reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

hej.

ciesze sie że mnie przygarnełyście , trochu czasu minie zanim sie ogarne jak to u was jest . Narazie napisze coś o sobie tak z grobsza , mieszkam w Dąbrowie Górniczej od paru lat , wcześniej w Sosnowcu ,mam 31 lat niestety już ;-). Dosyć póżno zdecydowaliśmy sie na małe bobo , sama niewiem dlaczego , praca praca i tak zleciało nam w przyszłym roku 12 lat małużeństwa :szok: . Oskar jest jak żywe srebro wszędzie go pełno , teraz jest na etapie - wstydze sie wszystkich , naszczęście jest zdrowy , mało choruje , jest dość wysoki -ma 89 cm i 12,5 kg , 16 ząbków , mało mówi -takie podstawowe słowa mama ,tata ,da (daj) , ne (nie ) , brum brum - ale zato dużo rozumie , mało sie słucha - ma swój harakterek tatusiowy , je prawie tylko słoiczki - niestety wciąż , moim jedzeniem wymiotuje - taka zemnie kucharka :-D.
Witaminki daje mu wciąż cebion multi i marsjanki w syropku , szczepiłam go na wszystko co możliwe oprócz grypy - jakoś miałam przed tym opór .

ale sie rozpisałam ...

to ja z oskarkiem i mój niuniek grzebiący w śniegu

Załączniki

• 100_4155_zmniejszacz-pl_4978.jpg
    100_4155_zmniejszacz-pl_4978.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 57
  • images_100_3624_zmniejszacz-pl_1440.jpg
    images_100_3624_zmniejszacz-pl_1440.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
Hallo!

Kasiu - facet miał dziś wysłać moją skrobię... niby drugi raz. ale to mnie nie interesuje - grunt, żebym ja ją w końcu dostała!

andzia - wpadaj do nas częściej! świeża krew zawsze mile widziana.

kurcze, a u mnie sypi, sypie i sypie! i końca nie widać! jest fatalnie! mam serdecznie dość! a tu jeszcze koleżanka Kasia pisze, że u nich ładna pododa... no przecież z Legnicy do Katowic wcale nie tak daleko! to dlaczego u mnie nie było dziś ładnie?!?!?! a tak poza tym to Kasiu nie wiedziałaś, że są wieszaki do torobek? ej no przecież to teraz taki extra gadżet jest! przyznam, że sama zastanawiałam się nad zakupem takowego - widziałam w katalogu z avonu, ale stwierdziłam, że zapewne i tak zgubię...

Ja pracuje w katowicach na staromiejskiej :) fajnie że akurat jestem na wychowawczym bo zimna niecierpie i jak sobie pomyśle że właśnie stałabym na przystanku , bryyyyyy

Marzenko chcesz mam fajny prezent dla Ciebie:-D:-Dtylko wiesz Twój M musi po niego podjechać ...co ty na to??:-D
andzia miło poznać:tak:Ale tymi słoiczkami to Mnie zadziwiłaś:shocked2:naprawdę nic Twojego nie chce jeść??Fajny kombinezon ma Twój przystojniaczek;-).
Mama Niki Ja również dążę do magicznego 55 i mi tylko 4 zostało:-)

Ale faktycznie widziałam w wiadomościach u Was na południu zima nie oszczędza :shocked2:ale wiesz Marzenko że Legnica najcieplejszym miastem w Polsce:-)

Ostatnia edycja:
Ja pracuje w katowicach na staromiejskiej :) fajnie że akurat jestem na wychowawczym bo zimna niecierpie i jak sobie pomyśle że właśnie stałabym na przystanku , bryyyyyy
oooo! a gdzie pracujesz? bo ja też w centrum - tylko, że na 3-go Maja.

Marzenko chcesz mam fajny prezent dla Ciebie:-D:-Dtylko wiesz Twój M musi po niego podjechać ...co ty na to??:-D
tzn. pogoda? czy mleko odtłuszczone??? M pojechał do Bielska na rozładunek i załadunek...

ale wiesz Marzenko że Legnica najcieplejszym miastem w Polsce:-)

a ja słyszałam, że Tarnów... nawet jakiś napis tam jest jak się do miasta wjeżdza...

reklama
Zaraz się okaże ,że się znacie:-).Ja tak faktycznie nie wiem co zrobić z wychowawczym...czy wrócić już w listopadzie czy pociągnąć jeszcze rok...ciężka sprawa w Moim przypadku:sorry:

Do góry