reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

AgA gdzie Ty tu uszczypliwości czytałaś???
a co do wieczorku - to ja nie wiem... ja od pół godziny siedze z likierem macchiato, a tu nikogo do towarzystwa...

reklama
Marzenko trzeba było od razu pisać że masz likier:-p
Ja niestety ciągle przy wodzie:tak:
AgA potworek bomba...czy Ty też coś piłaś;-)

Ostatnia edycja:
ej no AgA jakie uszczypliwości? Przecież tu panują szklarniowe warunki! i wszyscy są dla siebie mili i uprzejmi...

a czy Twoja Mama ma jeszcze mieszkanie w Bytomiu?

Marzenko widocznie grzaniec przyćmił moje "trzeźwe spojrzenie" ;-)
Moja mama sprzedała mieszkanie ale nadal mieszka w Bytomiu waletuje u swojego przyjaciela. 23 grudnia odbieram mieszkanie w Gdańsku, od stycznia ruszamy z remontem i po, przeprowadzają się do Gdańska.
Kasiu
...ja tez czuje się zdeprawowana ...hmmm...chociaż kiedyś trójkąciki mnie nie odstraszały :-D:-D;-)
więc zostaję przy M. i grzancu i rzucam BB.
DObrej nocy...i miłego weekendowania

Nawet nie wiecie jak bardzo sie ciesze, ze tak cieplutko mnie z powrotem przyjelyscie. Własnie skonczylam rozmawaic z Mezem przez skypea, a Filipek smacznie spi.:-D
No wiec u mnie przez ten rok wydarzyło sie wiele.Filipek jest bardzo niegrzeczny babcia tak go rozpiesciła.Zaraz napewno zamieszcze zdjecie ale nie aktualne tylko sprzed trzech lub czterech miesiecy. Niedawno wrociłam z NL, bylam troche popracowac bo chcemy sie budowac.Maz przyjedzie dopiero na Świeta. Jeszcze raz dziekuje ze choc niektore z Was o mnie pamietały.Dziekuje

Ja to tradycyjnie ostatnia.

Po 18 wybralismy się z Niki i m na basen.Mała cała happy,a jak chlapała.Wsadziliśmy ją do kólka to tradycyjnie sama płynęła.Także wymęczona za wszystkie czasy ,padła jak kawka i smacznie śpi.

Marzenko-no nareszcie jesteś:tak:sanki dziś wreszcie dotarły oby jutro było w miare fajnie ,to z emem się wybierzemy wytestować nowe saneczki:tak:wyglądają fajnie.Ja zakupiłam małej tran owocowy ,podaje tą strzykawką z nurofenu i wypija.Dziś troszeczke protestowała .ale jak powiedziałam że babcia do niej przyjedzie się bawić jak wypije to wypiła :tak:

AgA-rany ja to chyba Cię myślami przyciągłam,od wczoraj zbierałam się do spytania o Ciebie bo dawno Cię nie było tu.Uwielbiam grzańca ale mi narobiłaś ochoty.

Kasia-ale fanie że jesteś,to Ty wytrwała jesteś,ja się troszke złamałam i oszukiwałam ale dziś już grzecznie i sumiennie jadłam tylko to co moge.Jak z kg?ile Ci już spadło?przykro mi z powodu szkoły ale wierze że znajdziesz lepszą:tak:
Marta-to dobrze,że maleństwo szaleje w brzuszku mamy :tak:ech aż mi się wspomniało jak to Niki mnie kopała,pamiętam jak człowiek wyczekiwał tych pierwszych kopniaczków:tak:prtzeważnie wieczorkiem i w nocy dawała mi popalić.

Nic uciekam spać bo jestem padnięta,chyba troszke basen i sauna mnie wymenczyły ale się ciesze bo wkońcu udało nam się całą trójką wybrać na basen :tak:A Niki cała rozanielona no i ja też bo jak dziecko szczęśliwe to mamusia też:tak:Dobrej spokojnej nocy kochane:-)

Wiatm majóweczki!
Chyba mnie zaraz zasypie!!! U Was też taka śnieżyca? Rano jak wstałam to nie sypało i nawet lekko słoneczko zza chmurki wyglądało. Myślałam, że będzie ładnie... a tu nie minęło pół godziny i pogoda straszna... A miałam nadzieję na mały szoping dziś... a tak to nie wiem czy mi się chce nos z domu wystawiać...

Moja mama sprzedała mieszkanie ale nadal mieszka w Bytomiu waletuje u swojego przyjaciela. 23 grudnia odbieram mieszkanie w Gdańsku, od stycznia ruszamy z remontem i po, przeprowadzają się do Gdańska.

czyli nikła szansa na spotkanie jeszcze kiedyś...

Mamo Niki fajnie, że sanki przyszły. Mój supersprzedwaca też się odezwał! Podobno paczkę wysłał... napisał, że miał ostatnio włamanie i nie ma dowodu nadania, ale że niby w poniedziałek jeszcze raz mi paczkę wyśle... nie wiem czy wierzyć czy nie, ale właściwie to mnie to nie interesuje - grunt, żebym dostała to za co zapłaciłam.

K.M. my tu dobrą pamięć mamy! Fajnie, że jesteś znowu z nami. Pisz, pisz!!!

No i nie weekendujcie się za bardzo! napiszcie coś!

reklama
Do góry