reklama
M
Marzena80
Gość
oj jak ja bym chciał, żeby Nati tak ładnie sama jadła... ale jeszcze sobie na to poczekam. Na razie po jej samodzielnym spożywaniu posiłków jest istne pobojowisko i dziecko do kąpieli!
Martuś a kolęda była wczoraj...
Martuś a kolęda była wczoraj...
monika1977
Fanka BB :)
U mnie Tomek tez wypija mleko lub zupę z miski.Wszystko dobrze jak kończy jeść,gorzej jak zaczyna od piciaJa już dawno daje mu jeść samemu ale tak ładnie jak Majeczka to nie je
Kasiu ,to Twój M to ma za dużo do powiedzenia w domu. Przykróć go trochę.Niech sobie ubierze choinkę w samochodzie
Marzenko,nasze dzieci mają przykład ze starszego rodzeństwa więc samodzielne jedzenie idzie im lepiej.Mikołaj już nie był taki sprytny jak Tomek.
Kasiu ,to Twój M to ma za dużo do powiedzenia w domu. Przykróć go trochę.Niech sobie ubierze choinkę w samochodzie
Marzenko,nasze dzieci mają przykład ze starszego rodzeństwa więc samodzielne jedzenie idzie im lepiej.Mikołaj już nie był taki sprytny jak Tomek.
Ostatnia edycja:
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
ha ha haKasiu ,to Twój M to ma za dużo do powiedzenia w domu. Przykróć go trochę.Niech sobie ubierze choinkę w samochodzie
ale to cholerny tradycjonalista,ani prośbą ani groźbąale od jutra popołudnia ma wolne to sobie ją ubierze i będzie pilnował a co...
monika1977
Fanka BB :)
Mój M sam stwierdził,ze choinka w tym roku jest bez sensu.
Ja wczoraj ubrałam świecznik w bombki z czekolady.Dosłownie 10 minut tak stał a potem wszystko zostało pożarte.
U mojej mamy będzie wielka choinka a przy okazji duzo ludzi do jej pilnowania.
Mam tylko stresa ,ze mój braciszek nie przyleci. Dublin tez ma jakies kłopoty ze startem samolotów.
Miałam Wam napisac o ovaltine. Mi ten wynalazek nawet smakuje. Wszyscy lubimy czekoladowy smak. Tomek pije jeszcze white malt czy cos takiego. Nie otwierałam jeszcze orginalnego wiec nie wiem jak smakuje ale reszta jest ok.
Ja wczoraj ubrałam świecznik w bombki z czekolady.Dosłownie 10 minut tak stał a potem wszystko zostało pożarte.
U mojej mamy będzie wielka choinka a przy okazji duzo ludzi do jej pilnowania.
Mam tylko stresa ,ze mój braciszek nie przyleci. Dublin tez ma jakies kłopoty ze startem samolotów.
Miałam Wam napisac o ovaltine. Mi ten wynalazek nawet smakuje. Wszyscy lubimy czekoladowy smak. Tomek pije jeszcze white malt czy cos takiego. Nie otwierałam jeszcze orginalnego wiec nie wiem jak smakuje ale reszta jest ok.
Ostatnia edycja:
ale od jutra popołudnia ma wolne to sobie ją ubierze i będzie pilnował a co...
Monia - jesteś rewelacyjna.
Kasiu - racja, ma wolne - niech pilnuje.
marzenko, może trezba było wylegitymować księdza. ;-) może to jakiś naciągacz był, a zamiast święconej wody kranówa była. ;-)
edit:
Mój M sam stwierdził,ze choinka w tym roku jest bez sensu.
domyślam się ze twój M, "zeżarł", no bo przecież nie twoje anielsko grzeczne dzieci..
M
Marzena80
Gość
Monika to fakt - starsze rodzeństwo czyni cuda!
Matuś u moich rodziców też często przed świętami już kolęda chodziła. Oni to chyba zaczynają chodzić jak się adwent zaczyna... niech mnie ktoś poprawi, bo nie wiem dokładnie. U teściów też już była w tym roku. Ale u mnie to fajny blok, bo na tablicy ogłoszeń wisiała kilka dni wcześniej kartka, że 20 grudnia jest kolęda...
Matuś u moich rodziców też często przed świętami już kolęda chodziła. Oni to chyba zaczynają chodzić jak się adwent zaczyna... niech mnie ktoś poprawi, bo nie wiem dokładnie. U teściów też już była w tym roku. Ale u mnie to fajny blok, bo na tablicy ogłoszeń wisiała kilka dni wcześniej kartka, że 20 grudnia jest kolęda...
reklama