a tak było miło...

Cześć:-)

U nas też leniwe Święta-w miarę mozliwości,Nadinka nie daje odpoczać:no:
Poza tym troszkę smutno....:-(
Co do prezentów dla dzieciaków to macie całkowitą rację-o wiele za dużo,właśnie pochowałam większość zabawek do worków i do szafy,za pare miesiecy będzie radocha;-)
Pozdrawiam Was kochane

Witam majoweczki:-)
Unas też troszke leniuchowania,bo w Wigilię byliśmy u moich rodziców zostaliśmy tam na noc i na świątecznym obiadku ,niby było miło ale i tak święta troche smutne ...
Prezentów też Nicolka sporo dostała i podzielam zdanie Marty ,mała zamiast się bawić ładnie to chwilke się pobawi a potem wszystko rozwala.Dziś siedzimy w domciu ,popołudniu może teść do nas przyjdzie do góry .

Monika-bardzo fajnie napisałaś pod życzeniami,ja też wierzę,oraz mam nadzieje że znów będziemy wszystkie razem pisać:tak:Normalnie już wczoraj aż mnie ręka świerzbiła żeby coś naskrobać nawet świąt bym nie przeżyła bez was kochane :zawstydzona/y:;-)Także życze jeszcze dzisiaj miłego spokojnego świętowania -uciekam sprwdzić kaczke czy już gotowa.

Witajcie świątecznie....
Nie miałam czasu i okazji więc:

Zdrowia, Szczęścia, Pomyślności....Wszystkiego o czym Marzycie
by się spełniło

U mnie urwanie głowy przed świętami:szok:, m.in. 23.12 miałam na budowie odbiór mieszkania mamy.
24 grudnia w pracy w zasadzie wyszłam o 8.00 rano w domu byłam po 22.00
.
Wigilię spędziłam z szefem i dzieciakami ale było sympatycznie, nawet prawdziwy Mikołaj był:-D mam z nim zdjęcie.:tak:
Zosia i M. na Wigilii u Teściowej.:tak:
Pierwszy dzień świąt umęczona i nie wyspana cały dzień u Teściowej...zasypiałam na kanapie:sorry:.
A dziś sami w domku w końcu wypoczywam. Mam nadzieje ze nikogo nie przywieje chociaż prawa dłoń mnie swędziała.:eek:
Zosia nie dostała dużo prezentów - 3 zabawki, sanki i sukienkę. Tak więc wszystko w normie.

Monia tak ładnie napisałaś to i tu się odzywam :-D

U nas święta też leniwie, ale przecież o to chodzi :tak:

Gucio dostał tylko jedną zabawkę :szok: z góry zapowiedziałam, że wszystkie zabawki wylądują w darach bo przy moich metrach mieszkaniowych większa ilość musiała by chyba lewitować, bo innego miejsca nie ma... Za to zabawka mega trafiona :tak: dostał mikrofon z takim małym głośniczkiem i cały dzień śpiewa :-D
moz-screenshot.png
moz-screenshot-1.png
dokładnie taki: http://allegro.pl/mikrofon-na-baterie-ze-statywem-simba-mymusicworld-i1372476504.html#gallery

właśnie zjadłam ostatnie świąteczne krokiety, od jutra dietka więc musiałam zjeść wszystkie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: przydało by się coś strzelić na lepsze trawienie ;-)

Ostatnia edycja:
o MALINKO!!! cześć jak ja tęsknię za tobą! :-) :tak:

czy tu już zawsze będzie tyle fajnych osób czy to tylko "świąteczny prezent" ? ;-)

fajnie że jesteście.

co do prezentów, to Malinko, ja muszę tak rodzinie powiedzieć, bo przyznam że nie mogę patrzeć na to ile rzeczy dzieci mają. Trochę mnie denerwuje sam bałagan z tym związany, trochę mi szkoda kasy (tym bardziej że odkładamy dzieciom na fundusze inwestycyjne), no i do tego nie chcę dzieci rozpuścić!!

zazdorszczę wam spokoju w święta. :tak: ja się cieszę że już po i powoli wracamy do normy. :-)

no ja też tęskniłam dlatego jestem :tak::tak::tak: poza tym mam urlopik cały tydzień i do pracy wracam po nowym roku, i szkoły też nie mam dopiero 14 stycznia :-) obiecałam sobie, że przysiądę do mojej pracy mgr no i wezmę się za porządki bo wstyd się przyznać ale przed świętami nie zdążyłam więc teraz będą porządki poświąteczne :zawstydzona/y:

Martuś a jak się czujesz ??? pochwal się nowymi fotkami :tak:

a jak tam wasze postanowienia noworoczne ???

Hej hej, :-)

to Malinko zostaw sprzątanie i ciesz się wolnym! :tak::tak: :-D

jak ja się czuję - jak w ciąży. :-D brzuch zaczyna mnie uciskać, już wyczekuję "bociana" :-D ;-)

a jakie ty masz postanowienia noworoczne?

reklama
jak ja się czuję - jak w ciąży. :-D brzuch zaczyna mnie uciskać, już wyczekuję "bociana" :-D ;-)

a jakie ty masz postanowienia noworoczne?

:-D:-D:-D:-D:-D no fakt, że czujesz się jak w ciąży :-D:-D:-D no to czekam na fotkę :tak:

a co do moich postanowień to:
-odwiedzić dentystę bo jeszcze trochę i trzeba będzie miksować jedzenie :zawstydzona/y: muszę się ostro wziąć za naprawę uzębienia :eek: ale tak się boję dentysty, że zawszę tą decyzję odkładam :zawstydzona/y:
- pełna mobilizacja do skończenia edukacji
- czym by były postanowienia noworoczne bez diety :-D tak więc jakieś 8kg w dół by się przydało :cool2:
i nie wiem co jeszcze.... na razie tyle :happy2:

Do góry