reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Hallo!!!

Madziu- taki normalny tran dolewasz do herbaty? Tak można? Bo ja zaczęłam Nati dawać tran, ale u nas totalna porażka z wszelkimi medykamentami... Młoda za nic nie chce ich pić! Nawet jak strzykawką wlaewam to musiałby ją dwie osoby trzymać, a ja wlewać prosto do gardła do tak się drze i wyrywa, że szok!

Marzenko ta do herbatki można tylko do zimnej tak jak mówi Monia, przyznam szczerze ze na początku nie zajażyłam i dawałam do ciepłej ale lekarka mnie oświeciła
M& ms te 3 miechy zlecą jak z bicza szczelił
Tsarina hehehe pięknie powiem wykladowcy
K.M cieszę się że wszystko ok mam nadzieję że już nas na tak dług nie opuścisz
U nas tez strasznie sypie a do tego wieje okropnie pogoda do bani

hej laseczki:-)

Dziś udało mi się umyć okna teściowej,mała spała to zeszłam na dół i umyłam a czekały na mnie tylko 2 bo teściu umył dwa,teściowej choroba dokucza i nie bardzo ma siły na cokolwiek.W domku udało mi się poczyścić meble w kuchni i posprzątać w szafkach ,sprzątnąć całą sypialnie i inne pokoje.Także zostało już niewiele:tak:pieczenie ciasteczek:-)Jutro już ubierzemy choinke no i z głowy.SZczęście ,że wejdzie mi na szafke więc nie będzie ciągłego upominania Nicol żeby nie ruszała choinki.

Dziś m wziął Niki po raz pierwszy na sanki razem z moim tatą ,a ja w domu sprzątałam troche mi żal ,że mnie taka przyjemność minęła no ale może jutro nadrobie:tak:i razem z emem się wybierzemy.Rano do kościułka mam nadzieje ,że mała nie będzie szaleć:-)Potem zostajemy w domku może znajomi nas odwiedzą.No i weekend zleci znów szybciutko.

Marzena-mam nadzieje że przesyłka do Ciebie dotrze:tak:my zadowoleni z saneczek ,fajnie się je pcha i ładnie się prezentują.Rany ja dziś cały dzień dietowałam a teraz po 21 zjadłam ciasto jabłkowe,to się nazywa silna wola,kurcze coś nie moge się zmobilizować i uczciwie dietować.Raz się złamie zasady to potem ciężko się ogarnąć.Mam nadzieje ,że jutro się uda wytrwać:tak:

Nic kochane uciekam pooglądać jeszcze film z emem a potem grzecznie śpikać.Dzobrej nocy kochane oraz miłego weekendu!

ha ha ha! albo lepiej hihihi!!!

Piszę do Was ze szkoły- chyba nigdy nie przestanie mnie to cieszyć! Jak w liceum na informatyce!
ehhhh... pamiętam, że jak ja chodzilam do liceum to nie mieliśmy internetu na "naszych" stanowiskach komputerowych... tylko pan profesor miał u siebie internet... czyżbym taka stara była???

Marzenko ta do herbatki można tylko do zimnej tak jak mówi Monia, przyznam szczerze ze na początku nie zajażyłam i dawałam do ciepłej ale lekarka mnie oświeciła
Dziękuję!!! To będę jej dolewała!

Jutro już ubierzemy choinke no i z głowy[/COLOR]
że już?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! u Was zawsze tak wcześnie??? u nas to dopiero w Wigilię. Ewentualnie dzień przed....

Rany ja dziś cały dzień dietowałam a teraz po 21 zjadłam ciasto jabłkowe,to się nazywa silna wola,kurcze coś nie moge się zmobilizować i uczciwie dietować.Raz się złamie zasady to potem ciężko się ogarnąć.Mam nadzieje ,że jutro się uda wytrwać:tak:
[/COLOR]
ja wieczorem paczkę orzeszków zjadłam...

Marzenko u Nas na informatyce niestety też tylko Pan miał internet,więc Ja chyba też z tych starszych:-D
Mama Niki pytałaś o wagę otóż schudłam 6/7 kilo czuję się świetnie BMI 22.6 także jeszcze muszę troszkę powalczyć,ale nawet tak dużo nie grzeszę,choć codzienie M mnie katuje ciepłym chlebkiem itp:shocked2:

U Nas też na choinkę za wcześnie,choć M założył gwiazdę na okno:sorry2:ale jeszcze jej nie włączam.Choć nie wiem jak w tym roku choinka przy szogunku będzie stać:confused:.

hejo :-)

kasiu - twoje świąteczne bałwanki - SUPER!! :-)
no i jakie wyniki diety!!!! GARTULACJE!!!

ja jeśli już to przejdę na taką dietę: ;-) :-p
30-dniowa dieta pizzą? - Facet - WP.PL

Marzenko, jak ja bym chciała żeby nas tak zasypało .... :zawstydzona/y:

a u nas choinkę od kiedy jest z nami Mikołaj, to też ubieramy sobie wcześniej. :tak: dzieci wtedy mają taką frajdę i jakoś tak, ja nie jestem tak bardzo do tradycji przywiązana.
Także my też jak Mama Niki, w ten weekend ubieramy. :tak:

Melduję się ostatnia:-)pewnie smacznie sobie śpicie:-)
My dziś zamiast siedzieć w domku wybraliśmy się na małe zakupy,m wreszcie dziś chciał kupić mi zmywarke do naczyń.Jakoś kiedyś nie chciałam ,a teraz bardzo się przyda bo zamiast tracić czas na zmywanie moge się pobawić z Nicol.Czasami musze i trzy razy na dzień zmywać a Niki wtedy siedzi sama i broi albo kombinuje co tu namodzić żeby zwrócić uwage mamy.Moge mieć tylko tą mniejszą boszerszej nie mam gdzie dać.Jedną szafke wywalimy i mniejszą zabudujemy do szafki obok zlewu.DZiś znaleźliśmy fajną z Bosch ale nie można było jej wziąść tylko by przywieźli za pare dni więc poszukamy u nas na miejscu albo allegro.Już się nie moge doczekać:tak:będzie nieco mniej pracy w kuchni a więcej czasu dla Niki:-)

Także choinke ubierałam dziś po powrocie z Opola .Ubierałam sama Tomkowi się nie chciało ,poszedł odśnieżać przed dom i warsztat bo tak zasypało unas że szok!Zostało mi jeszcze jedynie kokardy przymocować i korale powiesić,także ubrałam nie do końca:-)
Kasia-no to super:tak:moje gratki:tak:Ja teraz troszke kantowałam ,dziś weszłam na wage i :szok:2kg spadły!pomimo że troszke zakazanego jedzonka podjadłam.Powiedz mi w święta masz zamiar dietować?ja w Wigilie i święta jem normalnie a potem dalej dietowanie.Mnie poratowała szafka obok kominka,choinka tam weszła więc Nicol nie sięgnie.Jakby jakimś sposobem wykąbinowała że można z krzesła sięgnąć to wtedy gorzej,ale mam wszystkie ozdoby plastikowe więc nic by się nie potłukło!Naszczęście Niki mi na krzesła jeszcze nie wchodzi:tak:Mu w oknach mamy świeczniki.Już włonczyłam,na naszej ulicy lidzie już mają pozapalane.

Marzenko-Powiem Ci ,że w moim domu rodzinnym też ubierało się choinke dzień przed bądź w dzień Wigilii ,jednak teraz u siebie wolałam wcześniej ubrać ze względu na Nicol.Tak jak Marta pisze -dzieci mają radoche ,a wiadomo jak Niki happy to mama jeszcze bardziej happy:tak:Potem będe mieć mniej do zrobienia jak choinka już ubrana.

Marta-a jak tam uwas z tym psiakiem?macie go?nic już potem nie wspominałaś o piesku a ciekawa jestem czy się zdecydowaliście?uwas nadal sniegu ani sladu?Nas dziś tak zasypało że :szok:mam nadzieje,że jutro (właściwie to już dziś)nie będzie sypać i wiać to wyjde z Niki na sanki:tak:

Aga km-kochana a ty gdzie się podziewasz???tęskno tu za Tobą!!!!co uwas????
Nic uciekam bo znó przesadziłam z siedzeniem przed tv i kompem dobrej spokojnej nocy:tak:

Witam!
u nas snieżno, biało i dwa igla stoją przed domem- ponoć kiedyś były samochodami...
przez weekend cichutko tu było i dobrze, nie straciłam wiele... a muszę Wam napisać, że dostałam dwie piątki z rachunków i ekonomi oraz czwórkę z inglisza! Mówcie mi kujon-samochwała! Mój M i Tata powiesili mi przez weekend dwie półki na ścianie, więc zabieram się za układanie książek... jeszcze tylko osiem i wszystkie książki z kartonów powyciagam!
u nas choinkę ubierzemy w weekend przed świętami, bo wyjeżdżamy, a chcemy żeby Iza miała nieco radości... dziadkowie też tak będą ubierać... z dekoracji mamy tylko nakleiki na oknach

Witam.
Mama Niki Tobie również waga ładnie leci:tak:Ile zostało jeszcze do idealnej wagi??
Marta no twoja dieta mnie powaliła:-D:-Djak widać każdy coś dla siebie znajdzie;-).
Marzenko jak pogoda ?? zaspy już doszły do 6 piętra;-).

A u Nas dzisiaj ładne sloneczko:-).Długi spacerek już zaliczony.
I znowu udało Mi się coś wygrać,mam ostatnio fart.Tym razem puszkę bebilon 800 g,misia bebilon i wieszak na torebki:shocked2:.Nawet nie wiedziałam że takie coś istnieje:-D.
Pozdrawiam poniedziałkowo;-).

reklama
hej kobitki:-)
Kasia-chce ważyć 55kg:tak:także zostało mi jeszcze 8kg do stracenia.Super no to faktycznie miałaś farta,ja jeszcze nigy nie brałam udziału w żadnych konkursach na necie,nie wiem czy w twoim przypadku był to taki konkurs.Fajowo że byliście na spacerku nam się dziś nie udało,Niki dziś dokazuje na maxa .Do południa nie chciała nic spać,teraz wreszcie zasnęła i mam momencik dla siebie.Tak mi się nic nie chce:no:@ przyjechała i słaba jestem jak mucha ale jakoś na fitness musze się dziś zebrać,nie ma że boli trzeba jechać:tak:mam nadzieje że dojade bo drogi nie zaciekawe solidnie unas zsypane.Nadal sypie śnieżyk i dookoła taki piekny krajobraz!

Tsarina-no a co jak są powody to nawet trzeba się pochwalić!ja to zawsze wiedziałam że ty zdolna bestia jesteś:tak:powiadasz że iglo macie przed domem?ja zapewne jak z fitnessu wyjde to też pewnie będe mieć takie iglo do odśnieżenia,jak tak dalej będzie sypać!Ale nie narzekam bo wole taką piękną biel dookoła niż tą smętną i przygnębiającą jesień.Mam nadzieje że święta będą takie białe!!!! A to gdzie wybywacie na święta jeśli można spytac?My śmigamy do moich rodziców na Wigilię i zostaniemy spać po obiadku grzecznie pojedziemy do domku:-)

Co tu dziś takie pustki???Uciekam miłego wieczoru dziewczyny może po powrocie do domu wieczorkiem zerkne.

Ostatnia edycja:
Do góry