reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

hej .
a u nas zimy jak na lekarstwo , śniegu trochu jest i przymroziło dziś ale nie sypie wcale :)
dziś miałam ciężki dzień , moja znajoma jest w szpitalu w ciężkim stanie i wszyscy sie o nią bardzo martwimy . niedość że zdrowie wisi na włosku to jeszcze niema chęci wyzdrowieć a to jej wcale niepomaga ...

a jaktam u was przygotowania do świąt ? ja mam już choinke :)

reklama
witajcie

mama Niki - jestem, jestem:-). Widzę, że mnie wołasz, więc na szybko odpisuje - u Nas wszystko w porządku. Troszkę się zakatarzyłysmy (o dziwo, że ja tylko tyle... ), ale generalnie jest ok.
Jakiś ten tydzień jest dla mnie mega ciężki w pracy - koniec roku za pasem, a ja nadrabiam wszystkie sprawy papierkowe dot. budów z ostatniego kwartału (+ rozliczenia końcowe). Do tego wszystkiego znalazłam ukryte przez moją poprzedniczke dokumentacje z przed 2-3 lat :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:- i mam prze..bane po prostu - musimy się nieźle z szefem namęczyć żeby pozałatwiać wszystko do końca. Jednym słowem - ODLICZAM DNI I GODZINY DO PIĄTKU:-(.

A Jaga zaczyna nam więcej gadać - więc ubaw mamy z niej po pachy:-D.

Gratuluję ubytych kg - ja się biorę za siebie od Nowego Roku - teraz to byłoby dla mnie błędne koło. Ograniczam się ilościowo, i w sumie nie jest ze mną źle - ale... też chcę być chuda na wiosnę ;-):-D

K.M. - Witaj wielka zgubo :happy:

Andzia - Miło poznać kolejną majóweczkę :happy:. Masz boskie foto w sygnaturze:tak::-). Dopisz się do naszej listy majówek (na głównej stronie "dzieci urodzonych w maju 2009" - jest przyklejony temat) - fajnie bo Oskarek zapełni "lukę" po mojej Jadze ;-)

Hallo!

Czy wspominałam ostatnio, że mam dość już tej zimy? Mam dość!!! Dziś nawet tak nie sypało, ale kurcze cholernie zimno! Młoda mi coś pokasłuje, ale wiadomo syropu pić nie chce!

andzia - ja - póki co - to na święta nie mam jeszcze zupełnie nic zrobionego... nie wiem kiedy będę okna myć kurcze...jak nie burza śnieżna to mróz. do bani to wszystko! a w przyszłym tygodniu pracuję pon., wt., śr. dopiero czwartek wolny, ale przecież nie będę z okanmi do czwartku czekać!

a moja skrobia nadal nie dotarła...

hej dziewczyny:-)

Rany ale ja dziś nie do życia jestem,mam takie zakwasy że ledwo ruszyć się moge !masakra jakaś chyba nigdy w życiu nie miałam takich zakwasów,zastanawiam się czy jutro dam rade jechać i ćwiczyć.Dziś znów mi kosmetolog poprawiała brwi mam nadzieje że teraz już na bank skóra dobrze złapała bo bolało dziś jak niewiem co!

Aga km-no fajnie że się odezwałaś!to faktycznie mało fajna ta twoja poprzedniczka tyle zaległości komuś zostawić na głowie po chamsku się zachowała,teraz tyle roboty po niej macie.

Marzenko-ty to faktycznie tej zimy nie znośisz ,ja bardzo lubie,umnie też mega zasypane wszystko i przez dzień ciągle padało.

Umi-a Ty gdzie się podziewasz???pytałaś o farbe-te sklepowe kiepsko znam bo zawsze pracowałam na fryzjerskich,ale Paleta to najgorsze g...o jakie może być,jest bardzo mocna dlatego pali włosy a przez jej skład zawarte w niej związki metaliczne i itd po nałożeniu na nią innej farby kolor nie wyjdzie taki jaki powinien wyjść od razu.Jedna z tych lepszych sklepowych to te z Loreal.Palete też potem bardzo cięzko rozjaśnić,więc nie ma co jej nakładać.

Jutro nareszcie przywiozą nam zmywarke m zamówił w sklepie i już nie mogę się doczekać ,będzie mniej roboty w kuchni:tak:Nic uciekam jakoś padam dziś ze zmeczenia.Dobrej nocy papa

mamo Niki podziwiam twoją wytrwałość , codziennie tak na fitnes biegać co ty robisz że wogóle znajdujesz czas na zajęcia , kosmetyczke . ja czuje sie jak dziad domowy ,wciąż brakuje mi na wszystko czasu ,pranie , prasowanie zalega , przydałoby sie okna umyć i meble wypastować , kafelki pomyć ale niemam kiedy a o sobie to już niewspomne . marzy mi sie fryzjer i wypad na zakupy bo mój dres niedługo sparcieje od ciągłego w nim chodzenia :)

ejoł dziewczyny

Nas dziś wygnało na dwór aż dwa razy :-D Byliśmy ok godziny raz a potem jeszcze tak z 1,5. Dzieć ani razu mi nie spał :eek: więc marudny strasznie Dobrze, że M już wrócił. Zaraz ją myć i może już padnie do rana

Andzia ja też już mam choinkę ubierałam tak jak Mama Niki i M&m's

Aga najgorsze są takie pracownice i najczęściej ich błędy i nie dociągnięcia w większym świetle widać jak ich już nie ma :sorry:

Mama Niki daj znać jak tam zakwasy. Przeszły ciut???

Ja ide w piątek do fryzjera na farbę bo odrosty i obcięcie bo zarosłam :confused: no i może jeszcze jakieś pasemka tak o kilka tonów jaśniejsze Zobaczymy co doradzi.
Mykam bo mam w planach jeszcze pierniki dzisiaj. W sobote robiłam, ale już ich nie ma :baffled:

hej dziewczyny:-)
Andzia-ja mam fitness w poniedziałek i środe ,o 20.30 teraz przed świetami przesuneli na19,30mąż wieczorkiem wtedy zostaje z Niki a ja wtedy jade ćwiczyć.A do fryzjera umawiam się jak moja mama ma wolne to wtedy moge się sama wyrwać.A dom sprzątam jak mała śpi,to robie ile się da:-)Przynajmniej jeden +w moim odchudzaniu bo moge sama sobie jechać na fitness,zawsze to jakieś wyjście z domu i czas tylko dla siebie:tak:

Kasica-nawet nie pytaj zakwasy mam nadal normalnie jestem w :szok:wżyciu nie miałam takich zakwasów ja teraz normalnie mam dość ,chodze jak jakaś staruszka.Ja dziś z Niki byłam tylko jakieś 40 minut ,po sankach tak ryła w śniegu że az sine bardzo dookoła ust miała więc się troszke przestraszyłam i wolałam iśc do domku.OK musze uciekać bo właśnie 2koleżanki przyszły na kawke z małym synkiem to niki ma się zkim pobawić:)

fajnie że koleżanki przychodzą , do mnie ostatnio sie boją bo mój oskar ma etap , wstydze sie wszystkich a na dzieci reaguje płaczem , tak wiec mamy z bąbelkami omijają nas szerokim łukiem:-( i siedzimy jak te dwa ciołki sami . na spacerku też dziś byliśmy ale krócej bo weszliśmy do piekarni po bułeczki i młody sie rozdarł - zakare poszedł do domu . niewiem już co mam zrobić albo co robie żle że mi tak dziecko zdziczało . jeszcze miesiac ,dwa temu biegał i bawił sie z dziećmi a teraz beczy jak je widzi.

reklama
Hallo!

Jest tu kto?

Pustki...

andzia - wydaje mi się, że to przejściowe. trzeba przeczekać i już...! a co do wyjść to się nie przejmuj. ja niby wychodzę do pracy, ale tak poza tym to jestem ciągle z Nati sama... O fryzjerze też marzę! Dawno nie byłam, ale Nati by chyba za długo nie wytrzymała! A zostawić jej, żeby ot tak sobie gdzieś pójść - nie mam z kim... i tyle z marzeń.

A Młoda mi coraz bardziej kaszle! Kurcze martwię się. Położyłam ją spać pół godziny temu i ciągle słysze jak kaszle...

Do góry