reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja z wychowawczym też miałam dylemat , z początku podpisałam tylko na pół roku , potem przedłużyłam. niewyobrażam sobie powierzyć opieke nad oskarkiem innej osobie - żłobek odpada - zostaje tylko ja :) choć przyznam że cięko sie przedzie finansowo , nobo wkońcu 1 pęsja mniej ,wydatków więcej . mnie do ruiny słoiczki doprowadzają ale niemam już pojęcia jak przekonaćmoją pocieche do domowego jedzonka , ręce mi opadają ....
marzenko a ty gdzie pracujesz na tego 3-ego maja?

rzeczywiście dość drogo mamy :( , ale jak już wróce to dam ci pokażny rabat :)

a jak wasze bąbelki chodzą wieczorem spać ? bo my jeszcze szalejemy

Ostatnia edycja:
rzeczywiście dość drogo mamy :( , ale jak już wróce to dam ci pokażny rabat :)

no to czekam:-) na nowe firany zawsze mam wielką chętkę:-)

a jak wasze bąbelki chodzą wieczorem spać ? bo my jeszcze szalejemy

Natasza ostatnio i tak dość późno chodzi spać, ale o tej porze to już dawno śpi. Kiedyś to była o 19 kąpiel i o 19.30 już spała. Teraz trochę się to przesunęło, bo ja z pracy wracam tak o 19.20. Więc zanim się nieco ogarnę i wszystko przygotuję to do kąpieli idzie około 19.45. Ale maksymalnie o 20.15 już śpi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to super . oskar ma inny rytm dnia . wieczorem zasypia mi 22.30 -23 max i spi do 9 rano . drzemka w ciągu dnia jest jedna od 14 - 14.30 do czasem nawet 19. zawsze minimum 3h.

Witam się i chyba znów dziś jestem ostatnia:-)

Rany ale laska nam na fitnessie dała dziś w kość,momentami wymiękałam a pot ciurkiem po mnie leciał:szok:jakoś tak szybko się menczyłam.Zapewne przez to że @dziś przyjechała i jestem słaba jak mucha ,jednak się zaparłam i jechałam poćwiczyć,droga kiepska ale dotarłam wróciłam i niema źle .Już widze jutro te zakwasy.

Kasia -To mam nadzieje że będziemy 55 kilogramowe laski;-):-Dzapewne ty szybciej stracisz ,bo i mniej masz do stracenia no i chyba bardziej wytrwała jesteś:tak:A powiedz mi kochana co wy z tą skrobią robicie???może zdradzisz jakiś fajny przepiśik?ja to robie to co najszybciej!!!;-)

Niki dziś się coś buntowała i spać mi niechciała w dzień ,zasnęła dopiero o 16 czy po 16 i wstała o 17.40 także to co miałam dziś w planie do ogarnięcia w domku nie bardzo wyszło.

andzia111-ale masz fajnie z tą 3godzinną dżemką Oskarka:tak:w 3 godziny to idzie sporo w domku zrobić,moja najdłużej śpi 2 godzinki i ostatnio nie zawsze popołudniu 2-gi raz już od tygodnia nam niechce się kłaść,wcześniej zawsze o 16.30 miała drzemke.A o 20 już jest w łóżeczku i zasypia,czasem sama sobie coś tam opowiada,pogada pogada i zasypia.

Marzenko-no to masz przeboje z tym sprzedawcą,mam nadzieje że skrobia wreszcie do Ciebie dojdzie. zapewne już nie skorzystasz więcej z usług tego sprzedawcy.U mnie też nieźle zasypane i nadal pada,ale wiesz ja do pracy nie dojeżdzam to nie mam co nażekać a tak jak wspominałam kofam zime:tak::tak::tak:Jutro tylko musze znów jechać do Kiędzieżyna -Koźla do kosmetolog swojej a pojutrze na fitness a musze przejechać drogą z niezlymi zakrętami przy lesie także trasa mało ciekawa ale to pare km a potem już miasto:-)ale jak pomyśle że znów jutro mi będzie te brwi dalej męczyć to mi się odechciewa.

Aga km-kochana będe Cię tak wołać aż wreszcie się pokażesz:tak:jak tam leci wszystko ok????

Dawno też ankzoc tu nie widziałam ciekawe co uniej?
Mamstud-jak tam samopoczucie?mam nadzieje że lepiej:tak:
Dobrej spokojnej nocy laseczki:tak:

reklama
Witam.
Mama Niki ze skrobi to robię naleśniki,są wyśmienite:tak:.
Andzia Mój Filipek też o 20 już śpi,a drzemki też koło 3 godzin od 13.

Do góry