reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Monia uważaj drugi raz na tej samej stronie masz posta pod postem .:-D :-D :-D

Mamstud już je połączyła.Nie będę się tłumaczyć ale wiesz ,że to przez Ciebie.:-D

Rano mam wizytę u gina i chyba powinnam już iść spać:-(

Mamsutud, dzidzia da radę. Dostanie antybiotyk i będzie ok. Zdrowie dzidzi ważniejsze niż święta. Przy okazji mama trochę odpocznie bo w święta przemarsz odwiedzających by ją czekał.

Ostatnia edycja:
reklama
Monika wiem, że dostanie antybiotyk i będzie lepiej ale martwię się, że już w trzeciej dobie życia będą ją szprycować tym świństwem. Boję się też co będzie z karmieniem, w szpitalu, w którym leżą dzieci chore są osobno i matkę wołają tylko 4 razy na karmienie, a pozostałe karmią butelką.... Normalnie czasy komuny!

A ja wypiłam dziś w pracy 4 kawy i teraz mam obawy czy zasnę :-)

Kasiu czuwam, czuwam :-)

tsarina Tobie także Wesołych Świąt życzę!

Matko, Mamstud, aż mam ciary! co za szpital!!!!! normlanie cholera mnie bierze!:wściekła/y:

Okropny.... Poza tym bardzo mnie zastanawia to, że ponad połowa noworodków po porodzie przechodzi tam zapalenie płuc.... Dziwne, prawda?

Dobra, spadam spać, jutro do roboty... Na szczęście od czwartku wolne, mam zamiar zakończyć już przygotowania świąteczne.

Dobranoc Majóweczki

To jeszcze takie szpitale istnieją?Nie możecie jej załatwić przeniesienia do innego?

Mój Mikołaj jak był taki malutki to też miał zapalenie płuc i leżałam z nim w szpitalu. Fakt,ze 4 mamy w dwuosobowej sali ale zawsze to z dzieckiem.Co do aspektów zdrowotnych to mimo antybiotyku w drugim miesiącu życia to do dziś nie choruje. Szczerze to nie pamiętam kiedy byłam z nim u lekarza.Tomuś tez dostawał antybiotyk w szpitalu i jest ok.Nie stresuj się ciotka bo osiwiejesz. Laktator jej zanieście niech pobudza laktacje. Nie laktator tylko zmieńcie szpitaL.

Martus, wiesz co u Joli?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry