reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Witam;-).
Co do bigosu to moje dziecko już jadło,zresztą On wszystko je (oprócz grzybów).
Katarek na szczęście u nas nie gości dłużej niż dwa dni uff,a Filip ładnie wysmarka noska to i frida już dawno w śmieciach.A wietrzenie pokoju zawsze najlepsze.
Choinkę na razie ubrałam taką malutką u dzieci,do dużej jakoś nie mam odwagi jak Monika...wiecznie bym musiała tylko stać i pilnować:sorry2:.
Mam już kupione prezenty i zrobione zakupy,jutro zaczynam gotować...
Mamstud Ja również jestem z Ciebie dumna:-D GRATULACJĘ zdrówka dla malutkiej:tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
andzia - u mnie z nawilżaczem różnie. Czasmi jest włączony całą noc, a czasmi wyłączam go jak ja idę spać. Instrukcji swojego nawilżacza nie mam, więc po problemie, a na kropelkach pisało, że można je dodawać do wodu nawilżacza. Stosuję od kilku dni i nic się nie dzieje.

a co do grzybów - to u nas do bigosu najczęściej dodaje się pieczarki...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Monia choć Ty jedna.
To stanie przy garach cię ominie??Ja również wybywam na święta,ale ta przyjemność mnie nie minie...

hej hej,

u nas choinka stoi i ciekawa właśnie byłam jak u was dzieci traktują to cudo. :-D

u nas jest już w miarę ok - tydzień temu ubraliśmy. Maja się przyzwyczaiła i już nawet nie zdejmuje wszytskich ozdób. :-)

Kasiu twój Filip to jest normalnie nisamowity!!! najpierw ten nocnik a teraz dmucha nos!!!! :szok: podziwiam!

Kasiu, ja nigdy nie gotuje na święta. Moja mama wszystko robi sama.Nie chce nawet żeby jej pomóc bo ona wszystko musi sama.

Martuś,Twoja niunia za to pięknie je. Każde dziecko ma coś w sobie. Moje np. hmmm ,super rozrabiają. Nie,Tomi sam się rozbiera.Najfajniej wychodzi mu zdejmowanie rajstop. Pocieszny jest.

wiedzialam, że miałam o czymś jeszcze napisać...

ja też nie ubieram choinki. to znaczy będzie tylko taka malutka na komodzie, bo tej dużej stojącej na podłodze też musiałabym pilnować 24h/dobę... w ubiegłym roku Nati non stop pod nią leżała i zbiła 3 bombki... a wtym roku to nie wiem co by trzeba było z nią zrobić, więc sobie darowałam. Zresztą kolęda już była!

Ja też bym najchętniej nie stawiała w ogóle choinki ale M się uparł:sorry2:przeciągam jak długo się da....Martuś no ta zupa w wykonaniu Majeczki jest niezastąpiona,Ja daję wszystko do jedzenia samemu..prócz zupy:zawstydzona/y: a do tego straszny wiercipięta z Niego i podczas obiadu nawracam Go z powrotem na krzesło z 10 razy......

Ostatnia edycja:
reklama
Mój Tomek też leżał pod choinką.Pamiętam,że raczkował wtedy do tyłu ale zawsze pod choinką go znajdowałam.

:-D

no to fakt Monia, że Maja ładnie je. :tak: :tak: dzięki za przypomnienie. :-)

już sobie wyobrażam jak Tomuś zdejmuje rajstopy. :-)

marzenko, jak to kolęda juz była??!! :szok: u nas zawsze była w styczniu po 3 króli.

Kasiu, ona faktycznie bardzo dobrze sobie razdi już nawet z żadką zupą. A ostatnio nauczyła się od Mikołaja wypijać mleko z miski! :dry: znaczy oni zawsze rano jedzą płatki, i jak Maja zje juz wszytskie płatki to wtedy pozostałe mleko wpija z miski. podnosi miskę i siorbie. :-D
i NIC przy tym nie wylewa. :-D

Ostatnia edycja:
Do góry